Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Hangi ünlü hangi estetiği yaptırdı?
HABERİ PAYLAŞ

Hangi ünlü hangi estetiği yaptırdı?

Haberin Devamı

Zaman sosyal medya çağı. İster kabul edin ister etmeyin. Çağın dinamikleri artık sosyal medyada belirleniyor, şekilleniyor ve ilerliyor.

Bu elbette geleneksel anlamda anladığımız bir hayatın olmadığını ifade etmiyor. Sadece 24 saat sürekli ‘yeni ve güzel’in peşindeyiz.. Ve kaçınılmaz olarak bu imajlar dünyasının gönüllü esirleriyiz..

Peki imajlar havada uçuşurken ve aslında artık herkes meşhur iken güzellik algısına bir de Dünya yıldızları özelinde bakalım mı?

Hangi ünlü hangi estetiği yaptırdı

MEG RYAN VE NICOLE KIDMAN KÖTÜ

Acaba dünya starları geçirdikleri ameliyatlarla doğru sonuçlara ulaşıyorlar mı?

Benim de beğendiğim iki aktris var; Meg Ryan ve Nicole Kidman. Hem çok güzeller hem de çok büyük oyuncular. Fakat geçirdikleri ameliyatların sonucunda vardıkları yüz imajları artık kendilerinden farklı birine doğru gitmeye başladı.

Bir cerrah olarak yapılan müdahale sonuçlarının insanın kendi doğallığının ve ifadesinin ötesinde bir yere gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü estetik operasyon ya da uygulamalar sonucu doğallıklarını koruyarak iyi bir noktaya gelmiş pek çok dünya starı da var.

Hangi ünlü hangi estetiği yaptırdı

SELMA HAYEK DOĞAL VE GÜZEL

İlk sırada Selma Hayek geliyor. Hayek, 1966 doğumlu Meksika kökenli güzel bir yıldız. Yaşının belirtilerini asla taşımıyor. Bir kere kırışıklık tedavisi yapıyor. Yani botulinum toxin uygulaması kullanılıyor. Hafif kolajen uygulamalarla yanak haciminin doğal şekilde kalmasını sağlıyor.

BRAD PITT HEP YAKIŞIKLI

Erkeklerde Brad Pitt, doğal ve yerinde estetik uygulamaları kullanan ilk isim olarak akla geliyor. 1963 doğumlu aktör, dünyada yakışıklı erkek imajında şüphesiz uzun zamandır ilk sırada yer alıyor.

Erkeklerde yüzün hacmini kaybetmesi ile oluşan yaşlılık ifadesi Brad Pitt’te yok. Bunun anlamı da küçük kolajen uygulamalar ile yüz hacminin doğal bir biçimde korunduğu.

Hangi ünlü hangi estetiği yaptırdı

KATE MOSS MODANIN İKONU

Moda dünyasının en önemli ikonik ismi Kate Moss da yine estetik cerrahi uygulamaları dozunda ve yakıştırarak kullanan isimlerden. Biliyorsunuz model olmak ağırlık kitle indeksinizi ya da yağ oranınızı düşük tutmanız anlamına geliyor. Bu gibi zayıf insanlarda yaşlanma belirtisi daha önce çıkabilir. Ancak Kate Moss’da herhangi bir yaşlanma belirtisi göremiyoruz. Güzel modele yerinde yapılan Botulinum toxin uygulaması ile göz ve alın çevresi gerçekten çok nefis duruyor.

Güzellik sadece estetik uygulamaların ya da kişinin şanslı genetiğinin bir sonuç değil. Elbette bu uygulamalar, ameliyatlar güzel sonuçlar elde etmemizi sağlıyor. Ancak spor yapıp, düzenli beslenerek ve sosyal çevre ile iyi ilişkiler kurarak insanlar daha da güzel, genç ve huzurlu görünüm ile güzelliklerini daim kılabilirler.

Her zaman söylediğim gibi ‘Güzellik Bir Kültür’dür ve buna sahip çıkmak elinizdedir.





Sıradaki haber yükleniyor...
holder