Öner Döşer Sürprizler dolunayına hazır olun
HABERİ PAYLAŞ

Sürprizler dolunayına hazır olun

2 Eylül Çarşamba sabahı 08:21’de 10 derece Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay, sürprizler gezegeni Uranüs ile yakınlaşan altmışlık açıda olacak. İşte bu yüzden bu Dolunay'ın ardında bizler için güzel sürprizler yatıyor.

Şifa getiriyor

Balık burcu denizler, sularla ilişkilendirilir. En verimli burçlardan biridir. Ruhsal şifalanma ve arındırma, ruhsal anlamda sıkıntı yapan geçmişten sıyrılma, hastaneler, enstitüler, rehabilitasyon merkezleri, yardım ve bakım kuruluşları, sosyal hizmetler, ilaçlar da Balık burcuyla ilişkilendirilir. Bu bağlamda şifalanma yönünde güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşmamız olasıdır.

Haberin Devamı

Sürprizler dolunayına hazır olun

Yaratıcılığımız tetikleniyor

Balık burcunda Dolunay dönemleri yaratıcılığın tetiklendiği, hayal gücünün sınırlarını aştığımız, mistik konulara, maneviyata daha fazla ilgi duyduğumuz dönemlerdir. Uranüs yaratıcılıkla alakalıdır. Bu açıdan bakıldığında, içinde bulunduğumuz sorunları çözmeye yönelik yaratıcılığımızın da güçlü bir şekilde devrede olacağını söyleyebiliriz. Problemlerimizden beklenmedik bir şekilde kurtulabiliriz de!

Özel ilişkilere dikkat

Venüs-Satürn karşıtlığının ve Venüs-Mars karesinin etkisini maksimumda hissedeceğimiz haftada ilişkilerde sıkıntılar yaşamamak adına dikkatli hareket etmemizde fayda var! Önemli girişimleri, adımları, başlangıçları Venüs’ün Aslan burcunda ilerleyeceği bir sonraki haftaya erteleyebiliriz.

Sürprizler dolunayına hazır olun

Estetik ve kişisel bakım

Venüs estetik ve güzellik, kişisel bakım, artistik ve sanatsal konularla da alakalı olduğu için, bu konuda da riskli girişimlerden uzak durmak isabetli olur. Ama bir şekilde bu haftaya denk getirmek durumunda isek, Venüs’ün zorlu açılarının tamamlandığı ve Merkür ile uyumlu açısının etkisinin devreye girdiği cuma gününün ikinci yarısı ve hafta sonunu tercih edebiliriz. Bakım işleri açısından bir sonraki hafta daha uygun gözüküyor.

Kendinizi güçlü şekilde ifade edebilirsiniz

Merkür ve Plüton gezegenleri arasındaki dostane üçgen açının etkili olduğu haftanın ilk yarısında önem verdiğiniz kişilerle görüşebilir, etki yaratabilirsiniz. Bu bağlamda pazartesi ve salı günlerini kullanabilirsiniz.

Sürprizler dolunayına hazır olun

Tecrübeli kişilerden tavsiye alın

Merkür ve Satürn arasındaki dostane üçgen açının etkili olduğu perşembe günü tecrübeli kişilerden tavsiye alıp, tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Toplantı ve konuşmalardan iyi netice alma şansını bulabileceğimiz cuma günü de değerlendirilebilir.

Haberin Devamı

Mutlu et, mutlu ol

Venüs’ün Aslan burcuna geçeceği pazar günü ve sonrasında daha keyifli bir zaman diliminde olacağız. Bizi eğlendirecek, hayatımıza neşe katacak hobilere vakit ayırabiliriz. Aslında en büyük mutluluğun, başkalarını mutlu etmekten kaynaklandığını hatırlayabilir, başkalarını mutlu edecek şeyler yapabilir, sürprizlerle hayatlarına güzellik katabiliriz.

Sürprizler dolunayına hazır olun

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

'Dünya Astrolojisi, Türkiye' kitabımda Atatürk’ün haritasından yola çıkarak yazdığım bir paragrafı burada yer vermek istiyorum:

Hem ülkenin kaderi, hem de kendi kariyeri açısından çok önemli bir zamandı. Kötü bir netice, hayatını ve askeri şöhretini mahvedebilirdi. Astrolojik açıdan bakıldığında, son derece uygun bir zaman seçmişti. Terazi burcunda ilerleyen Ay, iyicil Venüs-Jüpiter gezegenlerinin arasından geçmekteydi. Gökyüzünde çok önemli bir sembolizm oluşmaktaydı. Atatürk'ün ilerletilmiş haritasında Tepe Noktası Güneş’in bulunduğu derecenin tam karşısına gelmişti. Bu konum da başarılı sonuç alınacağını gösteren işaretlerden biriydi. Başkumandanlık Muharebesi 30 Ağustos 1922 tarihinde saat 14:00’te başlamıştı. Bu anın haritasında Ay ve Mars Yay burcunda kavuşmakta, doğu ufkunda yer almaktaydılar. Venüs ve Jüpiter yakın derecede, kavuşumda ilerlemekte idiler. Zafer zamanıydı! Ve öyle de oldu!

Haberin Devamı

Başta Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelede yer almış herkesin ruhu şad olsun! Saygı ve minnetle anıyoruz!

Haftanın günlere göre değerlendirmesi

Sürprizler dolunayına hazır olun

Pazartesi

Pazartesi günü entelektüel, zihinsel konularda odaklanabiliriz. Yaratıcı fikirlerimizin yoğun olduğu, konuşmalarımız veya yazdıklarımızla başkaları üzerinde etki yaratabileceğimiz bir gündeyiz. Önemli iş ve girişimler açısından harekete geçmek üzere günün ikinci yarısını ve akşam saatlerini kullanabiliriz.

Salı

Salı gününün ilk yarısında yapacağımız iş ve girişimler bir neticeye bağlanmayabilir. Önemli iş ve görüşmelerimizi 12:34 sonrasına alabiliriz. Önem verdiğimiz kişilerle görüşmelerde etki yaratabileceğimiz, fikirlerimizi güçlü ifade edebileceğimiz, radikal değişiklik kararları alabileceğimiz bir gün.

Çarşamba

Çarşamba günü boyunca Uranüs ile uyumlu etkileşimdeki Balık burcu Dolunayı'nın etkilerini yoğun hissedeceğiz. Yaratıcılığın yükseldiği, sorunlarımıza yaratıcı çözümler bulabileceğimiz; ilişkiler açısından ise zorlu, kişisel bakımla ilgili girişimlere uygun olmayan bir gündeyiz. Önemli kişilerle görüşmelerimizi, iş ve girişimlerimizi akşam saatlerine alabiliriz.

Sürprizler dolunayına hazır olun

Perşembe

Perşembe sabah saatleri iletişimsel konular, alışverişler, ticari işler açısından uygun gözüküyor. Tecrübeli kişilerden alacağımız tavsiyeler yol gösterici olabilir. İlişkilerde yeni adımlar, kişisel bakım ve estetikle ilgili işler, alışverişler açısından akşam saatleri uygun gözüküyor. Değerlendirebiliriz. Önemli işler için 17:34 sonrasına kalmasak isabet ederiz.

Cuma

Cuma gününün ilk yarısı özel ilişkiler açısından stresli gözüküyor, farkında olalım, yangına körükle gitmeyelim! Estetik operasyonlar, bakım işleri açısından uygun olmayan bir zaman dilimindeyiz. Önemli konuşma ve yazışmalarımızı akşam saatleri ve sonrasına denk getirmek isabetli olur.

Cumartesi

Cumartesi genelinde zorlu bir enerji akışı var. Harcamalarımıza dikkat etmemiz gereken bir gün. Plan ve programlarda önemli değişiklikler olası. Şartları sabit kılmakta, sakin kalmakta zorlanabiliriz. 'Acele işe şeytan karışır' sözünü hatırlamamızda fayda var! Önemli konuşmalar için gece saatlerini tercih edebiliriz.

Pazar

Pazar sabah saatlerinde stresli bir atmosferde olacağız. Günün ilerleyen saatlerinde bu zorlu enerji akışı dağılmaya başlıyor. Plan ve programları öğleden sonrası için yapmamızda fayda var. Öğle saatleri civarında ilişkilere dikkat!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder