Öner Döşer Harekete geçme zamanı!
HABERİ PAYLAŞ

Harekete geçme zamanı!

İletişimin hareketleneceği bir haftaya giriyoruz! Merkür’ün Ay Düğümleriyle uyumlu açılarının ve Jüpiter ile kavuşumunun etkili olduğu hafta genelinde entelektüel, zihinsel konularda güzel gelişmeler yakalayabiliriz. Eğitim ve yayıncılık alanlarında girişimlerde bulunmak, toplantılar, duyurular, anonslar yapmak, yabancı kişilerle irtibata geçmek açısından uygun bir zaman diliminde olacağız.

Bir müddet için Retro yok!

Merkür’ün direkte dönmesinin ardından, bir müddet için hiçbir gezegenin gerilemesini yaşamayacağız. Yani girişeceğimiz işlerde gerilememiz, geri dönüp bazı şeyleri düzeltmemiz gerekmeyecek. Her şey pürüzsüz akacak diyemeyiz tabii, diğer faktörler de var devrede, ama yine de bir veya daha fazla gezegenin Retro olduğu (gerilediği) zamanlara nazaran daha kolay ilerleyebileceğiz. 27 Nisan’da Plüton Retro olacak. Ama bu kişisel olarak bizleri etkilemeyecek. 23 Mayıs’ta başlayacak Satürn Retro ve 30 Mayıs’ta başlayacak Merkür Retro dönemlerine kadar bir müddet için daha rahat ilerleyebileceğimizi söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

İlişkilerde güzel sürprizler

İlişkiler gezegeni Venüs’ün sürprizler gezegeni Uranüs ile altmış derecelik olumlu açısının etkilerini maksimumda hissedeceğiz. Özel ilişkilerde de sürpriz ve güzel gelişmelere açık bir haftadayız. Sevdiğimiz kişilere güzel sürprizler de yapabiliriz. Bu olumlu açının kesinleştiği Çarşamba günü başta olmak üzere, Perşembe ve Pazar günlerini de kullanabiliriz.

Kişisel bakım açısından kullanabiliriz

Estetik, kişisel bakım, giyim kuşam alışverişleri için bu haftayı kullanabiliriz. Farklı bir saç modeli yaptırmak için değerlendirebiliriz. Ya da değişik, orijinal ve farklı giysiler, daha önce kullanılmamış ilginç takıları vitrinlerde veya birilerinin üzerinde görebiliriz. Sanatsal projelere girişebiliriz, sanatsal becerilerimizi ortaya koyabiliriz. Bu bağlamda haftanın en uygun günü Çarşamba olarak gözüküyor.

Harekete geçme zamanı

Hızlı çözümler üretebiliriz

4 Mart Perşembe günü saat 06.29’da Mars İkizler burcu ilerleyişine başlıyor. Dolayısıyla iletişim trafiği de hızlanmaya başlıyor. Problemlere hızlı çözümler üreten, çabuk düşünen, hızlı kavrayan ve hızlı harekete geçen bir yapının artmaya başlayacağı bir süreçteyiz. Tabii sözlerimiz de fazlasıyla keskinleşiyor, farkında olalım! Eskilerin dediği gibi: “Ağzımızdan çıkanı kulağımız duysun!”. Merkür’ün açılarının da olumlu olduğu haftada, özellikle Salı ve Cuma günlerini çözüm üretmek üzere toplantılar yapmak, yazışmalar ve duyurular yapmak açısından değerlendirebiliriz.

Haberin Devamı

Ticari işler ve alışverişler

Ticari konularda atılacak adımlar, yapılacak toplantılar, atılacak imzalar veya herhangi bir şeyi tamamlamak üzere el sıkışmak açısından da bu haftayı kullanabiliriz. Bu bağlamda özellikle Pazartesi, Cuma ve Cumartesi günleri uygun gözüküyor. Salı günü ticari iş birlikleri, ortaklaşa projeler açısından uygun gözüküyor.

Seyahatler

Gerek iç gerekse dış seyahatler konusunda olumlu gelişmelere açık bir haftadayız. Bu yönde alınacak kararlar ve açıklamalar bakımından Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri dikkat çekmekte. Turizm açısından da olumlu gelişmeler yine bu haftadan itibaren devreye girebilir. Yabancı kültürden kişilerle ilgili işler ve girişimler açısından da verimli bir haftadayız.

Haberin Devamı

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

  • Pazartesi Ticari faaliyetler, pazarlıklar, arabuluculuk işleri, tanıtımlar, duyurular, toplantılar ve seyahatler için uygun bir gündeyiz. Olumlu gelişmeler sağlayabiliriz. Aklına ve tecrübesine güvendiğimiz kişilerle görüşmeler yapabilir, fikir alışverişlerinde bulunabiliriz. Ticari faaliyetler ve alışverişler, yatırımlar ve finansal işler açısından da günün ikinci yarısını kullanabiliriz.
  • Salı Günün ikinci yarısında biraz zorlansak da akşam saatlerinden itibaren uzlaşmaya, iş birliklerine, ortak çalışmalara açık olacağız. Gelecek planlarımızda hayatımızda önem taşıyacak kişilerle iletişime geçebilir, yeni projeler üzerine çalışmalar yapabiliriz. Önemli konuşma, yazışma ve görüşmeler veya duyurular ve paylaşımlar açısından akşam saatlerini değerlendirebiliriz.
  • Çarşamba Günün ilk yarısında güvenceye almak istediğimiz şeyler, finansal konular, yatırımlarla ilgili konularda dengesiz ve zorlu bir enerji akış var, farkında olalım. İlişkiler yönünden sabah saatlerinde bazı zorlanmalar söz konusu olsa da günün ikinci yarısı bu açıdan çok daha olumlu gelişmelere işaret ediyor. Kişisel bakım, giyim kuşam, alışveriş gibi konularla ilgilenmek için bugünü değerlendirebiliriz. Akşam saatlerinde özellikle ikili ilişkiler adına olumlu enerjiler etkisini sürdürüyor.
  • Perşembe İletişime geçmenin, irtibat kurmak istediğimiz kişilere doğrudan ulaşabilecek olmanın avantajını yakalayabiliriz. Cesaretli ve özgüvenli konuşmalarımızla dikkat çekebiliriz ama beyanlarımızda haddimizi aşmamaya özen göstermek kaydıyla! Günün özellikle ikinci yarısı önemli anlaşma ve görüşmeler açısından uygun gözüküyor. İmza atmak veya el sıkışmak gereken işleri günün bu ikinci yarısına alabiliriz. Duyuru ve tanıtımlar yapabiliriz. Eğitim, yayıncılık, uluslararası işlerde girişimler yapabiliriz.
  • Cuma Sabah saatlerinde önemli konuşmalar, yazışmalar açısından uygun bir zaman diliminde olacağız. İş görüşmeleri, toplantılar için oluşan olumlu enerjiyi değerlendirebiliriz. Hukuki işleri başlatabiliriz. Eğitimle alakalı başvurular yapabiliriz. Ticari anlaşmalar açısından da uygun bir zaman dilimindeyiz. Özel ilişkiler için ise aynı şeyi söylemek mümkün değil. İlişkilere yönelik gün boyunca devam eden dengesiz bir akış var, oluşabilecek çatışmalara dikkat! Ama ticari, iş ve görüşmelerle alakalı konuşmalar açısından bugünü kullanabiliriz.
  • Cumartesi Özellikle sabah saatlerinde önemli görüşmeler yapmak, iletişim kurmak, haberleşmek, eğitimler almak veya eğitim vermek, internet üzerinden iletişimde bulunmak, duyuru ya da tanıtımlar yapmak açısından oluşan verimli enerjiden faydalanabiliriz. Günün ikinci yarısı dalgalanan ve kararsız bir enerji akışının etkileri devrede olacak.
  • Pazar Gün boyunca sürpriz, beklenmedik gelişmelere açık bir atmosferde olacağız. Ay-Kiron karesinin etkili olduğu akşam saatlerinde sakar bir enerji akışı var, farkında olalım! Ay-Uranüs üçgeninin etkili olduğu akşamın ilerleyen saatlerinde güzel sürprizlere ve gelişmelere açık olacağız. Evimizde değişiklik yapmak açısından bugünü değerlendirebiliriz.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder