Öner Döşer Bu haftayı iyi kullanın
HABERİ PAYLAŞ

Bu haftayı iyi kullanın

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter’in Güneş ile uyumlu açısının olumlu etkilerini deneyimleyeceğimiz bir haftaya giriyoruz. Bu açı yılda iki kez gerçekleşir ve bunlar yılın en şanslı günleri arasında sayılır.

Hangi alanlarda şansımız artıyor?

Gelişimimiz, büyümemiz, vizyon ve bakış açısı kazanmamız yönünde destekleyici etkiler taşıyan bu olumlu açıyı değerlendirip şu alanlarda başarı şansımızı arttırabiliriz: Eğitim, yayıncılık, uluslararası işler, seyahatler, turizm, hukuk, finans, tıp, sağlık, şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter 13 Eylül Pazar günü gerilemesini tamamlıyor ve harekete dönmeye başlıyor. Yani şansımız dönmeye başlıyor. Bu açıdan olumlu etkiler 15 Eylül haftasına da yansıyacak.

Haberin Devamı

Haritalarımızda Oğlak burcunun denk düştüğü alanda bir müddettir gerileyen şeyler düzelmeye başlayacak. Yazarlarımızdan ve değerli eğitmenlerinden Hande Kazanova bu konuda burçlar bazında bilgi veriyor.

Bu haftayı iyi kullanın

Hangi girişimler için kullanabiliriz?

Hafta boyunca etkili olan bu olumlu açı aynı zamanda önemli ve etkili pozisyondaki kişilerle görüşmeler, talep ve başvurular, kendini ifade etme şansı veren toplantılar, iş seyahatleri ve yabancılarla çalışmaya yönelik girişimler açısından da uygun bir zaman diliminde olduğumuzu göstermekte.

Hangi günlerde harekete geçelim?

Önemli başvuruları yapmak, işe girişmek, becerilerini başkalarına göstermek açısından özellikle haftanın ilk yarısını kullanabiliriz. Bu bağlamda özellikle Pazartesi ve Çarşamba en olumlu günler olarak görülüyor. Çarşamba haftanın en şanslı günü.

Şansımız dönmeye başlıyor!

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter 13 Eylül Pazar günü gerilemesini tamamlıyor ve harekete dönmeye başlıyor. Yani şansımız dönmeye başlıyor. Bu açıdan olumlu etkiler 15 Eylül haftasına da yansıyacak. Haritalarımızda Oğlak burcunun denk düştüğü alanda bir müddettir gerileyen şeyler düzelmeye başlayacak. Yazarlarımızdan ve değerli eğitmenlerinden Hande Kazanova bu konuda burçlar bazında bilgi veriyor.

Bu haftayı iyi kullanın

Mars gerilemesi başlıyor!

Aksiyon gezegeni Mars’ın Koç burcundaki gerilemesi 10 Eylül Perşembe günü başlıyor ve bu gerileme 14 Kasım’a kadar sürecek. Geleneksel astroloji ustaları Mars geri giderken büyük mücadeleye, savaşa girişmeyi önermezler. Mars’ın geri hareketlerinde enerji içe dönük hale gelir. Bu durum, harekete geçmekte, önlem almakta, tepki vermekte gecikebileceğimizi işaret eder. Bu yüzden biraz sıkıntı hissedebiliriz. Mars gerilemesi dönemlerinde güç ve enerji koymamız gereken işlere biraz ara verip, sonra yeniden denemek üzere işlerimizi rölantiye almamız isabetli olabilir. Peki bunu hangi konularda ve hangi hayat alanlarında yapacağız? Haritamızda Koç burcunun bulunduğu ev hangisiyse, bu evin temsil ettiği alanlarda. Yazarlarımızdan ve okulumuzun eğitmenlerinden Hande Kazanova bu konuda burçlar bazında bilgi veriyor.

Haberin Devamı

Gezegen gerilemesinin astronomik olarak açıklaması

Geri hareket, yer merkezli bakışla gezegenlerin hareketlerinin izlenmesi esnasında gözlemlenen edilen bir olgudur. Gece gökyüzünü gözlemlersek, gezegenlerin birbirlerini takip eder şekilde Zodyak’ta ilerlediğine şahit oluruz. Normal şartlarda bir gezegenin Zodyak’taki hareketi Batı’dan Doğu’ya doğrudur. Buna düz (direkt) hareket denir. Bu hareket saat yönünün tersinedir. Bizim yeryüzünden bakışımızla, Zodyak’ta hareket etmekte olan bir gezegen yavaşlar, durur ve Zodyak burçlarının tersi istikametinde hareket ediyor gibi gözükür. Gezegen, bu hareketiyle saat yönünde ilerlemeye başlar. Biz bu harekete “Geri hareket” deriz. Gezegenin durması, yani hareketsizmiş gibi görünmesi durumuna “Durağanlık” adı verilir. Geri hareketine bir müddet devam eden bir gezegen, tekrar yavaşlar, durur ve Zodyak burçları istikametinde ilerlemeye başlar. Biz bu hareketi gezegenin tekrar direkte döndüğü olarak gözlemleriz. Daha önce de söylediğimiz gibi, bu tamamen yer-merkezli, yani gözlemcinin bakış açısından gözüken durumdur. Aslında astronomik olarak bir gezegenin geri hareketi söz konusu değildir. Güneş ve Ay'ın her ikisi her zaman düz hareket yaparlar. Hiçbir zaman geriye gitmezler ya da geri hareket yapmazlar. Diğer gezegenler arada sırada kısa bir zaman aralığında doğudan batıya gittiklerinde, tekrar düz (direkt) hareketlerine geçmeden önce geri hareket yaparlar.

Haberin Devamı

Bu haftayı iyi kullanın

Haftanın günlere göre değerlendirmesi

Pazartesi

Pazartesi sabah saatleri sarsak ve dengesiz bir atmosferde olsak da, günün ilerleyen saatleri çok verimli gözüküyor. Finans, yatırım işleri, kurumsal işler, devlet dairelerinde halledilecek işler açısından bugünü kullanabiliriz. Önem verdiğimiz kişilerle görüşmeler açısından günün ikinci yarısını tercih edebiliriz.

Salı

Salı gününün büyük çoğunluğunda işlerimizi halletmek açısından verimli bir atmosferde olacağız. Ama kalıcı ve sağlam adımlar atmak açısından 15:46 sonrasındaki belirsizlik ve kararsızlık içeren saatlere kalmamak kaydıyla! Öğle saatleri civarında sağlam ve güvenilir adımlar atabiliriz. Para işlerimizi halledebiliriz.

Çarşamba

Çarşamba günü için haftanın en verimli zaman dilimindeyiz diyebiliriz. Sabah saatleri özel ilişkiler, estetik ve bakımla ilgili işler, ticari girişimler, alışverişler, toplantı ve yazışmalar açısından uygun gözüküyor. Gün genelinde finans ve yatırım, önemli kişilerle görüşmeler, başvurular, iş girişimleri açısından harika bir enerji alkışı var.

Bu haftayı iyi kullanın

Perşembe

Perşembe günü genelinde zorlu bir enerji akışı var. Sabah saatlerinden itibaren enerji içe dönmeye başlıyor. Öğle saatleri ve sonrasında girişeceğimiz işlerde yanılgı riskimiz fazla, farkında olalım! Önem verdiğimiz kişilerle görüşmeler, başvurular, yatırımlar, finansal işler açısından pek de uygun bir günde değiliz!

Cuma

Cuma gününe başlarken kendimizi nispeten daha enerjik hissedebiliriz. Ama gün genelinde kararsız bir enerji akışı var. Yanılgılara, hayal kırıklığı yaşatan gelişmelere açık olduğumuz bir gündeyiz. Hayati kararlarımızı bugün almamamızda önemli girişimlerimizi bugün yapmamamızda fayda var, hata yapabiliriz!

Cumartesi

Cumartesi gününün ilk yarısında değişiklikler ve yenilikler yapmak açısından güzel bir enerji akışı var. Farklı bir şeyler yapabilir, günümüze renk katabiliriz. Öğle sonrasındaki saatler abartılara, aşırılıklara davetiye çıkartıyor. Gereksiz harcamalardan ve duygusal çıkışlardan uzak kalsak iyi ederiz! Akşam saatleri ilişkiler açısından çok verimli, değerlendirebiliriz!

Pazar

Pazar günü genelinde çekişmeli, zorlu bir enerji akışı var. Huzursuz ve dengesiz kişilerden ve gergin ortamlardan uzak dursak iyi ederiz. Günün ilk yarısı ve öğle sonrasındaki saatlerde gergin etkiler iş ve ilişkilerimizde zorluk yaratabilecek gibi gözüküyor. Akşam saatlerinden sonra güzel bir akış yakalıyoruz. Sevgi alışverişleri şifalandıracak bugün. Şansımız da pozitife dönmeye başlıyor!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder