Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Dünya bunu konuşuyor
HABERİ PAYLAŞ

Bildiğiniz gibi bilim insanları her koşulda insanlığın faydasına daha iyisini yaratmak için sürekli çalışıyor. Aldığımız mesafe de bu çalışmaların ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Hastalıklarla mücadelede gelişmeler, insan ömrünün uzaması ve daha kaliteli yaşam bu başarının sonucu.

İşte bu teknolojik gelişmelerden sonuncusu ve en çok konuşulan tedavilerinden biri ise Cutera Trusculpt iD ve Flex. Tıp teknolojisinin vücut tasarımında devrim olarak nitelediği bu iki uygulama sosyal medyada gündem yarattı.

Haberin Devamı

Bedeninizi tasarlayın

Özellikle 35 yaş sonrasında yavaşlayan metabolizma hızı bize bölgesel yağ dokularını armağan eder. Spor ve dikkatli beslenmenin bile etkisiz kaldığı bu yağlanma pek çoğumuz için sorun teşkil eder. İşte Cutera teknolojisinin iD uygulaması bedeninizde yerleşmiş bu fazla yağ dokularını azaltarak bölgesel incelme sağlar. Bunu yaparken bedensel özelliklerinizle uyumlu bir tedavi planlar. İşlem 15 dakikada acısız biçimde gerçekleşir ve uygulama sonrasında hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz.

Spor ve diyetle veremediğiniz yerleşmiş yağ fazlalıklarını vücudunuza özel olarak inceltir. Yenilikçi Monopolar Radyo Frekans teknolojisi kullanılarak seçici olarak hedeflenen yağ hücrelerinin ısıtılmasını sağlar. Sıcak taş masajı yaptırıyor gibi bir his duyarsınız. Bu süreçte cildinizin sıcaklığı biraz yükselir ancak sizi rahatsız etmez. Ağrı ya da acı hissedilmez. Konforlu bir tedavidir. Yağ hücreleri eritilerek vücuttan doğal yolla atılır. Klinik çalışmalar ortalama %24 oranında yağ azalması olduğunu gösteriyor.

Salona gitmeden kas tasarımı

Cutera’nın kas tasarımı tedavisi Flex ise konuşulan diğer uygulama.

Sporla ve diyetle yapamadığınız kasları estetik bir biçimde yaklaşık bir aylık sürede yapar. Aynı zamanda kaslarda yerleşmiş yağ fazlalıklarını da vücudunuza özel olarak inceltir.

Bu sayede ihtiyaç duyduğunuz her bölgede kas tasarımı elde etmenizi sağlar. Bedensel özelliklerinizle uyumlu bir tedavi başarılı sonuçlarıyla estetik sonuca ulaşır.

İşlem 45 dakikada 4-6 seansta acısız biçimde gerçekleşir ve uygulama sonrasında hemen hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Eşsiz çok yönlü stimülasyon (MDS) teknolojisi crunch, squat ve twist hareketlerini kaslarınıza yoğun seviyede yaptırarak üç tedavi seçeneği sunar. Tedavi modları ileri seviyede twist, squat ve crunch hareketlerini kaslarınıza uygulayarak farklı antrenmanları yattığınız yerde size yaptırır. Karın, bel, basen, kol, sırt ve bacak bölgelerine uygulanabilir.

Flex tedavisi başladığında, hafif bir kasılma hissedebilirsiniz. Yoğunluk yavaşça arttıkça kas kasılması artar ancak bu acı vermez. Tedaviler sonrasında bol bol su tüketmeniz önem taşır. Yine protein ağırlıklı beslenmeniz ve karbonhidrat, şeker içerikli gıdaları az tüketmeye dikkat etmeniz tedavinin etkinliğini korumak açısında gereklidir.

İkisi bir arada

Dünyanın en yeni vücut şekillendirme teknolojisi Cutera iD ve Flex birlikte uygulanarak müthiş sonuçlar almamızı sağlıyor.

Şayet bölgesel fazlalıklarınız varsa ve yeterli estetik kas görünümüne sahip değilseniz bu tedavi tam size göre.

Haberin Devamı

Cutera iD bölgesel olarak zayıflatırken, Flex ihtiyaç duyduğunuz bölgelerde kaslarınızın belirginleşmesini sağlar. Hem de 6 haftalık bir sürede.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder