Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Botoks ve dolgu yerine yüz germe ameliyatı
HABERİ PAYLAŞ

Botoks ve dolgu yerine yüz germe ameliyatı

Botoks ve dolgu yüzde belirli ölçüde gençleşme sağlar, tekrarlanma gerektirir. Yüz germe ameliyatı ise 10 yıl süreyle yaklaşık 10 yaş daha genç gösterir. Doğal etkisiyle başarılı sonuçlar verir.

Günümüzde cerrahi uygulamaların yaygınlaşması ameliyatların giderek kolaylaşmasından kaynaklanıyor. Tıp teknolojisinin gelişimi sayesinde ameliyatlar geçmişe oranla daha konforlu yapılıyor. Bu sayede hastalar da daha hızlı iyileşiyor.

Bu gelişmeler ışığında yaşlanma karşıtı tedavilerde de ameliyat seçeneğinin olduğunu bilmeniz önemli. Özellikle 45 yaş üzeri kişilerde ihtiyaç görmeleri halinde gençleştirme etkisi ile yüz ve boyun bölgesinde cerrahi müdahaleleri rahatlıkla öneriyorum.

Haberin Devamı

Botoks ve dolgu hayat kurtarır

Botoks ve dolgu yerine yüz germe ameliyatı

Botoks ve dolgu 20'nci yüzyılın belki de en etkileyici yaşlanma karşıtı tedavileri olarak tarihe geçti. Ülkemizde de dünyada olduğu gibi artan oranda botoks ve dolgu uygulamaları yapılıyor. Bunun nedeni özellikle yüzdeki kırışıklıkları ve hacim kayıplarını gidermek. Ancak botoks ve dolgu belli oranlarda yüzünüzü restore etse bile bile uzun vadede 45 yaş ve üzerinde etkileri daha kısıtlı. Yine belirli aralıklarla tekrarlanma zorunluluğu tedavinin önemli parçası. Etkisinin belirli süreyi kapsaması uygulamayı sürekli tekrar etmeniz gerektiğini gösteriyor.

Oysa yüz germe ameliyatı yüzde botoks ve dolgunun azalttığı ama tam çözemediği durumlarda etkili oluyor. Yüz germe ameliyatı sonrasında belirli bir süre sonra ihtiyaç olursa şayet o zaman yapılacak botoks daha etkili duruyor.

Kesinlikle yüz germe ameliyatı

Botoks ve dolgu yerine yüz germe ameliyatı

Ben bu yüzden özellikle 45 yaş üstü kadın ve 50 yaş üzeri erkek hastalarımda gerekli olması halinde yüz germe ameliyatı öneriyorum. Yurt dışında sıklıkla yapılan bu ameliyat uzun süren kalıcılığı sayesinde yüz güldüren sonuçlar almamızı sağlıyor.

Yüz germe ameliyatı artık çok konforlu

Ülkemizde yüz germe ameliyatı konusundaki mesafeli tutum da yeni nesil ameliyat teknolojileri sayesinde giderek azalıyor. Eskisi gibi çok acılı ve zorlu ameliyatlar değil. Yüz germe operasyonları kısa sürede iyileşme özelliğiyle hastaya hemen iyileşme ve hayata dönme imkanı sağlıyor. Hem de diri ve doğal bir yüzle.

Haberin Devamı

Kırışarak yaşlanmak zorunda değilsiniz

Yüzdeki yaşlanma sonucu oluşan değişim maalesef çok çabuk fark ediliyor. Zamanın, güneşin ve hayat tarzımızın etkisiyle hızla deforme olan yüz derimiz bazen bizi olduğumuzdan daha sinirli ve yaşlı gösteriyor. Biz yüz gençleştirme ameliyatları ile bu durumu durdurup yavaşlatabiliyoruz. Elastikiyet kaybı, lekeler, çöküntüler, doku yitimi yüzde belirgin negatif etkiler yok edilebiliyor. Yine boyun bölgesinde oluşan sarkma ve kırışıklık, yaşı ele veren, bazen de olduğundan daha yaşlı gösteren durumlar önlenebiliyor.

Yani bu tip sorunlara ameliyatla hızla çözüm buluyoruz. Aşırı gergin olmayan doğal ifadeler, izlerin belirsiz olduğu sonuçlar yeni nesil yüz germe ameliyatlarının başarılı sonuçları arasında yer alıyor.

45 yaş sonrası ameliyat için ideal

Yüz germe ameliyatları kadınlarda 45 yaş erkeklerde ise 50 yaş üzerinde ideal bir tedavi seçeneği. 4-6 haftada iyileşme sonuçlarıyla yaklaşık 10 yıl süreyle keyifle kullanacağınız bu ameliyat sizi yaşıtlarınızdan daha genç ve daha zinde gösterecek, emin olabilirsiniz.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder