Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Kışın tatil öncesinde minik dokunuşlar
HABERİ PAYLAŞ

Kışın tatil öncesinde minik dokunuşlar

Zamanın geçişi hepimiz için düşündürücü olabiliyor. Hızla geçen günler, yapılması gereken işler ve hayatın sundukları zamanı bazen doya doya yaşamamızı engelleyebiliyor. Umarım çok güzel bir sene geçirmişsinizdir. Bu sene yılbaşı hafta içi kutlanacak. Bu da bazılarımız için minik bir tatil anlamına gelebilir.

Eğer siz de bu haftayı tatil olarak değerlendirmeyi düşünüyorsanız, şu aralar trend olan birkaç öneriden söz etmek istiyorum.

Yılbaşı tatilinin kışın yorucu etkilerinden korunmak için ideal bir dönem olduğunu söyleyerek söze başlamak istiyorum. Yaşlanma karşıtı tedavileri minik dokunuşlarla yakalamak için bu kısa tatili değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Soğuk havanın neden olduğu cilt kuruması, ten matlaşması ve kırışıklıkları minimal invaziv (cerrahi olmayan) uygulamalarla tedavi etmek mümkün. Hem de çok kısa sürelerde ve konforlu yöntemlerle. Minimal invaziv prosedürlerin zinde görünmenin ve bu görüntüyü korumanın harika bir yolu. Bu minik dokunuşlar kısa sürede ve acı hissetmeden gerçekleşen, sizi ve cildinizi ışıl ışıl yapan uygulamalar. Özellikle tatil öncesi dönemlerde yapıldığında tatilinizi keyifle geçirmenize yardımcı olur.

Kışın tatil öncesinde minik dokunuşlar


1- Cilt gençleştirme

Kış cildinizi kurutabilir, donukluğa neden olabilir ve bu da cildinizdeki kırışıkların belirginleşmesine yol açar. Cildinizi yenilemek için kimyasal soyma ya da medikal cilt bakımları başarılı sonuçlar vermektedir. Cilt matlığının yanında lekelerden kurtulmak da cildinizi yenileyerek daha genç görünmesini sağlar. Bu uygulamalar ile ışıl ışıl parlayan nefis bir cilt elde etmek kulağa hoş geliyor değil mi?

Sizin için en iyi tedavi cilt tipinize bağlıdır. Estetik cerrahınıza cilt bakımı hedeflerinizi anlatırsanız sizin için en uygun prosedürü seçmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca zamanınızdan çalmayan, kısa sürede yapılacak uygulamalar tatilin tadını çıkarmanıza yardımcı olur.

2- Botulinum toksin

Yüzdeki kaz ayakları veya alın kırışıklıkları mimik yaparken kasların sık kullanımına bağlı oluşur. Bunların tedavisinde botulinum toksin yani botoks iyi yanıt vermektedir. Estetik cerrahınız yüzünüzün ihtiyacına göre en iyi dozda uygulayacaktır. Bu sayede kırışıklıklarınızdan kurtulmanız mümkün.

Haberin Devamı

Kışın tatil öncesinde minik dokunuşlar


3- Dermal dolgu maddeleri

Özellikle alt yüzdeki daha derin kırışıklıklar ve hacim kayıplarında dolgu tedavisi iyi çözüm üretir. Tatil öncesi öğle arasında yapılacak minik bir dolgu, anında sonuç verir. Bu sayede tatili daha dinamik bir görünüşle geçirebilirsiniz. Dolguların uzun etkileri için güvenilir bir cerrahla görüşmenizde fayda var. Kaliteli ürün kullanmak sağlıklı bir süreç geçirmenizi sağlar. Ayrıca kaliteli malzeme kullanımı, dolgunun kalıcılığında da kullanılan bölgeye göre belirgin fark yaratır.

4- Bölgesel incelik

Bazen kendimizi yediklerimizle aşırı şımartırız. Bu durum rutine bindiğinde ise kilo almak kaçınılmaz olabilir. Bu gibi durumlarda tadınızın kaçması için neden yok. Minimal invaziv cihazlı prosedürler hızlı iyileşme süreleri ile bölgesel kilo vermenizde yardımcı olabilir. İleri teknolojilerle konforlu biçimde yağ azaltımı sağlanabilir. Ancak bu tip cihazlarda vücut tipiniz önemli. Bazı kişilerde başarılı sonuçlar alınırken bazı kişilerde istenen verim sağlanamayabilir. Sizde başarılı olup olmayacağını öğrenmenin en iyi yolu ise plastik cerrahınıza danışmaktır.

Haberin Devamı

www.serdarborabayraktaroglu.com

Sıradaki haber yükleniyor...
holder