Öner Döşer Cesaret ve kararlılık zamanı
HABERİ PAYLAŞ

Cesaret ve kararlılık zamanı

Güneş ve Mars arasındaki uyumlu üçgen açının etkisinin maksimumda olduğu bir haftaya giriyoruz. Dolayısıyla daha fazla cesaret ve kararlılık gösterme zamanlarına giriyoruz. Tabii ki engellerle ve eleştirilerle karşılaşabiliriz. Ama kararlı ve özgüvenli şekilde davranarak, ileri atılmamızı ve elimizi taşın altına koymamızı engelleyen koşulları aşabiliriz.

Cesaret maksimumda!

Koç burcunda seyreden cesaret ve hareket gezegeni Mars, idare becerisini, özgüveni ve kendini güçlü ifadeyi temsil eden Güneş’in Koç burcundaki maksimum yüceldiği derece olan 19 dereceye (19 derece Koç’ta Güneş Maksimum yücelir) 9 Aralık günü varıyor. Mars 12 Aralık Cumartesi öğle saatlerine kadar bu derecede seyredecek. Dolayısıyla 9-12 Aralık tarihleri arasındaki zaman diliminde kendimizi ortaya koyma ve girişim yapma cesaretimiz en iyi noktasında olacak. Güneş ve Mars arasındaki uyumlu açı da bu eğilimimizi destekleyecek. Şartlarımıza en uygun olan şekilde ve zaman aralığında bu fırsatı değerlendirebiliriz.

Haberin Devamı

Cesaret ve kararlılık zamanı

Perşembe’nin gelişi

Güneş-Neptün arasındaki dik açının etkili olduğu haftanın ilk yarısı kararsızlık ve dağılma riski taşıyor. Ama Çarşamba gecesinden itibaren bu gevşetici ve kararsızlık veren etken devre dışı kalmaya başlıyor. Perşembe gününden itibaren bizi ileri iten bir enerji akışı devreye giriyor. Yani önemli atılımlarımızı haftanın ikinci yarısından itibaren aktif edebiliriz. Bu bağlamda özellikle Perşembe ve Cuma günlerini kullanabiliriz. Ama harekete geçme ihtiyacımız kendini Çarşamba gününden itibaren gösteriyor olacak. Hani derler ya “Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir.”

İş birliklerine açık, ama uyanık olun!

Hafta sonunda da cesaret isteyen girişimler konusunda iş birliği yapmak açısından uygun bir zaman diliminde olacağız. Ama bize ne söylendiğine çok iyi odaklanmamız gerekecek. Zira Cuma gününden itibaren Merkür ve Neptün gezegenleri arasındaki dik açı etkili olacak ve böylesi dönemlerde yanlış bilgilendirilme riski de mevcuttur.

Cesaret ve kararlılık zamanı

Yanlış hesap Bağdat’tan döner mi?

“Yanlış hesap Bağdat’tan döner” derler. Tabii her zaman bu kural geçerlidir diyemeyiz. Bazen de yanlış hesap düzelmez, olduğu gibi kalır. İşte önümüzdeki hafta sonunda böylesi riskli, hesap hatalarına açık bir zaman diliminde olacağız. Aslında bu etki Cumartesi gününden itibaren iyice etkili olmaya başlıyor ve Pazar günü en etkili haline bürünüyor diyebiliriz. Hayati önem taşıyan imzalar, toplantılar ve konuşmalarda, bizi bilgilendirmeye yönelik konuşmaları can kulağıyla dinlememiz, dalgınlıklardan ve zihinsel dalgınlıklardan uzak durmamızda fayda var!

Haberin Devamı

Sahtekarlıklara dikkat!

Güneş ve Neptün arasındaki dik açının etkili olduğu Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerinde, Merkür ve Neptün arasındaki dik açının etkili olduğu Cumartesi ve Pazar günlerinde kandırılma, aldatılma, yanlış yönlendirme riskleri mevcut. Sahtekârlıklara karşı uyanık olmamızda fayda var. Ne yediğimize ne içtiğimize de dikkat edelim! Özellikle de hafta sonunda…

Cesaret ve kararlılık zamanı

Geçmişin hesaplaşması

Yay burcunda ilerleyen Güneş’in Güney Ay Düğümü ile yakın ilerlediği bir haftadayız. Tam kavuşum 11 Aralık Cuma günü kesinleşiyor. Bu kavuşum geçmişin hesaplaşmalarını yapmak üzere cesaret isteyen bir yüzleşme sürecinde olduğumuzu gösteriyor. Daha evvelce konuşulmamış şeyleri açıkça konuşmanın zamanı gelmiş olabilir!

Haberin Devamı

İlişkiler güçleniyor!

Venüs-Plüton altmışlığının etkili olduğu hafta genelinde özel ilişkilerimiz güçleniyor olacak. Bunu öncelikli olarak aşk ilişkileri açısından ele alabiliriz pek tabii ki. Ama sadece bu açıdan değil, iş ve sosyal ilişkiler açısından da düşünebiliriz. Her alanda paslaşmanın avantajlarını yaşayacağımız bir zaman dilimindeyiz. Değerlendirebiliriz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var demişler.

Cesaret ve kararlılık zamanı

Haftanın günlere göre değerlendirmesi

  • Pazartesi gününün ilk yarısında sürpriz ve yeni gelişmelere açığız. Sabah öğle saatleri arasını yenilik isteyen iş ve girişimler için kullanabiliriz. Öğleden sonraki zaman diliminde ise iletişim zorlu akıyor. Fikir birliğine varmakta zorlanabiliriz. Akşam saatleri özel ilişkiler açısından da türbülanslı gözüküyor. Önem verdiğimiz kişilerle görüşmek açısından çok uygun bir günde değiliz.
  • Salı sabahının erken saatleri karmaşık ve belirsizlik içeriyor. Önemli iş ve girişimlerimizi, görüşmelerimizi öğleye doğru olan zaman dilimine alabiliriz. Kişisel bakım, estetik, dekorasyon, giyim kuşam alışverişleri açısından sabahın ilerleyen saatleri, öğle saatleri ve sonrası uygun gözüküyor. Öğle sonrasında yapacağımız toplantı ve görüşmelerde başkaları üzerinde etki yaratabiliriz. Akşam saatleri ve sonrası uluslararası işler, eğitim ve yayıncılık, finansal işler açısından uygun gözüküyor.
  • Çarşamba günü genelinde yanılgılara, yanlış yönlendirilmeye açık bir enerji akışı var. Sahtekârlıklara karşı uyanık olmamızda fayda var. Hayati kararları da bugün almasak iyi ederiz. Sonradan hayal kırıklığına uğrama riskimiz mevcut. Saflığımızdan, iyi niyetimizden istifade etmesinler. Sabah saatlerinde sakarlıklara, kazalara açığız. Aceleci bir şekilde hareket etmekten kaçınalım.
  • Perşembe günü genelinde ilişkiler açısından verimli bir zaman diliminde olacağız. Birlikten güç doğurabileceğimiz bir gündeyiz. Güçlü ve etkili pozisyondaki kişilerle ilişkiler, görüşmeler, kişisel bakım, giyim kuşam alışverişleri, ilişkilere yönelik yeni adımlar açısından bugünü kullanabiliriz. Sabah saatleri önemli görüşmeler açısından çok uygun. Öğle saatleri telaşlı ve gergin bir akış var. Bir de geç akşam saatlerinde yine dikkatli olmamızda fayda var.
  • Cuma günü boyunca cesaretli adımlar atmak açısından uygun bir zaman dilimindeyiz. Kendimizi daha dinamik ve özgüvenli hissedeceğimiz bir gündeyiz. Özellikle sabah saatleri önem verdiğimiz kişilerle görüşmeler, iş birlikleri açısından çok uygun. Etkili pozisyondaki kişilerle görüşebiliriz. Daha evvelce konuşulmamış şeyleri açıkça konuşabiliriz. Geçmişte halledemediğimiz şeyleri tekrar gündeme getirebiliriz.
  • Cumartesi günü genelinde iş birliklerine açık bir zaman diliminde olacağız. Sportif aktiviteler, egzersizler, yürüyüşler, Yoga benzeri çalışmalar yapmak açısından uygun bir gündeyiz. Önemli toplantı ve görüşmelerde yanlış kararlar almamak ve yanılmamak için karşımızdakileri iyi dinlememiz ve anlamamız çok önemli. Akşam saatleri özel ve sosyal ilişkiler, kişisel bakım, estetik, dekorasyon tarzı işler açısından çok verimli gözüküyor. Değerlendirebiliriz.
  • Pazar günü genelinde iyimser bir enerji akışı var. Geleceğimize yönelik konuları sevdiğimiz kişilerle konuşabiliriz. Öte yandan, bilmediğimiz kişiler tarafından kandırılma, aldatılma, yanlış yönlendirme riskleri mevcut. Sahtekârlıklara karşı uyanık olmamızda fayda var. Özellikle de telefonlar, bilgisayarlar, dijital sistemler üzerinden yapılan sahtekârlıklar konusunda çok dikkatli olmalıyız!
Sıradaki haber yükleniyor...
holder