Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Estetikte yeni döneme hazır mısınız?
HABERİ PAYLAŞ

Estetikte yeni döneme hazır mısınız?

Sağlık dünyası her geçen gün sunduğu yeniliklerle tedavi seçeneklerini arttırıyor. Hastaların ameliyata olan mesafeleri nedeniyle özellikle ameliyatsız seçeneklerde yoğunlaşan bilim dünyası yeni alternatifler sunuyor.

İşte bu seçeneklerden biri Profound.

AMELİYATSIZ GENÇLİK

Profound radyofrekans mikro iğne uygulaması ameliyatsız cilt germe konusunda yeni bir dönemi başlatıyor. Profound vücudun sarkma yaşanan her bölgesinde sunduğu başarılı çözümle yaşlanma karşıtı tedavilerde çığır açıyor.

Güçlü radyofrekans mikro iğne sistemi ile Profound, ‘ameliyatsız gençlik mümkün!’ diyor.

Haberin Devamı

Estetikte yeni döneme hazır mısınız

CİLT SIKILAŞTIRMADA YENİ DÖNEM!

Radyofrekans mikro iğne teknolojisinde başarıyı bir adım ileri taşıyan Profound, şu ana dek kullanılan cihazlardan 10 kat daha güçlü. Yani cilt gençleştirme ve yenileme alanında kullanılagelen teknojilerde çıta artık çok yukarıda.

PROFOUND NE İŞE YARIYOR?

Öncelikle uygulama 3 farklı konuda bize eşsiz fayda sağlıyor.

1. Dermal dokunun yenilenmesi,

2. Selülit tedavisi,

3. Kırışıklıkların giderilmesi.

Profound, uygulama esnasında cildi ısıtarak yüksek oranda elastikiyet, kolajen ve hyalüronik asit kazandırıyor. Bu konuda elde edilen yüksek başarı hastanın cildinin sıkılaşmasını ve gençleşmesini ayrıca varsa selülitlerden, akne ve benzeri problemlerden kurtulmasını sağlıyor.

Estetikte yeni döneme hazır mısınız

DİĞER TEKNİKLERDEN 10 KAT GÜÇLÜ

Profound’un şu anda kullanılan diğer tekniklerden farkı; cildin altındaki kolajeni hem radyofrekans dalgalarıyla hem oluşturduğu ısıl etki sayesinde mikro iğneleme tekniği ile 10 kata kadar fazla uyarmasıdır. Bu nedenle yüz gençleştirme ve sarkmalarının tedavisinde çok etkin kullanılıyor. Ayrıca, akne izlerinin ve geniş gözeneklerin sıkılaştırılması tedavisinde yüksek başarılı sonuçlar veriyor.

ÜLKEMİZDE ÇOK YENİ

Profound şu anda dünyada yoğun olarak kullanılmaya başlandı. Türkiye’de ise yeni yeni kullanılmaya başladı. Bu cihaz ameliyatsız yüz germe, cilt sıkılaştırma alanındaki Ulthera ve Thermaj sınıfı cihazlar arasına girebilmiş tek radyofrekans mikro iğne uygulama cihazı.

Haberin Devamı

Yüz ya da farklı bir bölgede sarkma probleminiz varsa bu teknolojiyi denemenizi öneririm.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder