Öner Döşer Temkinli açılma zamanı
HABERİ PAYLAŞ

Temkinli açılma zamanı

Uzun bir kapanma döneminin ardından temkinli açılma zamanlarına varıyoruz. Astroloji haritaları bu konuda bizi uyarıyor. 26 Mayıs’ta ve 10 Haziran’da gerçekleşecek olan Ay ve Güneş tutulmaları, sadece Mayıs ayında değil, Haziran ayında da temkinli hareket etmemiz gerektiğini gösteriyor. Çünkü bu tutulmalar Türkiye astroloji haritasının hastalık ve zayıflıklar, salgınlar, hastaneler, sağlık hizmetleri, kamu hizmetleriyle ilişkilendirilen evlerine denk düşüyor. Ayrıca 30 Mayıs’ta İkizler burcunda başlayacak Merkür gerilemesi, Türkiye astroloji haritasının 12.evine denk düşüyor ki bu da bize tekrar kapanma olasılığını, hastane yatışlarında artış riskini gösteriyor. Bunu öngörüyoruz, ama nasıl bir sonuç alacağımızı bizlerin bu konudaki hassasiyeti, dikkati ve davranışları gösterecek.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun! Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençler ve her zaman genç kalanlar olarak spor aktivitelerimize şartlar müsaade ettiğince devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi sevgiyle selamlıyoruz!

Önemli görüşmeler için

Haftanın ilk yarısında, hayatımızda önem verdiğimiz kişiler üzerinde güçlü etki yaratabileceğimiz bir zaman diliminde olacağız. Önemli pozisyondaki kişilerle görüşmek için haftanın ilk üç gününü kullanabiliriz, özellikle de 17 Mayıs Pazartesi günü bu açıdan çok elverişli. Hafta sonunu kullanma imkânınız varsa Cumartesi günü de önerilir.

İlişkilerde sağlam adımlar

Venüs-Satürn arasındaki üçgen açının olumlu etkileri hafta boyunca devrede olacak. İlişkilerde sağlam ve kalıcı adımlar atmak için destekler nitelikte enerjiler var. Hafta geneli bu açıdan olumlu olmakla birlikte, ilişkiler yönünde önemli adımlar atmak açısından Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi en olumlu günler olarak görülüyor.

İletişim becerinizi kullanın!

Güneş, 20 Mayıs Perşembe günü İkizler burcuna geçiyor. İletişimi daha iyi yönetme potansiyelimiz artıyor. Elimizdeki kaynakları iyi kullanarak, doğru zamanlama ile toplantı, duyuru ve bilgilendirme yaparak, doğru kişilerle temasa geçerek düşündüğümüzden de hızlı ilerleyebiliriz. Hafta sonunu kullanma şansınız varsa, özellikle Cumartesi gününü iletişime geçmek ve yapılan işleri duyurmak, bilgilendirme ve tanıtım yapmak açısından değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Haberin Devamı

Egonuzu kontrol altında tutun!

21 Mayıs Cuma günü kesinleşen Güneş-Jüpiter karesinin etkileri haftanın ikinci yarısı için kendimizi gereğinden fazla abartma ve büyükseme riskine meyledebileceğimizi gösteriyor. Egomuzu fazla şişirmemeye özen göstersek iyi ederiz!

Yanlış anlaşılmalara dikkat!

23 Mayıs Pazar günü kesinleşecek olan Merkür-Neptün arasındaki dik açının etkileri de hafta sonunda etkili olacak. Yanılgılara, yanlış kararlara, yanlış anlamalara açık olabiliriz, dikkat!

Kova burcu haritanızda nereye düşüyor?

Sorumluluklar gezegeni Satürn, 23 Mayıs Pazar günü Kova burcunda geri hareketine başlıyor. Satürn’ün geri hareket ettiği zamanlar, iş kurmak, önemli yatırımlar yapmak, büyük organizasyonlara girmek yönünden daha dikkatli olmak gereken bir zaman dilimine işaret eder. Kova burcunun haritanızda denk düştüğü evin hangisi olduğunu biliyorsanız, hangi konularda dikkatli olmanız, gecikmeler ve aksamalar yaşayacağınız veya geri adım atmanız gerekeceği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yükselen burca göre kısaca değerlendirme yaparsak:

Haberin Devamı

KOÇ: Sosyal çevre, arkadaşlar, iş kazanımları BOĞA: İş, kariyer, önemli kişilerle görüşmeler İKİZLER: Yurt dışına yönelik işler, seyahatler, eğitim, yayıncılık YENGEÇ: Alacak, verecek, ödemeler, ortak kazançlar ASLAN: Evlilik, ortaklık, anlaşmalar BAŞAK: Çalışma hayatı, iş, sağlık, çalışanlar TERAZİ: Aşk ve ilişkiler, çocuklar, hobi ve eğlenceler AKREP: Ailevi konular, ev ve yerleşim konuları YAY: Yakın çevre ilişkileri, eğitim, seyahatler OĞLAK: Parasal konular, alışverişler, kaynaklar KOVA: Kişisel girişimler, bakım, sağlık BALIK: Özel konular ve konuşmalar, içe dönüş, sağlık.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

17 Mayıs Pazartesi Kendimizi başkalarına güçlü bir şekilde yansıtma potansiyeline sahip olacağız. Otorite figürleriyle ya da önem verdiğimiz kişilerle bir araya gelebilir, olumlu neticeler alabiliriz. İlişkiler ve iş birlikleri açısından gün genelinde çok güzel bir enerji akışı var. Bugün ve yarını ilişkilerde yeni adımlar atmak, işbirlikleri yapmak adına kullanabiliriz.

18 Mayıs Salı İlişkilere yönelik güzel bir enerji akışı var. Artistik, sanatsal konularda, kişisel bakımla ilgili konularda girişim yapmak için kullanabiliriz. Günün ikinci yarısında beklenmedik durum ve yön değişikliklerine açığız. Başkalarına söz verirken dikkatli olmamızda fayda var, durumlar değişebilir, verdiğimiz sözleri tutamayabiliriz.

19 Mayıs Çarşamba Sabah saatlerinde güçlü bir iletişim ağı içinde olacağız. Önemli duyurular, fikir alışverişleri ve fikir bildirimlerini sabah saatlerine alabiliriz. Günün ikinci yarısı rekabete ve çekişmeye açık etkiler barındırıyor. Kadın-erkek ilişkilerinde zorlu bir enerji akışı var, dikkat! Karşılıklı toleransın, kardeşliğin önemli olduğu, değerlerimize sahip çıkmamız gereken bir gündeyiz.

20 Mayıs Perşembe Venüs-Satürn üçgeninin etkili olduğu gün genelinde yaşlı, olgun, tecrübeli kişilerle ilişkilerimizi geliştirme yönünde harekete geçebilir; tavsiye ve destek alabiliriz. Kişisel bakım, giyim-kuşam alışverişleri açısından da uygun bir gündeyiz. Akşam saatleri sürprizli, güzel, yeni gelişmelere açık olacağız. Güneş’in gece 22.37’de İkizler burcuna geçmesiyle birlikte iletişim trafiği hızlanmaya başlıyor.

21 Mayıs Cuma Yön ve fikir değişikliklerine, yanılgılara, yanlış kararlara, yanlış yönlendirilmeye açığız, dikkat! Kendimizi fazla abartmayalım ve boyumuzun üzerinde işlere kalkışmayalım, yapamayacağımız şeylere söz vermeyelim. Gece saatlerinde enerji biraz daha dengeli akmaya başlıyor, kararlarımızı gece saatlerine bırakmakta yarar var.

22 Mayıs Cumartesi Diğer kişilerle ilişkiler açısından uyumlu, güzel bir enerji akışı var. Önem verdiğimiz kişilerle bir araya gelebilir, sosyal ilişkiler ve bağlantılar içinde olabiliriz. Bu açıdan özellikle akşam saatleri ve sonrasını kullanabiliriz. Aklına ve tecrübesine güvendiğimiz kişilerden tavsiye ve bilgi alabiliriz.

23 Mayıs Pazar Yanlış bilgi alıp–vermeye yönelik zorlu bir enerji akışı var. Yanılgılara açığız, büyük ve hayati kararları bugün almasak iyi ederiz! Acelecilik ve sakarlıklar yüzünden kazalara açık olabiliriz, dikkat! Satürn bugün Kova burcunda geri hareketine başlıyor. Sorumluluğunu alacağımız işler bir müddet için kolay yürümeyebilir, bizi bekletebilir, tekrar üzerinden geçmemiz gereken şeyler gündeme gelebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder