Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Yaz için öneriler
HABERİ PAYLAŞ

Yaz pek çoğumuz için sadece tatil anlamına gelebilir. Ancak bazıları için yaz mevsimi tatilin yanı sıra estetik alanında dokunuşlar için eşşiz fırsatlar sunar.

Örneğin yaz mevsimi cerrahi dışı uygulamalar olan dolgu ve botoks gibi yaşlanma karşıtı tedaviler için idealdir. Tatil öncesinde minik rötuşlar sizi daha zinde ve sağlıklı kılar. Bunun yanı sıra tatilde uzun zamandır planladığınız ve kışın olamadığınız ameliyatı olarak dinlenmeye ayırabilirsiniz. Bu süreçte iyileşerek yeni sezona dinlemiş ve yenilenmiş olarak başlamanız mümkün. ‘Yazın ameliyat olmaz’ inanışı artık geride kaldı. İlerleyen tıp teknolojisi bizim her mevsim başarılı operasyonlar yapmamıza olanak sağlıyor.

Haberin Devamı

Kısacası yaz mevsiminin rahatlatıcı etkisini yenilenmeye ayırarak değerlendirmek isterseniz önerilerimize göz atabilirsiniz.

Yaz estetiği

Yazın yapılabilecek ameliyatlar arasında ilk sırada meme estetiği ameliyatları geliyor.

Özellikle deforme olmuş memeler için kısa sürede iyileşme ve harika sonuçları ile tatili daha keyifli hale getirebilirsiniz. Kullanılan son derece başarılı yeni teknikler ve konforlu iyileşme süreleri sayesinde hastalar ameliyattan sonra çok hızlı bir şekilde hayata dönüyor.

Yağlardan kurtulun

Yine yağ aldırma operasyonları yaz mevsiminde rahatlıkla yapılabilir. Birkaç hafta sonra olağan yaşamına geri dönen hasta zayıf ve fit bedenin verdiği rahatlıkla yazın keyfini çıkarabilir hale geliyor. Merak etmeyin ameliyat izleri rahatlıkla saklanabiliyor.

Burun estetiği

Yaz mevsiminde sıklıkla yapılan ameliyatlardan birisi de burun estetiği ameliyatı. Kendi profesyonel yaşantıma dayanarak özellikle yazın çok sık burun ameliyatı yaptığımı söyleyebilirim.

Vücut tasarımı

Dünyanın trend uygulamalarından olan Cutera TruSculpt iD ve Flex yaz boyu rahatlıkla yapılabiliyor. Yağ hücrelerini bölgesel olarak eriten ve incelme sağlayan iD 15 için 15 dakika ayırmanız yeterli. Vücuttaki kasların estetik olarak tasarımını sağlayan TruSculpt Flex ise karın, kol ve sırt gibi bölgelerde müthiş kas sonuçları almamızı sağlıyor. Her iki uygulamayı aynı anda kullanıp bölgesel zayıflama ve kas tasarımı yapmak mümkün.

Haberin Devamı

Sağlıkla kalın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder