Öner Döşer Yazın keyfini çıkarmaya hazır mısınız?
HABERİ PAYLAŞ

Yazın keyfini çıkarmaya hazır mısınız?

21 Haziran Pazartesi günü Güneş’in sabah 06.32’de Yengeç burcuna geçişiyle birlikte “Yaza Merhaba” diyoruz! Eski astrologlardan bu yana hazırlanan mevsim haritaları yıllık olayları öngörmekte kullanılır. Bu haritalar, yıl başlangıcı olarak kabul edilen 21 Mart’ta çıkartılan Koç burcuna giriş haritasıyla başlar, ayrıca her mevsim için üç aylık geçerli olan birer harita çıkartılır. Bu yazımda yaz mevsimi haritası üzerinden değerlendirme yapacağım ve önümüzdeki üç aylık yaz dönemini değerlendireceğim. Astrolojik Öngörülerim, 2021 ve Sonrası kitabımdan bazı alıntılara yer vereceğim ve 19.yüzyıl Osmanlı astroloğu Ankaralı Sadullah Efendi’nin Mecmuatü’l Ahkam (Bütün Hükümlerin Toplandığı Kitap) adlı eserinden alıntılara da yer vereceğim.

Haberin Devamı

Salgınla mücadeleye devam, iyiye gidiyoruz!

Yaz mevsimi haritasından salgın hastalıkla mücadelenin hala devam etmekte olacağını, ama iyiye doğru gideceğimizi anlıyoruz. Haritada Venüs’ün olumlu yerleşimi, hastaların şifa bulmasına veya sağlık konusunda yapılan girişimlerin başarılı olacağına işaret ediyor. Buna mukabil Merkür’ün zorlu yerleşimi, solunum yoluyla bulaşan başka hastalıklara ve ayrıca sinirleri etkileyen hastalıklara ve Merkür-Neptün karesinden dolayı da sulardan, deniz suyundan bulaşan hastalıklara dikkat çekmektedir. Bu bakımdan dikkatli olmalıyız! Ay’ın zorlu yerleşiminden dolayı, hamilelerin ve çocukların sağlığı konusunda da dikkatli olmamız gerektiğini anlıyoruz. Tüm mevsim haritalarıyla değerlendirdiğimizde, salgınla ilgili rahat nefes almaya başlayacağımızı, ama bunun Temmuz ayının başlarındaki sert gezegen dizilimlerini atlattıktan sonra olacağını anlıyoruz.

Dış ticaret, turizm, eğitim, hukuk, ekonomi

Dış ilişkilerin, dış ticaretin, turizmin artmaya başlayacağını, ama bazı sıkıntı ve aksamaların da olacağının göstergelerini buluyoruz. Eğitimde, hukuk ve yargı konularında da bazı aksamalar olasıdır. Öte yandan, haritada Jüpiter Balık burcunda olduğu için, denizlerde yapılan sondaj çalışmalarında (Karadeniz, Doğu Akdeniz) başarılı sonuçlar alma şansını arttırmaktadır ama retro olması, bunlardan bazılarının beklenen kadar performans vermeyeceğini gösteriyor olabilir. Mars ve Satürn’ün durumu, finans ve ekonomi alanında sıkışıklıklara işaret etmektedir.

Haberin Devamı

Sırlar deşifre oluyor!

Merkür zorlu yerleşimi, hesap işleriyle uğraşanları, astrologları, ticaretle uğraşanları, esnafı, memurların da zorlanacağını, ayrıca gizli kapaklı işler, perde arkası oyunlar, hapishanedeki kişiler, gizli örgütler veya topluluklarla ilgili konular veya bazı açıklamalar ve haberler yüzünden bazı hükümet yetkililerinin zor durumda kalabileceğini göstermektedir. Sırlar deşifre olabilir veya şimdiye kadar bilmediğimiz bazı şaşırtıcı şeyleri öğrenebiliriz.

Özel ilişkilerde olumlu gelişmeler

Venüs-Neptün üçgeninin olumlu etkilerimin devrede olduğu haftanın ilk yarısında, ilişkiler daha rahat ve pürüzsüz akacak. Karşılıklı fedakârlık ve özverinin değerinin bilineceği, anlayışın ve empatinin artacağı bir zaman dilimindeyiz.

Zorlandığımız konularda destek bulabiliriz!

Haberin Devamı

Bu haftanın en önemli açısı 23 Haziran Çarşamba günü kesinleşecek olan Güneş-Jüpiter arasındaki üçgen açı. Bu açı, adeta ilahi bir korunma ve manevi açıdan güzel bir enerji alanı yaratıyor. Zorlandığımız konularda yardım ve destek alabileceğimiz bir sürece giriyoruz.

Ay’ın Dünya’ya yakın olduğu dolunay!

24 Haziran Perşembe günü, 3 derece Oğlak burcunda bir dolunay meydana geliyor. Jüpiter’le uyumlu açının etkilerini taşıyan dolunay, işlerimizin zorlanmadan akacağı bir zaman diliminde olacağımıza işaret ediyor. Daha evvel giriştiğimiz işlerin, başlangıçların sonuçlarını almaya başlayabileceğiz.

Merkür düzeliyor, Neptün geriliyor!

İletişim gezegeni Merkür, Çarşamba günü İkizler burcunda direkt harekete dönüyor. İletişim, haberleşme, bilgi paylaşma konularında hızlanıyoruz. Hayaller ve idealler gezegeni Neptün 25 Haziran Cuma günü Balık burcunda geri harekete başlıyor. Yaklaşık beş ay sürecek bu gerileme, Balık burcunun haritamızda denk düştüğü alanda fantezi ve hayallerimizin bir müddet için gerilemesine veya ertelenmesine işaret ediyor.

Yazın keyfini çıkarmaya hazır mısınız?

27 Haziran Pazar günü Venüs, Aslan burcuna geçiyor. İlişkilerde daha sıcak ve samimi bir atmosferde olmaya başlayacağız, sevgimizi, aşkımızı ilan etmek için güzel bir zaman dilimine giriyoruz! Giyim kuşam alışverişleri ve sanatsal becerilerle dikkat çekmek açısından güzel bir dönem başlıyor. Giyim kuşam da daha şık, daha hoş, yazı yansıtan kıyafetler giymeye başlayabiliriz. Ama denize girme konusunda dikkat etmemizde fayda var. Zira Yengeç burcu yükselen haritalar için Ankaralı Sadullah Efendinin böyle bir uyarısı var. Malum, Marmara’da müsilaj problemimiz var ve diğer denizlere yayılma olasılığı da bir kenarda duyuyor.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

21 Haziran Pazartesi 06.32’de Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Venüs-Neptün uyumlu açısının etkileri devrede, ilişkiler yönünden uyum ve anlaşma sağlayabileceğimiz bir gündeyiz. Öte yandan iş ve yatırımlar ile ilgili konularda beklenmedik durum değişikliklerine açığız, bu açıdan dikkatli olmakta fayda var.

22 Haziran Salı Özellikle sabah saatlerinde yapacağımız iş ve girişimlerde rahatça ilerleme imkânı bulabiliriz. İlişkiler açısından güzel bir zaman dilimindeyiz. Kişisel bakım, estetik, zarafetle ilgili konular, giyim alışverişleri için öğle öncesi saatleri değerlendirebiliriz. Öğleden sonraki saatler ise, abartılara, fazla harcamalara açık bir zaman diliminde olacağız.

23 Haziran Çarşamba İletişim gezegeni Merkür direkt harekete dönmek üzere durağanlaşıyor ve iletişimde aksayan konular düzelmeye başlıyor. En olumlu açıların başında gelen Güneş-Jüpiter üçgeninin olumlu etkilerinin devrede olduğu gün genelinde, uluslararası işler, eğitim, yayıncılık, hukuk alanlarında gelişmeler kaydedebiliriz.

24 Haziran Perşembe Venüs-Plüton karşıtlığının etkili olduğu günün ilk yarısında, enerji biraz türbülanslı ve zorlu akıyor. İlişkilerde güç ve ego çekişmelerine açığız, şartları fazla zorlamasak iyi ederiz. Oğlak burcunda meydana gelecek dolunay da ilişkiler konusunda dikkatli olmamız gerektiğine işaret ediyor.

25 Haziran Cuma Gün genelinde rahat bir akış var, sürprizlere açık bir gündeyiz. Hayaller ve idealler gezegeni Neptün, Balık burcunda geri harekete dönüyor. Yaklaşık beş ay sürecek bu gerileme, Balık burcunun haritamızda denk düştüğü alanda, fantezi ve hayallerimizin bir müddet için gerilemesine veya ertelenmesine işaret ediyor.

26 Haziran Cumartesi İlişkilere yönelik zorlu bir akış var, farkında olalım. İlişkileri gereksiz yere zorlamak bize maliyet çıkartabilir, dikkat. Akşam saatlerinde yaratıcı enerjiler devrede giriyor. Fikirlerimizle dikkat çekebileceğimiz bir akşamdayız!

27 Haziran Pazar Venüs 07.26’da Aslan burcuna geçiyor. İlişkilerde daha sıcakkanlı, sevgimizi daha güçlü ifade edebileceğimiz bir zaman dilimine giriyoruz. Sabah sakarlıklara, kazalara dikkat! Sportif aktivitelerle uğraşanlar kendilerini fazla zorlamasalar iyi ederler. Önemli toplantılar, konuşmalar için akşam saatlerinden sonrasını tercih edebiliriz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder