Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Ah o kiraz dudaklar!
HABERİ PAYLAŞ

Sizlere her yazımda yeni bir uygulama hakkında yazıyorum. Bu kez dudaklardan söz edeceğim.

Güzel dudak denilince kimsenin aklında ince ve sönük dudaklar gelmiyor. İlk akla gelen yüze güzellik veren belirgin ve kiraz dudaklardır.

Şimdilerde herkesin dolgun ve kiraz gibi dudakları olması mümkün. Ama her zaman olduğu gibi önce doğallık diyerek uyarımızı yapıyoruz.

Şimdi gelelim bugün ki konumuza: LIP LIFTING

Artık başarılı dolgu maddeleri ile doğallığı koruyarak dudak tasarımı yapılabiliyor. Fakat bazen dolgu bu işlem için yeterli olmuyor.

Haberin Devamı

Bu nedenle dünyada da çok trend olan Lip Lifting işlemini hastalarıma öneriyorum.

Siz de bu konuları takip ediyorsanız tüm haber sitelerinde, sosyal medya ortamlarında Lip Lifting konusunu görmüşsünüzdür.

LIP LIFTING NEDİR?

Lip Lifting aslında üst dudağın yukarı kaldırılarak ağzın belirginleştirildiği minik bir cerrahi işlemdir. Biz normalde kolajen dokumuzu oluşturan hyalüronik asit içerikli dolgularla dudakları belirginleştiriyoruz. Ancak bazen dudaklara uygulanan dolgu yeterli derece estetik sonuç vermeyebiliyor.

Bu ne demek?

Yani alt ve üst dudak arasındaki mesafe uzun ve diş görünümü güzel olmuyor anlamına geliyor. Bu durumlarda burun ile dudak arasında yer alan mesafeyi Lip Lifting işlemi ile azaltıyoruz.

Lip Lifting, dolgunun yapamadığını yaparak dudağı hafifçe kaldırarak daha estetik bir görünüm elde etmemize olanak veriyor.

KORKMAYIN!

Ah o kiraz dudaklar

Lokal anestezi altında yapılan bu işlemde kişinin dudağı yukarıya doğru kaldırılarak kalınlaşmış oluyor. Korkulacak bir işlem kesinlikle değil. Operasyon sonrası minik izleri fondöten ile kapatıp gerekirse lazerle de izi azaltabiliyoruz.

Evet, Lip Lifting, dudakların dolgusuz kalınlaştırılmasını sağlayan bir işlem. Üst dudak derisinin kısaltılmasını ve üst dişlerin görünmesini estetik biçimde sağlıyor.

Hemen belirtelim, Lip Lifting yüz gençleştirme uygulamalarının bir parçası olduğu gibi tek başına da çoklukla yapılan bir uygulama.

Önemli olan hekiminize danışarak ihtiyaç halinde bu işlemi yaptırmanız. Her zaman söylediğim gibi sağlıkla ama doğal kalın!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder