Öner Döşer Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun
HABERİ PAYLAŞ

Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun

Güvenliğe dikkat!

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı, 27 Nisan Salı günü Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay hiç kuşkusuz. 7 derece Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay, bir hayli sert enerji içeriyor ve gerek doğal afetler gerek finansal afetler, sarsıntılar gerekse özel ilişkiler açısından hayli zorlu bir zaman diliminde olduğumuza işaret ediyor. Dikkatli olmamızda fayda var. Zorluklar tüm hafta geneli için geçerli olmakla birlikte, özellikle 27 Nisan Salı günü için daha etkili görülüyor. Uranüs ile dizilim içerisinde olan dolunay derecesinin, Satürn ile oluşan dik açıları, yine bu yıl pek çok kez söylediğimiz ve söyleyeceğimiz üzere; deprem başta olmak üzere doğal afetlere işaret etmekte! Ayrıca, hızlı gelişen durumların hem kişisel hem sosyal anlamda kendimizi garantiye almamızı zora soktuğunu görüyoruz. Yani ekonomik sistemlerle ilgili sıkıntıların devrede olduğunu ve isyankâr insan hareketlerinin, karşı çıkışın, özellikle sistemi değiştirmeye yönelik radikal çıkışların devam edeceği bir zaman dilimindeyiz.

Haberin Devamı

Ülkemiz için de önemli bir dolunay

Bu dolunay haritasında pek çok gezegen içinde bulunduğumuz bölge için çizdirilmiş astroloji haritasında ufuk düzlemine yakın yerleşiyor. Burada, Merkür ve Venüs gezegenlerinin dolunay esnasında Menkar yıldızıyla birleşmekte oluşu, toplumun, kolektifin, güvenlik endişesini gösteren bir durum. Türkiye astroloji haritasının Güneş derecesini etkileyen dolunay, özellikle yöneticileri ilgilendiren konularda sıkışmalar olduğunu da göstermekte. Plüton gezegeninin haritanın tepe noktasına yakın düşüyor olması, yönetici figürleri için mücadeleli bir sürecin etkin olduğunu ifade ediyor. Dolunayı takip eden iki hafta içerisinde kabinede değişiklikler de olasıdır. Yeni Anayasa ile ilgili önemli gelişmeler ve kararlar da olasıdır. Dolunay haritasına ve Boğa burcundaki gezegen toplaşmasına dayanarak, ekonomik anlamda da zor bir viraja girdiğimizi söyleyebiliriz. Piyasadaki sıkıntılar artabilir. Döviz fiyatlarında beklenmedik gelişmeler olasıdır. Dolunay Uranüs ile dizilimde olduğundan, piyasada ve fiyatlarda istikrar beklemek zor önümüzdeki günlerde.

Haberin Devamı

Beklenmedik gelişmeler

Uranüs ile karşıt açısını kesinleştirecek olan Ay, bu dolunayı takip eden en azından iki haftalık süreçte hızlı, önemli değişikliklerin gündem olacağına işaret etmekte. Ülkemiz açısından ele aldığımızda; içinde bulunduğumuz ittifaklar, kurumlar, Avrupa Birliği gibi kuruluşlarla ilgili özellikle bazı yön değişiklikleri dikkat çekmekte. Yeni, farklı ittifakların ortaya çıkabileceği, yeni birtakım kurguların oluşabileceği bir zaman dilimine giriyoruz. Güneş-Uranüs kavuşumunun etkili olduğu haftanın özellikle ikinci yarısında, üst otorite figürleriyle ilgili beklenmedik durum değişiklikleri, karar değişiklikleri olasıdır. Cuma günü, finans piyasalarında harekete yol açabilecek olan açıklamalar, duyurular gelebilir ve piyasalarda beklenmedik iniş-çıkışlar yaratabilir, dikkat!

Önemli konuşmaları ne zaman yapmalı?

İletişim gezegeni Merkür’ün, Neptün ve Plüton’la uyumlu açılarının olumlu etkisi, bu hafta, özellikle hafta ortasından itibaren yapacağımız konuşmalarda daha iyi neticeler alabileceğimizi düşündürüyor.

Haberin Devamı

Uzun dönemli projeler gecikebilir

Plüton gezegeni Salı günü Oğlak burcunda geri harekete başlıyor. Dolayısıyla bir müddet için uzun vadeli işleri yapılandırma veya yeniden yapılandırılması gereken işler konusunda zorlanma yaşayabiliriz. Plüton gerilemesi yaklaşık 5 ay sürecek.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

26 Nisan Pazartesi Gün boyunca Merkür-Venüs kavuşumunun olumlu etkileri devrede olacak. Önemli konuşmalarımızı bugün yapabiliriz, yapacağımız konuşmalarda tatlı dil kullanarak daha iyi neticeler elde edebiliriz. Sanatsal konularda yaratıcı becerilerimizi gösterebiliriz. Turizm, seyahatler, finans, yatırımlar, yayıncılık, eğitim, akademik konularda girişim yapabilir, daha önce başlatılmış işleri geliştirebiliriz.

27 Nisan Salı Kritik ve zorlu etkiler devrede. Sabah saat 06.31’de gerçekleşecek dolunay Uranüs ile dizilimde ve sert bir açı kalıbı içerisine oturuyor. Sarsıcı ve sert etkiler devrede, farkında olalım! Gerek finansal açıdan gerekse insan ilişkileri açısından zorlu, stresli, beklenmedik yön ve yol değişikliklerine sebep olacak gelişmelere açık bir gündeyiz. Önemli iş başvuruları, girişimler, toplantılar, yatırımlar açısından bugünden kaçınmamız isabetli olur!

28 Nisan Çarşamba Günün ilk yarısında daha rahat, daha dengeli ilerleyebileceğimiz bir atmosfer var ama günün ikinci yarısında bu atmosfer yerini abartılı ve dengesiz çıkışlar getirebilen enerjilere bırakıyor. Müsriflikten kaçınmakta, şartları ve talepleri abartmamakta yarar var.

29 Nisan Perşembe Günün ikinci yarısında tecrübesine ve aklına güvendiğimiz kişilerden destek alabiliriz. Akşam saatlerinde olgunlaştırıcı, sabır ve ağırbaşlılığı öne çıkaran bir akış var. Merkür-Neptün altmışlığının olumlu etkileri devrede olacağından, önemli konuşmalarımızda, yazışmalarımızda destek alıyor olacağız. Manevi konulara yönelmek, hayal gücümüzü ifade edeceğimiz işlere atılım yapmak açısından uygun bir zaman dilimindeyiz.

30 Nisan Cuma Sabah saatlerinde uzlaşmacı bir enerji akışı var. Manevi konular, yardımlaşma, fikir alışverişleri, toplantılar, duyurular, esin ve ilham isteyen sanatsal çalışmalar için özellikle bugünün ilk yarısını kullanabiliriz. Gün genelinde otorite figürlerini de kapsayan, beklenmedik, sarsıcı, sıra dışı gelişmelere de açık olacağız. Önemli ve etkili pozisyondaki kişilerle görüşmeler açısından uygun bir günde değiliz.

1 Mayıs Cumartesi Sürpriz ve yeni gelişmelere açık olacağız. Sabah saatleri biraz gergin gözüküyor. Sakarlıklara, kazalara açık olabiliriz, dikkat! Özellikle akşam saatleri ilişkiler açısından rahat bir akış içeriyor. Önem verdiğimiz kişilerle bir araya gelebilir, yapacağımız iş ve gelişmelerden olumlu sonuç alabiliriz. Emek ve Dayanışma Günümüz kutlu olsun!

Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun

2 Mayıs Pazar İlişkiler açısından nispeten rahat bir akış var. Sevgi alışverişleri, aşk ve ilişkiler konusunda günün ilk yarısı çok olumlu gözüküyor, değerlendirebiliriz. Gün genelinde yapacağımız konuşmalar başkaları üzerinde güçlü etki yaratabilir ve harekete geçirici olabiliriz. Eğitim-öğretim, haberleşme, bilgi paylaşma, tanıtım, pazarlama, anlaşmalar açısından uygun bir gündeyiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder