Öner Döşer Dürüstlükten ödün vermeyin!
HABERİ PAYLAŞ

Dürüstlükten ödün vermeyin!

Tutulma mevsiminin sonlarına geliyoruz. Yılın son Ay tutulması 30 Kasım Pazartesi öğlen 12.29’da Ay- Güneş karşıtlığının kesinleşmesiyle zirve noktasına varıyor. Bu zaman için çizdirdiğimiz astroloji haritasında Ay-Güneş karşıtlığının ülkemizin de bulunduğu bölgeye iz düştüğünü, Türkiye’nin orta bölgesinden geçtiğini görüyoruz. Dolayısıyla bu tutulmanın jeofiziksel, politik, jeopolitik, ekonomik ve diğer konularla ilişkili olarak etkilerini güçlü bir şekilde hissedeceğiz. İkizler burcundaki Ay tutulması esnasında Ay, Aldebaran Yıldızıyla birleştiğinden bu sıralar girişeceğimiz işlerde dürüstlükten ödün vermemeye, ilkeli duruşumuzu korumaya özen göstermemizde fayda var. Tabii bu her zaman için geçerlidir, ama tutulma civarındaki günlerde dürüstlük ve etik dışına taşmanın, doğru yoldan şaşmanın bedeli daha ağır olabilir, gözden düşme ve kayıp yaşatabilir farkında olalım!

Haberin Devamı

Doğunun muhafızı batının muhafızına karşı

Dürüstlükten ödün vermeyin

İkizler burcundaki Ay tutulması esnasında Güneş Antares, Ay Aldebaran yıldızlarıyla kavuşuyor. Dünya Astrolojisinde Antares Batının Muhafızı, Aldebaran Doğunun Muhafızı olarak tanımlanır. Bu iki Kraliyet Yıldızı da güç ve zafer elde etme, askeri konularda başarı arzusunu temsil ederler. Meydan okumayı tetikleyen enerjileri kavgacı, savaşçı bir atmosfere dönüşebilir. Bu önemli Ay tutulması esnasında Güneş ve Ay’ın bu iki yıldızla kavuşumu, Doğu ile Batıyı karşı karşıya getirecek bazı politik ya da askeri olayların vurgu kazanacağını gösteriyor olabilir.

Bir kez daha uyarmak istiyorum!

Dürüstlükten ödün vermeyin

Uzun zamandır yazılarımda bahsettiğim gibi, Kasım ayında zirve noktası yaşıyoruz. Astroloji açıdan ele aldığımızda, bu zirve noktası Aralık ayında da devam edecek gibi gözüküyor. İkizler burcundaki bu tutulma Türkiye astroloji haritasının hastaneler, salgın hastalıklar, izolasyon ile ilişkilendirilen 12.evine iz düşüyor. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde yoğun bakın yatışlarının artabileceğini de gösteriyor. Ayrıca sağlık hizmetlileri konusunda daha fazla dikkatli olunması gerektiğini de gösteriyor. Bunu 14 Aralık’ta gerçekleşecek Güneş tutulması civarındaki günlerde daha da belirgin bir şekilde deneyimleyebiliriz. Umarın daha fazla tedbir alınır. Hem yetkililer tarafından hem de halk olarak bizler tarafından. Aksi takdirde daha yüksek bedeller ödemek durumunda kalabiliriz. Salgın iyice kontrolden çıkabilir. Bu ayın sonlarında ve Aralık ayı içerisinde seyahatler, yolculuklar, taşımacılık konularında da daha fazla önlem alınması gerekebilir. Astroloji haritaları böyle gösteriyor. Ben de bu haritalara dayanarak bir kez daha uyarıyorum.

Haberin Devamı

İlişkiler fedakarlık istiyor

Dürüstlükten ödün vermeyin

Venüs ve Neptün gezegenleri arasında uyumlu üçgen açının etkin olduğu hafta genelinde özel ve romantik ilişkilerimizde güzel gelişmeler yakalayabiliriz. İlişkiler fedakârlık ister, bu genel olarak böyledir. Ama bu hafta özellikle buna dikkat etmek gerekiyor. Eğer egomuzu iyi ayarlar, karşı tarafın duygularına gereken önemi verirsek, ilişkimizi güzel bir noktaya taşıyabiliriz. Ayrıca sanatsal esinlerin ve yaratıcılığı zirve yapacağı hafta sonunu ortaya çıkarmak istediğimiz şeyler üzerinde çalışarak değerlendirebiliriz.

Haberin Devamı

Uluslararası iletişim hızlanıyor

Dürüstlükten ödün vermeyin

İletişim gezegeni Merkür 1 Aralık Salı gecesi Yay burcuna geçiyor. Bu geçişle birlikte uluslararası iletişim, haberleşme de hızlanacak gibi gözüküyor. Eğitim, seyahatler gibi konularda da bilgi paylaşımları artmaya başlayacaktır muhtemelen. Merkür gezegeninin 30 Kasım tutulmasının derecesini tetikleyeceği 7 Aralık Pazartesi günü eğitim, yayıncılık, uluslararası ilişkiler, seyahatlerle ilgili konularda önemli kararlar alınabilir ve bunlar sınırlanma yönünde olabilir.

Haftanın günlerine göre değerlendirmeler

Pazartesi: Ay tutulmasının etkileri devrede olacak. İletişimin zirve yapacağı bir gündeyiz. Önem verdiğimiz kişilerle konuşmalarımızı öğle sonrasına alabiliriz. Aklına ve tecrübesine güvendiğimiz kişilerden tavsiye alabiliriz.

Salı: Belirsizlik içeren bir enerji akışı var. Girişeceğimiz işlerde neticeye varmayabiliriz veya beklediğimiz haberleri alamayabiliriz. Önemli toplantılar, yazışmalar, girişimler açısından uygun bir günde değiliz.

Çarşamba: Ailevi, ulusal, duygusal konular vurgu kazanıyor. Günün ikinci yarısında yapacağımız iş ve girişimlerde daha olumlu neticeler alabiliriz. Yenilikler yapmak açısından da günün ikinci yarısını değerlendirebiliriz.

Perşembe: Günün ilk yarısı kişisel bakım, alışverişler, ilişkilerde yeni adımlar açısından uygun gözüküyor. Günün ikinci yarısında ise zorlu, sert ve sakar bir enerji akışı var, dikkat! Akşam saatlerinden sonrası daha ılımlı gelişmelere açık gözüküyor.

Cuma: Cuma günü genelinde zorlu bir enerji akışı var. Sakarlıklara, kazalara açık olabiliriz, acelecilikten kaçınmamızda fayda var! Önemli görüşme ve yazışmalarımızı uzlaşma şansımızın arttığı akşam saatlerine alabiliriz.

Cumartesi: Cumartesi sabah saatleri sert, sarsıcı ve yön değiştirici etkilere açık olacağız. Ama gün genelinde ikili ilişkiler açısından olumlu bir zaman diliminde olacağız. Önemli konuşma, yazışma ve girişimlerimizi başarılı sonuçlar alma şansımızın arttığı akşamüzerine alabiliriz.

Pazar: Pazar günü genelinde yine belirsizlik ve kararsızlık enerjisi hakim. Ama özel ilişkilerde karşılıklı fedakârlıklar sayesinde güzel gelişmeler yakalayabiliriz. Sanatsal konularda yaratıcılığın çok artığı bir gündeyiz. Değerlendirebiliriz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder