Öner Döşer Gücünü gösterme zamanı
HABERİ PAYLAŞ

Gücünü gösterme zamanı

19 Ağustos Çarşamba sabahı 05:51’de Aslan burcunda Mars ile uyumlu açıda gerçekleşecek yeniay gücümüzü ortaya koymak açısından uygun bir zamanda olduğumuzu gösteriyor. Girişimlerimizi yeniaydan sonraya, haftanın ikinci yarısına alabiliriz. Görüşmeler, yazışmalar, tanıtımlar, duyurular, ticari işler, başvurular, eğitimle ilgili konularda girişimler açısından Merkür gezegeninin de astrolojik açıdan güçlendiği Başak burcuna geçeceği Perşembe günü tavsiye edilebilir.

Risk alma zamanı

Aslan burcuyla bağdaştırılan bir başka özellik de spekülasyon yapma yeteneğidir. ateş elementi burçlardan biri olarak Aslan, risk alma ve girişimcilik cesaretini gösterir. Riski yönetmek de bir sanattır ve bu Aslan burcuyla ilişkilidir. Çarşamba ve Perşembe günleri risk almak ve cesur adımlar atmak için uygun gözüküyor.

Haberin Devamı

Gücünü gösterme zamanı

Girişimlerde aceleden kaçının!

Koç burcunda ilerleyen Mars gezegeninin, Oğlak burcunda gerileyen Jüpiter, Plüton ve Satürn gezegenleriyle dik açılarının zorlu etkileri de devrede olacak bu hafta. Yapacağımız işlerde detaylara iyi odaklanmamız, acele etmekten kaçınarak, bize sunulan proje veya teklifleri iyi değerlendirmemiz çok önemli! Bu bağlamda özellikle hafta sonunda gergin bir enerji akışı var, farkında olalım!

Çocuklarla ilgili girişimler

Modern astrologlar, beşinci burç olarak Aslan’ı çocuklarla da ilişkilendirirler. Eğer bu yaklaşımı doğru kabul edersek, çocuklara ve onların eğitimlerine yönelik gelişmeleri, kanunları ve kuralları da bu burçla bağdaştırabiliriz. Bu bağlamda, oyunlar ve oyuncaklar, bunların satış ve pazarlamasının yoğunluk kazanması gibi gelişmeleri Aslan burcundaki yeniay dönemiyle bağdaştırabilir, bu hafta bu tür işlere girişebiliriz!

Gücünü gösterme zamanı

Tatil için en uygun günler

Tatiller, yaz aktiviteleri de bu burçla bağlantılı olarak görülebilir. Hayatın tadını çıkartmak, eğlenmek ve tabii dinlenmek isteğinin en arttığı dönemler, yaz mevsiminin tam orta zamanlarına denk gelen Aslan burcu zamanlarıdır. Çarşamba gününden itibaren tatil organize etme amaçlı girişimler yapabiliriz.

Takdir ve başarı arzumuz artıyor

Aslan burcundan gezegen geçişleri, yeniaylar ve dolunaylar sıcakkanlılık ve özgüven duygusu, kendini ispatlama ve gösterme, takdir ve hayranlık kazanma arzusunun, merkezde bulunma ve etrafını yönetme güdüsünün en güçlü hissedildiği zamanlardır. Yaptığımız işlerle takdir alabileceğimiz bir haftaya giriyoruz. Dünya Astrolojisinde Aslan burcu önemli pozisyondaki yönetici figürlerini temsil eder. Aslan burcundaki yeniaylar, böylesi önemli kişilerin harekete geçerek daha etkili olma arzusunu kamçılar.

Haberin Devamı

Gücünü gösterme zamanı

Yönetici figürlerinin aksiyon alacağı bir hafta

Dünya liderlerinden önemli bir figür olan Donald Trump’ın astroloji haritasında Mars’ın bulunduğu dereceye denk düşen Aslan yeniayı, Trump’ın çok daha aktif rol oynayacağı, kendi gücünü maksimumda ortaya koymak isteyeceği, bazı önemli adımlar atacağı bir aylık sürece giriyoruz. Trump’ın haritasının uluslararası ilişkilerle, inançlarla ilgili alanından geçiş yapmakta olan Mars da bu yeniayda önemli bir rol üstlendiğinden ve Mars agresyonu, direkt ve atak davranışları ifade ettiğinden, atacağı bazı adımlar dünya gündemine de ateşleyici bir yönde yansıyacaktır. ABD Başkanı Trump ile İsrail Başbakanı Benjamin Netenyahu’nun bileşik haritasında da yine Aslan yeniayının hareketlendirici olduğunu görüyoruz. Yani bu iki lider müşterek hareket etme eğilimi gösterebilirler veya birinin yaptığı bir girişimi, aldığı bir kararı, diğeri de destekleyebilir. Her koşulda 17 Ağustos’u takip eden bir aylık süreçte uluslararası ilişkiler ve diplomasi alanında hareketlenme ve agresyon ihtimali gökyüzü gündeminde yer alacağa benzer.

Haberin Devamı

Haftanın günlere göre değerlendirmesi

Pazartesi

Pazartesi günü genelinde olumlu bir enerji akışı var. Cesaret ve özgüven isteyen konuşmaları bugün yapabiliriz. Gelecekte yapmak istediğimiz işler konusunda bilgi paylaşabilir, düşüncelerimizi dile getirebiliriz. Ticari iş ve girişimler açısından uygun bir gündeyiz.

Gücünü gösterme zamanı

Salı

Salı günü genelinde işbirlikçi bir enerji akışı var. Önem verdiğimiz kişilerle fikir alışverişlerinde bulunabiliriz. Özel ilişkiler açısından sürprizlere açık bir gündeyiz. Beklemediğimiz şekilde olumlu geri bildirimler alabiliriz, Sevdiğimiz kişilere sürprizler yapabiliriz. Kişisel bakım, alışverişler için uygun bir gündeyiz.

Çarşamba

Çarşamba günü yeniay var! Yeni adımlar açısından güzel bir gündeyiz. Önemli iş ve girişimler, görüşmeler açısından öğleden sonra harekete geçmek daha isabetli olur. İş birliği ve onay almayı gerektiren girişimler açısından akşam saatleri çok verimli gözüküyor.

Gücünü gösterme zamanı

Perşembe

Perşembe gününü iyi değerlendirelim! Yeni ilişki adımları, kişisel bakım ve alışverişler açısından yine uygun bir gündeyiz. Sanatsal konular, dekorasyon işleri, yaratıcı projeleri ortaya koymak açısından harika bir gündeyiz! Para ve yatırım, iş girişimi açısından günün ikinci yarısı çok uygun gözüküyor.

Cuma

Cuma gününün ilk yarısında yapacağımız işlerde beklediğimiz sonuçları alamayabiliriz. Olayları istediğimiz çerçeveye çekebilmek, ortak noktada buluşmak, uzlaşmak açısından günün ikinci yarısını tercih edebiliriz.

Gücünü gösterme zamanı

Cumartesi

Cumartesi günü genelinde karmaşık bir enerji akışı var. Gereksiz harcamalara açık olduğumuz, parasal konularda dikkatli olmak gereken bir gündeyiz. Akşam saatlerinden sonra yapılan işler daha hesaplı ve tutarlı olacaktır.

Pazar

Pazar gününün ilk yarısında sert ve zorlu bir enerji akışı var. Sakarlıklara, kazalara, tartışmalara açık bir zaman dilimindeyiz. Günün ikinci yarısında ise uzlaşma ve anlaşma zemini yaratmak daha kolay olacak. Önemli kişilerle görüşmeler açısından da günün ikinci yarısını kullanabiliriz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder