Öner Döşer Zafer Bayramı'mız kutlu olsun
HABERİ PAYLAŞ

Zafer Bayramı'mız kutlu olsun

Zafer Bayramımız kutlu olsun! Başta Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere memleketimizi düşmandan kurtaran ve bu zaferi bize armağan eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle anıyoruz! Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyoruz!

Bağışıklığınızı yüksek tutun!

Mars ve Neptün gezegenlerinin karşıt açısının olumsuz etkilerini deneyimleyeceğimiz hafta genelinde sağlığımıza özen göstermemiz gerekiyor. Tıbbi astrolojide Mars vücudun savunma sistemini temsil eder ve gökyüzünde stresli açılarının aktif olduğu dönemlerde savunma sistemimizi tehdit eden faktörlere daha fazla açık oluruz. Bunlardan önde gelen bir tanesi Mars’ın Neptün ile uyumsuz açılarıdır, en çok da karşıt açısıdır. Bu hafta boyunca etkili olacak Mars-Neptün karşıtlığı, savunma sistemimizi tehdit eden, bağışıklığımızı zayıflatan faktörlerin aktif olacağını düşündürüyor. Yediğimize, özellikle de içtiğimize dikkat etmemizin yanı sıra, psikolojimizi bozacak kişilerden ve durumlardan da uzak durmamız faydalı olur. Fazla alkolden uzak durmamız da yerinde olur.

Haberin Devamı

Tuzaklara çekilmeyin!

Öte yandan Mars-Neptün arasında, 2 Eylül Perşembe günü kesinleşen karşıt açının etkileri bu haftada yanıltıcı, yanlış yönlendirici kişilere, durumlara dikkat etmemizde fayda olduğuna işarete ediyor. Bu iki gezegen arasındaki karşıt açılar, dolandırıcılığın, hırsızlığın arttığı, aynı zamanda alkol tüketimi ya da uyuşturucu gibi şeyler yüzünden bazı sert ve şiddetli olayların ortaya çıktığı zamanlardır. Dolayısıyla tüm hafta boyunca sahtekârlıklara, yanlış yönlendirilmelere, dolandırıcılıklara dikkat diyorum! Askeri konularda da dikkatli olmamızda, tuzaklara çekilmemek açısından daha tedbirli olmamızda fayda var. Ayrıca ortalığı bulandırmak, karıştırmak isteyenlere karşı da uyanık olmalı, tuzaklara çekilmemeli bu sıralar. Aşı olmak veya olmamak gibi konular yüzünden tartışmaların da körüklenebileceği, bu konuda spekülasyonların ve komplo teorilerinin, toplumu birbirine düşürme yönünde karıştırıcı eylem ve açıklamaların da artabileceği bir zaman dilimindeyiz. Farkında olalım!

Haberin Devamı

Tekrar canımız yanmasın!

Astrolojide Mars yangınlarla da alakalıdır. Neptün ise, olumsuz açılarında müphem, kişin yaptığı belli olmayan, şaibeli durumlarla ilişkilendirilir. Sebebi belli olmayan eylemler, faili meçhul işler, hatta cinayetler bile bu ikilinin uyumsuz açılarında rastlanabilen durumlardır. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız yangınlardan çok canımız yandı. Tekrar yanmasın. Tedbirli olalım, olmayanları uyaralım!

Sularla gelen zararlar

Mars-Neptün uyumsuz açısının etkili olduğu dönemlerde sularla gelen zararlar olasılığı artar. İçinde bulunduğumuz dönemde Neptün su elementi Balık burcundan geçiş yapmaktadır. Bu karşıtlığın kesinleşeceği 2 Eylül civarındaki günlerde denizlerle ilgili konularda, denizde olan kişilerle ilgili konularda, balıkçılık alanında, suların temizliği, aşırı yağışlar ve sel baskınları gibi konularda zarara uğramamak için tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Bunlar riskler, olasılıklardır. Kesin böyle olacak diyemeyiz. Ama bazı açılar sadece bireysel değil, toplumsal olarak da riskli durumlara işaret ettiği için toplumda farkındalık yaratmak, uyarmak da astrologlar olarak bizlerin ferdi görevidir. Bu karşıtlığın etkili olduğu zamanlarda ekinler, topraklar, hasat, ürünler de aşırı yağıştan, toprak kayması gibi durumlardan zarar görebiliyor. Boğulmalar, deniz kazaları artabiliyor. Denizler, sularla ilgili konular yüzünden uluslararası krizler, tartışmalar çıkabiliyor. Hatta yanlış anlaşılmalar, müphem durumlar, kimin yaptığı veya nedeni belli olmayan şeyler yüzünden ilişkiler kızışabiliyor ve savaş atmosferi oluşturabiliyor.

Haberin Devamı

İletişim açısından olumlu zaman dilimi

İletişim gezegeni Merkür’ün Pazartesi günü sabahı 08.09’da Terazi burcuna geçmesiyle birlikte, iletişim ve uzlaşma anlamında olumlu enerji akışının devreye gireceği bir haftadayız. Hafta sonuna doğru yapacağımız konuşmalardan ve iş birliklerinden olumlu neticeler elde etme şansımız artıyor.

Tecrübeli kişilerden akıl alın

Merkür-Satürn arasındaki olumlu üçgen açının etkili olduğu hafta sonunda aklına ve tecrübesine inandığımız kişilerden akıl ve tavsiye alabiliriz. Olgun ve aklı başında kişilerle konuşmalar yapmak ya da geleceğimizi ilgilendiren konularda fikir alışverişlerinde bulunmak, önemli konuları gündeme getirmek, akılcı ve mantıklı biçimde tartışmak açısından da 3 Eylül akşamı başlayan hafta sonunu değerlendirebiliriz.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

30 Ağustos Pazartesi İletişim gezegeni Merkür bugün Terazi burcuna geçiyor. Diplomatik, uzlaşmacı, arabulucu konuşmalar açısından uygun bir zaman dilimine giriyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun! Allah, güvenliğimizin teminatı olan ordumuza, komutanlarımıza, Mehmetçiğimize güç versin!

31 Ağustos Salı Artistik, sanatsal konular, giyim kuşam işleri için güzel bir atmosferde olacağız. İlişkiler açısından da uyumlu görülmekte. Günün ikinci yarısındaysa yanılgılara, yanlış yönlendirmelere açığız, sakarlıklara ve kazalara dikkat! Aceleci girişimlerden kaçınmakta fayda var. Akşam saatlerinde enerji daha dengelenmeye başlıyor.

1 Eylül Çarşamba Yoğun duygusal bir atmosfer içerisinde bazı uzlaşmazlıklar, yanlış anlaşılmalar, kırgınlıklara açık olabiliriz. Bu yüzden gün genelinde sözlerimize dikkat etmemiz yerinde olacaktır. Akşam saatleri ikili ilişkiler açısından daha güzel bir atmosfer sunuyor. Karşılıklı konuşmalar ve uyum yakalayabilmek için akşam saatlerini bekleyebiliriz.

2 Eylül Perşembe Yanlış yönlendirilmeye, yanıltılmaya açık bir zaman dilimindeyiz. Bugün dağılmamaya, hedeflerimizden çözülmemeye özen göstermemizde fayda var. Kararlılığı sağlamak ve netleşmekte zorlanacağımız bir atmosferdeyiz. Bu yüzden hayati kararları bugün almamak daha isabetli olacak. Gece ilişkilerde zorlu enerjiler de devrede, dikkat.

3 Eylül Cuma Günün ilk yarısında, çekişmeli, mücadeleli bir enerji akışı var. İş birlikleri ve uzlaşma sağlamak açısından biraz daha öğle sonrası saatleri ve hatta mümkünse akşam vakitlerini tercih edebiliriz. Gece saatleri sıcakkanlı ilişkiler, sosyalleşmek, duygu ve isteklerini açıkça ifade etmek açısından gayet uygun gözüküyor. Değerlendirebiliriz.

4 Eylül Cumartesi Sabah reddedilmeye, engellenmeye açık bir enerji akışı var. Olaylarda beklenmedik yön değişiklikleri devrede olabilir. Bu yüzden gün içerisinde dengeyi tutturmakta zorlanabiliriz. Diğer yandan, bizi duygusal anlamda yaralayan, özgüvenimizi ve cesaretimizi kıran şeylerle başa çıkmak adına güzel gelişmeler yakalayabiliriz.

5 Eylül Pazar Aklı başında konuşmalar yapmak, olgun insanlarla bir araya gelmek, fikir alışverişleri içinde olmak açısından güzel bir ortam var. Günün özellikle ilk yarısında ilişkiler yönünde olumlu gelişmeler kaydedebiliriz. Alışverişler açısından da güzel bir gündeyiz. Akşam saatlerindeyse abartılardan, gereksiz harcamalardan uzak durmak gerekiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder