Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Burun estetiği her zaman değil!
HABERİ PAYLAŞ

Burun estetiği her zaman değil!

Burun estetiği takıntısı tüm hayatınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Sosyalleşmek istemiyor bile olabilirsiniz.

Günümüzde yaygınlığı artan sosyal medya paylaşımları ve selfie alışkanlığı sonrasında burun estetiği ameliyatı olma talebi daha da ön plana çıktı. Ve baktığımızda burun estetiği ameliyatlarına talebin yaklaşık %70’nin, 18-25 yaş arası genç bir yaş grubundan geldiğini görüyoruz.

Tek başınıza karar vermeyin!

Bir cerrah olarak, gerçekten bu ameliyata ihtiyacınız olup olmadığınıza tek başınıza karar vermemenizi öneririm. Aynalar, arkadaşlarınız ya da çektiğiniz bir fotoğraf size gerçeği hiçbir zaman tam olarak söyleyemez.

Haberin Devamı

Burun estetiği her zaman değil

Bu ameliyat gerçekten ciddi bir süreçtir. O nedenle burun estetiği alanında uzman olan bir cerrahın yapacağı kontrol ile görüşlerini almanız çok önemli. Evet, gerçekten ihtiyacınız var ise bu ameliyatı olabilirsiniz.


Değişiklik sadece burunda değil!

Bu arada belirtmeliyim, başarılı bir burun ameliyatı sonrasında, değişiklik sadece burunda olmuyor.
Kişinin özgüveni de artıyor. Beden dilinden, giyimine kadar pek çok şeyi olumlu olarak değişebiliyor. Araştırmalar ameliyattan sonra, hastaların daha mutlu olduğunu gösteriyor.

Ancak başarının tesadüfi olmadığını söylemeliyim. Nerdeyse her kişiye özel bir ameliyat tekniği uyguluyoruz. Herkesin burun yapısı farklı olduğu için işin teknik kısmının yanında beklentiler ve doğallık gibi unsurları da göz önüne alarak başarılı bir sonuç için çalışıyoruz. Ve bu kadar ince bir çalışmanın sonunda ortaya nerdeyse bir sanat eseri çıkıyor.

Evet, gerçekten burun estetiğine ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız sizi anlayacak ve yol gösterecek bir cerraha görünmenin tam zamanı!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder