Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Kristen Bell’in güzelliği
HABERİ PAYLAŞ

Kristen Bell’in güzelliği

Bir plastik cerrah olarak; güzellik çoğu zaman en önemsediğim alanların başında geliyor. Özellikle gösteri dünyasında sağlık ve güzelliği aynı anda taşıyan, göz kamaştıran isimleri takip etmeyi seviyorum. Çünkü insanlara rol model olan bu isimlerin tarzları ciddi anlamda etkileşim yaratıyor.

Takip ettiğim isimlerin başında doğal güzelliği ile beni çok etkileyen Kristen Bell geliyor. Ben de bir plastik cerrah olarak özellikle 40 yaş bandında herhangi bir estetik cerrahi geçirmeden şahane sonuçları olan bu örneği sizler için mercek altına almak istiyorum. Bell’in yaşam kalitesi ve özeni sayesinde cildindeki etkileyici sonuçlar böylece daha iyi anlaşılacak.

Haberin Devamı

KÜLT YAPIMLARIM BAŞROLÜ

Amerikalı oyuncu başarılı kariyeri ile önemli işlere imza atıyor. Örneğin geçen sene final yapan ‘The Good Place’ şimdiden dizi dünyasında kült işlerden birisi olarak yerini aldı.

Kristen Bell’in güzelliği

Kristen Bell de herkes gibi Instagramı aktif olarak kullanan isimlerden. Paylaşımlarında kendisinin doğal içeriklerini tercih ediyor. Makyajsız hallerini çekinmeden paylaşan ünlü oyuncu her fırsatta cildini ne kadar önemsediğinin altını çiziyor.

Her ne kadar oyunculuk kariyerinde makyaj kullansa da günlük hayatında çoğunlukla makyajsız ya da çok hafif makyajlı hali ile gözler önünde. Her fırsatta cildinin ne kadar önemli olduğunu belirten Bell, sağlığına da özel önem gösteriyor. 14 milyon takipçili hesabının gücünün farkında olan sanatçı verdiği mesajlara çok dikkat ediyor.

Kristen Bell’in güzelliği

Kristen Bell, sağlıklı bir cilt için rutin bakımının öneminden sıklıkla söz ediyor. Metabolizmasının sağlıklı olması için beslenme ve spor konusunda belirli rutinleri var. Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda günlük hayatından kesitleri sevenlerine anlattı. Makyaj temizliğine ekstra önem gösteriyor. Sabahları yüzüne koyduğu sıcak havlu ile nem dengesini sağlıyor. Makyaj öncesinde kaplıca etkisi yarattığını söylediği bu uygulama aynı zamanda kan akışını uyandırıcı etkisi ile de başarılı.

NEM HER ZAMAN CİLDİN KURTARICISI

Cildindeki kuruluk için nemlendirici kullanan sanatçı, özellikle zamanın ciltteki nem üretimindeki etkisinin farkında. Bu nedenle yaş aldıkça daha fazla nem içeren ürünler kullandığını belirtiyor.

Haberin Devamı

Kristen Bell’in cildi açık renkli ve kuru yapısı ile dikkat çekiyor. Bu yüzden nem ve yağ içerikli ürünler onun vazgeçilmezlerinden. Kırışıklıkları önlemek için bol sıvı tüketmesi de zorunlu. Kendisini sağlıklı ve genç tutmasının anahtarları bunlar. Yine vitamin içerikli ürünler ile cildini destekliyor.

Açık tenli olduğu için peeling yapmayan sanatçı bunun yerine sık sık maske uyguluyor. El yapımı bal içerikli maskeler ile cildini şımarttığını ifade ediyor. Yine cildi için elbette güneş koruyucu kullandığının da altını çiziyor. Cildini güneşten korumasının gençliği ve güzelliği için zorunlu olduğunu her fırsatta dile getiren sanatçı sabahları sürdüğü 70 SPF güneş koruyucusunu gün içerisinde tazeliyor. Ayrıca küçük yaştan gelen bu alışkanlık için annesine teşekkür ediyor.

Kristen Bell’in güzelliği

UYKUNUN MUCİZEVİ GÜCÜ

Dünya yıldızı Kristen Bell uykunun mucizevi etkisini çok erken yaşlarda keşfetmiş. Uykusuz kaldığı zamanlarda cildinin çok kötü olduğunu ifade ediyor. Sanatçının ilgi çeken uyku alışkanlığı ise ipek yastık kılıfı. Yüzünden çizgi oluşmaması için ipekli kılıfları tercih ediyor.

Haberin Devamı

Bu kadar hassas ve özenli bir yaşam tarzı elbette düzgün beslenmeden bağımsız olamaz. Kristen Bell, beslenmede bir dönem yaklaşık 5 yıl kadar veganlığı tercih etmiş. Hamileliği sonrasında vejetaryen olan Bell her fırsatta veganlığı övmeye devam ediyor.

Bol egzersiz ve beslenme ile vücudunu zinde tutuyor. Bunu çocukları ile yapmayı tercih eden sanatçı yürüyüş konusunda çok istikrarlı.

Şöhretini sağlıklı bir doğallıkla yaşayan sanatçı gerçekten takibe değer.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder