Öner Döşer Tutamıyorum zamanı
HABERİ PAYLAŞ

Tutamıyorum zamanı

Çok sayıda gezegen açılarının aktif olduğu hareketli, hararetli, her şeyin çok hızlı akacağı bir haftaya giriyoruz. Peşinden koşturduğumuz işlere yetişmekte, zamanı yettirmekte zorlanacağız. Gezegenler arasındaki stresli açılar daha baskın olsa da olumlu açıların desteğiyle problemlere çözüm bulma şansımız artıyor. Uluslararası ilişkilere bağlı olarak hızlı değişen politik gündem, para piyasalarında da hızlı değişimleri beraberinde getireceğe benzer. Büyük riskler almaktan kaçınmakta, gündemi iyi takip etmekte fayda var. Önemli toplantılar, fikir alışverişleri, tanıtım ve duyurular açısından ise verimli bir haftadayız. Yaratıcı fikirlerimizle dikkat çekebiliriz! Eğitim tercihleri yapmak ve başvuru açısından da hafta genelinde olumlu bir akış var.

Haberin Devamı

Engellerle karşılaşabiliriz

Mars-Satürn arasındaki dik açının etkisini hafta genelinde hissedeceğiz. Giriştiğimiz işlerde bürokratik veya kurallarla ilgili engeller çıkabilir. Ertelenebilir, geciktirilebiliriz. Özellikle pazartesi ve cumartesi, şartları zorlamasak isabet ederiz. Giriştiğimiz önemli işler reddedilebilir veya eleştiri alabilir.

Harcamaları abartmayalım

Venüs-Jüpiter karşıtlığının etkili olduğu hafta genelinde gereksiz harcamalara, müsrifliğe eğilim gösterebiliriz. Bize neyin gerekli olduğunu iyi belirlememiz çok önemli. Özellikle salı, çarşamba ve cumartesi günleri harcamalarımıza dikkat edelim. Sonradan kredi kartımızın ekstresi geldiğinde sıkıntı olmasın!

Bilim ve tıp alanında gelişmeler

Üçgen açının yaratıcı ve yenilikçi etkileri hafta boyunca devrede olacak. Bilimsel ve teknolojik konularda önemli ve olumlu gelişmelere açığız. Uzay bilimleri konusunda da öyle. Yeni keşif ve icatlar, buluşlar, sevindirici gelişmeler de bekleyebiliriz. Bu bağlamda özellikle salı, cuma ve cumartesi günleri dikkat çekiyor.

Finans ve yatırım

Para hareketleri ve yatırımlar açısından haftanın en uygun günleri pazartesi ve cuma olurken, abartılı risk almaktan kaçınmak gereken günler salı ve çarşamba olarak görülüyor. Bunlar astrolojik açıdan genel perspektif veren tavsiyeler. Yatırım danışmanından veya piyasa konusunda uzman kişilerden bilgi ve destek alarak yatırım yapmakta fayda var.

Haberin Devamı

Eğitimle ilgili tercih ve başvurular

Merkür’ün uyumlu açılarının ağırlıkta olduğu, eğitimle ilgili tercihleri belirleyip başvuru yapmak açısından uygun bir haftadayız. Özellikle salı, cuma ve cumartesi günlerini kullanabiliriz.

Teknolojik alet almak için uygun zamanlar

Bilgisayar, telefon, yazıcı gibi teknolojik, elektronik ve elektrikli aletlerin alım satımları açısından uygun bir haftadayız. Bu bağlamda tavsiye edilebilecek en uygun günler salı ve cuma günleri. Cumartesi de kullanılabilir.

İlişkilerde dikkat!

Venüs'ün Jüpiter ve Plüton gezegenleriyle karşıt açılarının etkili olacağı hafta genelinde ilişkilerde zorlanabiliriz. Çarşamba, cumartesi ve pazar bu açıdan sıkıntılı gözüküyor. Pazartesi ve cuma ilişkilerde uyum ve dengeyi yakalayabiliriz.

Pazartesi

Pazartesi gününün ilk yarısında beklenmedik durum değişikliklerine açığız. Sağlam ve güvenilir adımlar atmak zor. Özel ilişkiler, kişisel bakım, sanatsal konular, alışverişler, eğitim, hukuki konular, yabancılarla yapılan işler, yatırımlar açısından günün ikinci yarısı verimli, değerlendirebiliriz. Ama bazı girişimlerimizin engellenmesi ve ertelenmesi riski de mevcut, farkında olalım.

Haberin Devamı

Salı

09:27-15:48 saatleri arasında girişeceğimiz işler boşlukta ve belirsiz kalabilir. Beklediğimiz neticeleri alamayabiliriz. 15:48 sonrasında daha rahat ve olumlu bir enerji akışı var. Anlaşmalar, toplantılar, imza gerektiren işler, eğitim, hukuki girişimler, duyurular, tanıtım ve pazarlama işleri, seyahatlerle ilgili konularda girişim yapabiliriz. Akşam saatlerinde özel ilişkilerde stres riski fazla, dikkat!

Çarşamba

Abartılı ve gereksiz harcamalara eğilim gösterebiliriz. Bazı fırsatları cömertçe harcayabiliriz. "Nasıl olsa başka şans yakalarım" deyip boş vermek iyi fikir olmayabilir. Kişisel bakım, alışveriş, yatırım açısından pek uygun bir gün değil. Gün genelinde değişken bir enerji akışı var. Verilen sözler tutulmayabilir. Fikir ve yön değişiklikleri olabilir.

Perşembe

Sabah saatlerinden itibaren cesaret isteyen ve risk almayı gerektiren işlere girişebiliriz. Başkalarıyla gücümüzü birleştirebiliriz. İş birliklerinden istifade edebiliriz. 14:59’a kadarki zaman dilimi önemli iş ve girişimler açısından uygun. 14:59-20:36 arasında girişeceğimiz işlerden beklediğimiz verimi alamayabiliriz.

Cuma

Sabah saatlerinden başlayarak ilişkiler açısından güzel ve destekleyici bir enerji akışı var. Önem verdiğimiz kişilerle görüşmek, mercilere başvurmak, eğitimle ilgili tercihler yapmak ve başvuruda bulunmak, toplantılar, yazışmalar, ticari işler açısından olumlu; yenilik yapmak, yaratıcı fikirler ortaya koymak, yeni ve değişik yerlere seyahat etmek açısından harika bir gündeyiz! Değerlendirebiliriz.

Cumartesi

Günün ilk yarısı özel ilişkilerde strese açık olacağız. Şartları fazla zorlamasak isabet ederiz. Önemli konuşmalar, yazışmalar, tanıtımlar, duyurular, alışverişler, ticari konular, turizm ve seyahatle ilgili işler açısından uygun bir gündeyiz. Akşam saatlerinde engelleyici, gecikmelere, reddedilmeye açık bir atmosfer var, farkında olalım!

Pazar

İlişkiler açısından yine zorlanmaya açık olacağız. Hayal kırıklığı yaratan ve çözülmeye sebep olan gelişmelerle karşılaşabiliriz. Geleceğe yönelik önemli kararlar almak açısından uygun bir gün değil. Şartları kalıcı kılmak zor olabilir. Fikirler değişebilir, verilen sözler havada kalabilir. Kişisel bakım ve estetikle ilgili konularda dikkatli olmalı!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder