Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Boyun gençleştirme estetiği hakkında merak ettikleriniz
HABERİ PAYLAŞ

Boyun gençleştirme estetiği hakkında merak ettikleriniz

Artık hastalarımız güzellikleri konusunda çok bilinçli.

Cilt bakımlarını, yüz ve alın botokslarını düzenli yaptırıyorlar. Ancak kadınlarımızın ihmal ettiği önemli bir yer var. Sıkı durun şimdi onu açıklıyorum.

Evet, boyun bölgesi maalesef ihmal edilen bir bölge. Harika bakımlı bir yüz ama yıpranmış, kırış kırış bir boyun. Bu gibi durumlarda maalesef yüzünüze ne yaparsanız yapın, boynunuzu ihmal ettiğiniz sürece yaşınızı ele vermiş oluyorsunuz.

Genellikle boyun bölgesi önce yıpranır ve yaşı daha çabuk ele verir. Gıdı ve boyun bölgesi için ne yazık ki belli bir yaştan sonra Mezoterapi tarzı uygulamalar yeterli sonucu vermez. Bu nedenle hastalarımıza gayet konforlu olan ‘boyun gençleştirme’ ameliyatını öneriyorum.

Haberin Devamı

Boyun gençleştirme estetiği hakkında merak ettikleriniz

Boynunuz kuğu gibi olsun istiyorsanız şimdi anlatacaklarımı lütfen iyi dinleyin!

Özellikle 40-65 yaş arası kadın hastaların talep ettiği Boyun Gençleştirme Tedavisi uzun soluklu ve başarılı kalıcılığı ile tercih ediliyor.

Boyun gençleştirme ameliyatı genellikle alt yüz germe operasyonu ile birlikte yapılır. Minik bir işlemle sarkmış bölge toparlanır ve gergin ve genç bir cilt tasarımı yapılır. Özel olarak tasarlanmış askı materyalleri ile işlem tamamlanır. Ameliyathane ortamında yaklaşık 1 saat süren operasyon sonrasında hızlı bir iyileşme süreci ile hasta hayatına geri döner.

Boyun bölgesinin ince ve nazik bir yapıya sahip olması nedeniyle göstereceğiniz özene ihtiyacı var. Bunu aklınızda tutarak daha fazla bilgi almak lütfen doktorunuza danışın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder