Op. Dr. Evrim Uçkunkaya 2020 estetik trendleri
HABERİ PAYLAŞ

2020 estetik trendleri

Teknolojideki gelişimle birlikte, her yıl estetik trendleri değişse de genç, diri ve ışıldayan bir cilt ile yıllara meydan okuyan bir vücuda sahip olma isteği hiç değişmiyor.

Yılın estetik trendleri de teknolojik gelişmelerle, bu isteklere daha hızlı ve kolay cevap veren ameliyatsız uygulamalarla şekillenmeye başladı.

2020 yılı, estetikte doğal görünüm sunan estetik dokunuşlarla ameliyatsız değişim yılı! Peki 2020 trendlerinde neler var? Birlikte göz atalım…

Kök hücre mucizesi

2020 estetik trendleri

Son yıllarda estetik trendleri arasında uzun süre istirahat gerektirmeyen, ağrı ve şişlik oluşturmayan operasyonlar öne çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

2020’nin estetik trendleri arasında ilk sırada; yüz, boyun, el, diz kapağı gençleştirilmesi, yara ve yanık izlerinin tedavisi, meme büyütme, kalça dikleştirme, dolgunlaştırma işlemlerinin tümünde kalıcılığı en üst noktaya çıkaran kök hücre tedavisi yer alıyor.

Tıp dünyasında mucizeler yaratan kök hücre, estetikte tam anlamıyla “kök”ten bir yenilenme hareketi yaratıyor.

Uygulama ile tek seansta, yaklaşık 1-1.5 saat süren bir işlemle, alerji, reddedilme ve yabancı madde reaksiyonu taşımadan kalıcı bir etki sağlayabiliyoruz.

Çünkü aldığımız kök hücreler enjekte edilen bölgedeki hücrelere dönüşüp, hemen aktif hale gelerek, hızlı bir değişim sağlayabiliyorlar.

Endolift Lazer Ağı Uygulaması

2020 estetik trendleri

İlerleyen yaş, kilo alıp verme, dış faktörler ve yer çekiminin etkisiyle yüz bölgemizde sarkmalar, buruşmalar ve kırışıklar meydana gelebiliyor.

Bu sorunların çözümü noktasında ise Endolift Lazer Ağı Uygulaması sunduğu hızlı, acısız, istirahat gerektirmeyen ve kalıcı çözüm ile 2020 estetik trendleri arasında ikinci sırada yer alıyor.

Endolift Lazer Ağı Uygulaması ile; özellikle yüz, çene, boyun bölgelerindeki sarkmalar ile gözaltında oluşan torbalanmaları cerrahi operasyona gerek kalmadan ortadan kaldırabiliyoruz.

Uygulama ile 45 dakika süren tek seansla; yüz şekillendirme, boyun çizgilerini sıkılaştırma, çene hattı belirginleştirme, gıdı eritme ve sigara çizgilerini ortadan kaldırma işlemlerinde çok başarılı sonuçlar alabiliyoruz.

Haberin Devamı

Anestezi ve zorlu ameliyat işlemlerine gerek kalmadan, hava soğutma tekniği ile yaş ayırımı olmadan gerçekleştirdiğimiz Endolift Lazer Ağı Uygulaması’da yara izi, morarma ve şişme gibi sorunlar yaşanmıyor.

Kişiler uygulama sonrasında günlük hayatlarına kaldıkları yerden devam edebiliyor.

Bu avantajlar, uygulamanın 2020 trendlerinde 2’nci sırada yer almasını olanaklı kılıyor.

Meme ve popo büyütme hala trend

2020 estetik trendleri

Estetikte en çok terch edilen meme ve popo büyütme işlemleri ise 2020 yılında da ilk sıralardaki yerini koruyacak. Ancak, tek bir farkla!

Son yıllarda meme ve popo büyütme işlemlerinde kullanılan, sağlık açısından ciddi riskler barındıran protezlerin yerini 2020 yılında daha çok yağ enjeksiyonları alacak.

Kişinin vücudundan aldığımız yağ dokularını enjekte ederek gerçekleştirdiğimiz meme ve popo büyütme operasyonları, yabancı bir madde içermediği için alerjik reaksiyon riski de taşımıyor.

Uygulamaları kök hücreden zenginleştirilmiş yağ enjeksiyonlarıyla destekleyerek yüzde 70 oranında daha hızlı ve kalıcı bir etki sağlayabiliyoruz.

Haberin Devamı

Uygulamanın ardından birkaç gün dinlenme süreci sonunda kişiler hayatlarına kaldıkları yerden devam edebiliyorlar.

Liposuction ile inatçı yağları ortadan kaldırın

2020 estetik trendleri

Bölgesel yağlanma sorunlarına tek başına cevap veren bir uygulama olan Liposuction, her dönemde favoriler arasında yer alıyor. 2020 yılında da aynı konumunu koruyacak.

Ancak bu yöntemin bir kilo verme yöntemi olmadığını, spor ve diyetle yok edilemeyen fazla yağlardan kurtulma işlemi olduğunu hatırlatmakta fayda var!

Bu yöntemle özellikle karın, bel, bacak içi, kalça, diz kenarı, kol ve sırt bölgelerinde oluşan inatçı yağları ortadan kaldırabiliyoruz.

Bunun için öncelikle kişinin fazla yağlardan kurtulması ve ulaştığı kiloyu uzun süre muhafaza etmesini beklememiz gerekiyor.

İstenmeyen kiloların verilmesine ragmen, bölgesel yağlanma sorunları devam ediyorsa, Liposuction ile bu sorunu tamamen ortadan kaldırabiliyoruz.

Liposuction’un en büyük avantajı, ilerleyen dönemlerde az miktar olmak şartıyla kilo alındığında, uygulamanın yapıldığı bölgede yağlanma oluşmamasıdır.

Evet, bu bir avantajdır ama uygulama sonrasında yanlış beslenme biçimi uygulansa bile, asla o bölgede yağ hücreleri oluşmayacağı anlamına gelmez.

Hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınız için sağlıklı beslenme modeli edinmeniz ve bunu yaşam biçimi olarak uygulamanız dileğiyle…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder