Öner Döşer Hasat Dolunayı
HABERİ PAYLAŞ

Hasat Dolunayı

27 Şubat Cumartesi günü Başak burcunda bir dolunay meydana geliyor. Başak burcunda meydana geldiği için bunu hasat dolunayı olarak nitelendirebiliriz. Yani ektiklerimizi biçeceğimiz bir zaman dilimine giriyoruz. Daha evvel yaptığımız işlerin güzel neticelerini alabiliriz ama eğer yeterince iyi hazırlanamadıysak o zaman bu hasat dolunayı, bir hüsran dolunayına da dönüşebilir. Hayal kırıklığı yaşayabiliriz.

Sel baskınlarına ve sularla ilgili risklere dikkat!

Dolunay Neptün ile dizilimde gerçekleşiyor, dolayısıyla sular ve denizlerle ilgili konularda beklenmedik gelişmelere de açığız. Dünyanın çeşitli yerlerinde yağışlar, sel baskınları gibi doğa olayları yaşanabilir. Tabii ülkemiz açısından da dikkatli olmamız gerektiğini gösteren bir dolunay haritasıyla karşı karşıyayız, zira Ay Türkiye için çizdirilmiş astroloji haritasının Ayakucu Noktasına denk düşüyor.

Haberin Devamı

Güç kazanıyoruz!

Mars ve Plüton gezegenleri arasındaki üçgen açısının destekleyici etkilerinin arttığı bir haftaya giriyoruz. Dolayısıyla yapacağımız iş ve girişimlerde güçlü ve sağlam bir şekilde ilerleyebilme şansımız artıyor. Fiziksel açıdan da gücümüzün arttığı bu dönemi efor ve güç gerektiren faaliyetler, egzersizler, yoga benzeri çalışmalar ve sportif aktiviteler açısından da değerlendirebiliriz. Ayrıca girişim cesareti gerektiren işlerde daha aktif olabiliriz.

Orijinal fikirlerinizi paylaşın!

Güneş-Uranüs arasındaki uyumlu açının da etkilerinin devrede olacağı hafta boyunca değişik, farklı fikirlerimizle, tavırlarımız ve yaratıcılığımızla başkalarının dikkatini çekebiliriz. Önem verdiğimiz kişilere yeni, orijinal fikirlerimizi sunabilir, başvuru ve taleplerde bulunabiliriz. Bu bağlamda Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günlerini kullanabiliriz. Merkür gerilemesi de tamamlandığından, bir müddettir ertelediğimiz projelerimizi ortaya koymaya başlayabiliriz.

Bir müddet Retro olmayacak!

Merkür de direkt harekete döndüğüne göre, bizi engelleyecek şeyler azalmaya başlıyor. 27 Nisan’a kadarki süreçte hiçbir gezegen Retro yani geri harekette olmayacak. Dolayısıyla daha rahat ilerleyebileceğiz. 27 Nisan’da Plüton geri harekete başlayacak ki bu da bireysel olarak bizleri büyük ölçüde etkileyecek bir gerileme olmayacak. Bir sonraki gerileme olan Satürn gerilemesi 23 Mayıs’ta başlıyor. Ardından 30 Mayıs’ta Merkür gerilemeye başlayacak. Yani Mayıs ayının 20’li tarihlerine kadarki süreçte yapacağımız işlerde gerileme, tekrarlama, bekleme riski azalıyor. Tabii ki dönemsel olarak zorlu açılar, özellikle Satürn ile diğer gezegenlerin uyumsuz açıları da bazı engelleri gösterebilir. Ama bunlar, gezegen gerilemeleri kadar uzun dönemli etkiler olmayacak.

Haberin Devamı

Eğitim alanında gelişmeler

Bu hafta Jüpiter-Ay Düğümleri arasındaki uyumlu açıların etkisini de kullanarak eğitim, yayıncılık, uluslararası işler gibi alanlarda iş birlikleri sayesinde güzel gelişmeler yakalayabiliriz. Merkür’ün de direkt harekete dönmesiyle birlikte eğitim ve yayıncılık alanlarında yapacağımız iş ve girişimler, başvurular açısından şansımız artıyor. Değerlendirebiliriz!

Sevdiğinizi yüceltin!

25 Şubat Perşembe günü ilişkiler gezegeni Venüs, Balık burcu ilerleyişine başlıyor. İlişkilerde duyarlılık, merhamet ve derin bağlılıklar kurma isteğimiz artmaya başlıyor. Venüs Balık burcunda yücelir. Çünkü koşulsuz sevgiyi yüceltir. Siz de sevdiğinizi yüceltin ve ona koşullandırılmamış sevginizi sunun!

Haberin Devamı

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

  • 22 Şubat Pazartesi Önem verdiğimiz kişilerle görüşmek, ikili ilişkilerde güzel gelişmeler yakalamak açısından olumlu enerjileri ile günü verimli olarak kullanabiliriz. Beklenmedik gelişmelere açık akşam saatlerinde sevdiklerimize sürpriz yapabiliriz.
  • 23 Şubat Salı Gün genelinde başkalarına yardım etmek, ruhsal-manevi konulara eğilmek ve hayal gücü, yaratıcılık gerektiren çalışmalar yapmak açısından güzel bir atmosferde olacağız. Müzik ve sanatla ilgilenmek, meditasyon benzeri ruhsal çalışmalar yaparak dinginlik kazanmak açısından harika bir gündeyiz!
  • 24 Şubat Çarşamba Günün büyük çoğunluğunda kararsız ve zorlu bir enerji akışı etkili görülüyor. Önemli kararlar almak için çok uygun bir günde değiliz, acelesi olmayan karar ve girişimleri bugüne denk getirmemekte, en azından ertesi günü beklemekte fayda var.
  • 25 Şubat Perşembe Kendimizi daha enerjik ve güçlü hissedebileceğimiz bir zaman diliminde olacağız. Mars-Plüton altmışlığının olumlu enerjisini değerlendirebilir, özgüven ve cesaret gerektiren işlere girişim yapabiliriz. İlişkiler gezegeni Venüs 16.11’de Balık burcuna geçiyor. Önümüzdeki süreç ilişkilerde fedakârlık ve karşılıklı empatiyi gerektiriyor
  • 26 Şubat Cuma Özel ilişkilerde çatışmalı, agresif, zorlu bir enerji akışı var, dikkat! Bu gerginlik Cumartesi günün ilk yarısına da yansıyor. Oluşabilecek gerilimlere hazırlıklı olmak ve uzlaşmasız bir profil çizmekten kaçınmak faydalı olur. Öte yandan, Güneş-Uranüs altmışlığının olumlu etkilerini kullanıp, değişik ve farklı fikirlerimizi, projelerimizi önem verdiğimiz kişilerle paylaşabiliriz.
  • 27 Şubat Cumartesi Günün ilk yarısı ikili ilişkiler açısından oluşabilecek gerginliklere açıklık sergiliyor. Tartışmalara, gerilimlere yine dikkat! Saat 11.17’de 8 derece Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Neptün ile dizilimde gerçekleşecek bu dolunay, ruhsal ve manevi temaların vurgu kazanacağı, bütünleşme arzumuzun artacağı bir zaman diliminde olduğumuzu gösteriyor. Öte yandan, sular ve denizlerle ilgili konularda beklenmedik gelişmelere de açığız. Aşırı yağışlar, sel baskınları gibi risklere dikkat!
  • 28 Şubat Pazar Kendimizi daha aktif ve dinamik hissedebiliriz. Evde fiziksel aktivitelerle, egzersizler ve yoga gibi çalışmalar yaparak günü değerlendirebiliriz. Evde temizlik ve düzenleme işlerini yapmak açısından da gayet uygun bir gündeyiz.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder