Öner Döşer Büyük risklerden kaçının!
HABERİ PAYLAŞ

Büyük risklerden kaçının!

Mars ve Merkür’ün açılarının aktif olduğu hayli hareketli bir haftadayız! Bu iki gezegenin diğer gezegenlerle uyumlu bazı açıları da devrede olmakla birlikte, zorlu açılarının etkisi daha baskın olacak gibi gözüküyor. Dolayısıyla temkinli riskler almakta fayda var. Büyük ve hayati önem taşıyan riskler açısından uygun bir haftada değiliz…

Dozunda cesaret kazandıracak

Pazartesi günü gerçekleşecek Mars-Plüton altmışlık açısının olumlu etkileri, yapacağımız girişimlerde daha iyi sonuçlar elde edebileceğimize, engelsiz ilerleyebileceğimize, güç destekleri alabileceğimize işaret etmekte. Haftanın bu ilk gününde dozunda cesaret ortaya koyar, temkinli riskler alırsak başarılı sonuçlar elde edebiliriz.

Haberin Devamı

Uyanık olmakta fayda var

Salı günü kesinleşecek Merkür-Neptün karesi ise ticari girişimlerde, alışverişlerde, toplantılarda yanlış anlaşılma, hatalı karar verme ve yanılgı riskimizi arttırıyor. Bizi yanlış yönlendirecek kişilere ve durumlara karşı uyanık olmakta fayda var! Pazar günü ise Güneş-Neptün arasındaki kare açının etkileri devrede olacak. Dolayısıyla, otorite figürleriyle ilişkilerde veya önem verdiğimiz kişilerle ilişkilerde hayal kırıklığına uğrama riskinin devrede olacağına işaret etmekte.

Şu üç güne dikkat!

Çarşamba günü kesinleşecek Mars-Jüpiter dik açısının gerilimli etkisi Perşembe ve Cuma günlerine de yansıyor. Bu üç günde yapacağımız girişimlerde abartılardan, aşırı risk almaktan kaçınmamız yerinde olur. Mars-Jüpiter arasında zorlu etkilerin olduğu haftalarda hukuki anlamda sıkıntılar vardır. Dolayısıyla bu hafta hukukçularla ilgili, hukuksal problemlerle ilgili sıkıntıların devreye gireceği bir haftadayız. Dini ve inançlarla ilgili konularda da agresyon, kışkırtıcı saldırılar söz konusu olabilir. Akademisyenler, yüksek eğitim kurumları da Jüpiter doğasındadır ve Mars’ın sert açılarında bu konuda da huzursuzluklar vardır. Dolayısıyla bu hafta genelinde bu konularda da bazı huzursuzluklar olasıdır. Eğitimle ilgili konular açısından Çarşamba akşamından başlayarak, Perşembe öğle saatlerine kadarki zaman dilimi değerlendirilebilir.

Haberin Devamı

Piyasalarda sert iniş çıkışlar

Jüpiter ve Mars arasındaki zorlu açılar finansal konularda sert iniş çıkışlarla da ilişkili gözükmektedir. Bu, finansal astrologların dikkat çektiği açılardan biridir. Bu açıların etkili olduğu ve Ay’ın da Satürn-Uranüs karesini tetiklediği Çarşamba ve Perşembe günleri dikkat çekiyor. Piyasalarda olası dengesizliklerin hafta ortasından başlayarak döviz, altın kur fiyatlarında abartılı bir yükseliş göstermesinden söz edebiliriz.

Toplantılar için şu günler kullanılabilir

Merkür-Jüpiter altmışlık açısının olumlu etkilerinin devrede olduğu hafta sonuna girişte, yapacağımız konuşma ve toplantılarda daha fazla başarı elde edebiliriz. Bu bağlamda özellikle Cumartesi günü olumlu gözüküyor. Hafta içinde ise, Çarşamba gününün ikinci yarısını, Perşembe gününün ilk yarısını ticari iş ve girişimler, pazarlıklar, anlaşmalar, başvurular, eğitimle ve yayıncılıkla ilgili işler, yabancılarla yapılan işler, turizm ve seyahatler açısından değerlendirebiliriz.

Haberin Devamı

Özel ilişkiler

Cumartesi günü kesinleşecek Venüs-Plüton kavuşumunun etkileri haftanın ikinci yarısında, ilişkilerde ego çekişmelerine işaret ediyor. Karşımızdaki kişilere baskı yapmaktan, kıskançlık ve intikam gibi duygulardan uzak durmamızda fayda var. İlişkilerde birbirimizin üzerinde yarattığımız baskı dramatik ve dönüştürücü krizlere sebep olabilir.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

6 Aralık Pazartesi Yapacağımız işlerde güçlü bir ilerleyiş sağlayabiliriz. Mücadele gücümüzün yüksek olduğunu hissedeceğimiz gün genelinde destekler bulabilir, yapacağımız paslaşmalar sayesinde etkili sonuçlar elde edebiliriz. Akşam saatleri ve sonrası özel ilişkiler açısından da verimli. Kişisel bakım, alışverişler açısından da değerlendirebiliriz.

7 Aralık Salı Sabah saatlerinde ikili ilişkiler anlamında güzel gelişmeler yakalayabiliriz. Öğleden sonraki saatler ise kafa karışıklığı veya yanlış kararlar vermeye yönelik bir atmosfer oluşturuyor. Dolayısıyla bugün hayati ve önemli kararları almamakta fayda var. Yanılgı riskimiz fazla, günün ikinci yarısında bu yönden daha dikkatli olmak yerinde olur.

8 Aralık Çarşamba Mars-Jüpiter karesi finansal konularda zorlu etkilere işaret ediyor. Bilhassa sabah saatlerinde beklenmedik iniş-çıkışlar ve manipülasyonlar piyasa üzerinde etkili olabilir. İlişkiler ve önemli kişilerle yapılacak görüşmeler açısından da günün ikinci yarısını tercih edebiliriz. Sağlam ve kalıcı adımlar atmak için çok uygun bir günde değiliz.

9 Aralık Perşembe Zorlu ve değişken bir enerji akışı var, şartları stabil kılmakta zorlanabiliriz. Önemli iş ve girişimler için öğleden sonrayı tercih etmek isabetli olur. Daha uzlaşmacı bir enerji akışı özellikle akşam saatlerinde devreye giriyor. Hukuksal konularda oluşabilecek sıkıntılar, piyasalara da yansıyabilecek sıkıntılı bir süreç söz konusu olabilir.

10 Aralık Cuma Sürpriz, beklenmedik gelişmelere açık bir enerji akışı var. Özellikle akşam saatlerine doğru rekabete ve güç çekişmelerine açık bir atmosferde olacağız. İkili ilişkiler açısından da gergin etkiler devrede. Akşam saatleri daha ılımlı, destekleyici bir enerji akışı var. Sağlam ve kalıcı adımlar düşünüyorsak akşam saatlerine almamız isabetli olur.

11 Aralık Cumartesi Venüs-Plüton kavuşumunun ilişkilerde dönüşüm krizleri yaratan etkileri devrede. Merkür-Jüpiter altmışlık açısını etkili olduğu gün genelinde, yabancılarla yapılan işler, eğitimle ilgili konular, açıklamalar, duyurular, reklam, tanıtım türü konularda girişimler, herhangi bir konuda anlaşma yapmak, ek sıkışmak için değerlendirebiliriz.

12 Aralık Pazar Güne başlarken iyimser, rahat bir enerji akışı var ama plan-programlar sabah saatlerinde netleşmeyebilir. Güneş-Neptün karesinin etkileri maksimumda ve yüksek beklentide olduğumuz kişilerle ilgili hayal kırıklığı risklerine açık olabiliriz. Olgun kişilerle konuşmak, biraz daha sakin bir konuşma yapmak için akşam saatlerini tercih edebiliriz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder