Öner Döşer Yaşasın Cumhuriyet!
HABERİ PAYLAŞ

Yaşasın Cumhuriyet!

Geleceğimizin ve özgürlüğümüzün teminatı Cumhuriyetimiz hep var olsun! Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bize Cumhuriyeti hediye eden, bu cennet vatanda özgürce yaşamamızı mümkün kılan tüm ölmüşlerimizin ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun! Onlara çok ama çok şey borçluyuz!

Yıllık haritamız

Gerek bir ülkenin gerek bir kurumun gerekse bir kişinin haritası olsun, takip eden bir yıl içerisinde ne türde gelişmeler yaşanacağı yönünde tahmin yürütmek için yararlanılan tekniklerden bir tanesi de Güneş Dönüşü haritasıdır. Bu haritalar, Güneş’in kök haritadaki derece ve dakikasına vardığı ana göre çıkartılır. Alınan koordinat çoğunlukla ülkenin başkentidir.

Haberin Devamı

Yıllık haritamızda Yay burcunun yükselmekte olduğunu görüyoruz. Bu yıl uluslararası ilişkilerimiz çok önemli olacak demektir. Yay burcu Türkiye astroloji haritamızın 6.evine denk düşmekte. Toplum sağlığını ilgilendiren konular, hastalıklar, salgınlar, sağlık hizmetleri, ulusal hizmet kuruluşları, memur statüsündeki devlet çalışanları, toplum adına sosyal hizmetlerde çalışan memurlar, ordu, Silahlı Kuvvetler, donanma, işçiler ve çalışan kesim, sendikalar bu evin konuları arasında yer alır.

Dikkat çeken tarihler

Yeni yaşımızda ön plana çıkacak olan bu konular, Yay ve İkizler burçlarındaki Güneş ve Ay tutulmaları dönemlerinde daha da belirgin bir şekilde vurgulanacaktır. (30 Kasım, 14 Aralık 2020 26 Mayıs, 10 Haziran, 4 Aralık 2021)

Ekonomi konusuna dikkat

Yıl Yöneticisi dahil 2.evine denk düşen Oğlak burcunda yerleşen Jüpiter-Plüton- Satürn üçlüsü, ekonomik konularda streslere ve yeniden yapılandırma konusunun gündemde çok önemli yer tutacağını işaret etmekte. Bu üçlünün, haritanın 5.evine denk düşen Mars-Şans Noktası ikilisiyle açıları, borsa ve piyasada zorlanmalar yanı sıra, spekülatif hareketlerin yoğunlukta yaşanacağını göstergesidir. Haritanın 11.evinde yerleşen Retro Merkür de aynı şeyi göstermekte.

Kendinizi karşınızdakinin yerine koyun

Merkür ve Venüs’ün Terazi burcunda hareket edecekleri 28 Ekim sonrasında özel ilişkilerimizi tekrar gözden geçirme, bazı düzenlemeler yapma şansı bulacağız. Bunu yaparken objektif olabilmeli kendimizi karşımızdakilerin yerine koyabilmeliyiz. Ve karşımızdakini dinlemeli, ihtiyaçlarını anlamak üzere ona vakit ayırmalıyız.

Haberin Devamı

Beklenmeyeni bekleyin

Hafta genelinde üst ve otorite figürleriyle, patron, müdür, amir konumundaki kişilerle ilişkilere dikkat! Beklenmedik ve şaşırtıcı gelişmelere açığız bu hafta.

Diplomasi trafiği hız kazanıyor

Merkür’ün Terazi burcuna gerilemesi ve Venüs’ün de Terazi burcuna geçmesi, 28 Ekim Çarşamba gününden itibaren uluslararası alanda diplomasi trafiğinin hızlanacağını, gergin ilişkilere çözüm bulunması yönünde adımlar atılacağını gösteriyor.

Uluslararası ilişkilerde yön değişiklikleri

Merkür ve Güneş, Hazine ve Devlet imkanlarının Meclis, yasalar, hükümetin yasama organları ile ilgili konularda bazı değişikliklerin yapılacağını, ülkemizin müttefikleriyle ilişkilerinde dönemsel iletişim sıkıntıları yaşanacağını düşündürür. Haritanın 10.evinde ve yönettiği burçta güçlü yerleşen Venüs, ülkemizin dış imajının olumlu yönde olacağını işaret ediyor. Terazi burcunda yerleşen Venüs’ün olumlu imajı barışsever ve yardımseverdir. Haritanın 11.evine denk düşen Güneş’in Uranüs ile karşıt açısı, uluslararası ilişkilerde beklenmedik yön değişikliklerine işaret ediyor. İçinde bulunduğumuz pakt ve organizasyonlarda değişiklikler olabilir. Yeni iş birliklerine yönelebiliriz.

Haberin Devamı

Sarsıcı ve uyandırıcı dolunay

31 Ekim Cumartesi günü 17.49’da Uranüs ile dizilimde bir dolunay meydana geliyor. Astrolojide Uranüs denilince akla aniden gelişen, beklenmedik, sarsıcı, uyandırıcı, değiştirici, yeni gelişmelere yol açan durumlar gelir. Bazı şeyler bizde ani uyanışlara ve farkındalıklara sebep olur ya, işte Uranüs doğasındaki etkiler de böyledir. Dolayısıyla hafta sonunda, daha önce fark etmediğimiz bir şeyleri, sarsılarak fark edebiliriz. Uranüsyen dolunay ve yeniaylar doğal afetleri, depremler de akla getirmektedir.

Dikkat çeken bölgeler

Karedeniz’den aşağı inen dolunay hattı Türkiye’nin merkezinden Anadolu’dan geçmekte, Akdeniz’e uzanmakta, Kıbrıs üzerinden geçmektedir. Dolayısıyla bu bölgelerde ortaya çıkacak beklenmedik gelişmelere ve streslere işaret etmektedir. Pozitif açıdan ele alırsak, denizlerde yapılan sondaj ve aramalarda yeni sürprizlerle karşılaşacağımızı düşündürmektedir.

Haftanın günlerine göre değerlendirmeler

  • Pazartesi: Pazartesi günü boyunca karşılıklı empati ve uzlaşma sağlayan bir atmosferde olacağız. Önemli görüşmelerimizi, toplantılarımızı bugün yapabiliriz. Öğleden önceki saatler daha verimli gözüküyor.
  • Salı: Salı günü genelinde olumlu bir enerji akışı var. Ruhsal çalışmalar, manevi konular açısından kullanabileceğimiz bir gündeyiz. İş girişimi ve finansal konular açısından günün ikinci yarısı daha uygun gözüküyor.
  • Çarşamba: Çarşamba gününün ilk yarısını konuşma ve yazışmalar için kullanabiliriz. Estetik, kişisel bakım, alışverişler açısından uygun bir gün. Günün ikinci yarısında ilişkilere dikkat!
  • Perşembe: Perşembe günü boyunca kendimizi aktif ve dinamik bir zaman diliminde olacağız. Cumhuriyetimizin 97 yaşının coşkusunu hissedeceğimiz bir gündeyiz. Ay-Mars kavuşumunun etkisindeki akşam saatleri daha da coşkulu ve aktif gözüküyor.
  • Cuma: Cuma günü genelinde dengesiz ve iniş çıkışlı bir enerji akışı var. Piyasa hareketleri de inişli çıkışlı olabilir. Güvenilmesi zor, yön ve durum değişikliklerine açık bir atmosferdeyiz. Otorite figürlerden beklenmedik açıklamalar gelebilir.
  • Cumartesi: Cumartesi günü sürpriz, beklenmedik gelişmelere açığız. Ani gelişen durumlar karşısında daha evvelce fark etmediğimiz, net göremediğimiz şeyleri fark edebiliriz. Güvendiğimiz kişilerden beklemediğimiz hareketler de gelebilir. Hazırlıklı olmalı!
  • Pazar: Pazar günü genelinde yardımlaşma ve karşılıklı anlayış temaları ön plana çıkıyor. Söylemek, ifade etmek istediğimiz konuları yeterince ifade edemeyebiliriz. Önemli konuşmaları yapmak açısından uygun bir günde değiliz. İletişim sıkıntısı olasıdır.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder