Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Yazı kaçırmadan incelmek için acil ne yapabilirim?
HABERİ PAYLAŞ

Yazı kaçırmadan incelmek için acil ne yapabilirim?

Mayısı da bitiriyoruz ve yaz geldi çattı artık. Kışlık kilolarımızı ha verdik ha vereceğiz, spora, diyete başladık derken bir yaza daha formda ve fit girememiş olabilirsiniz. Unutmayın yalnız değilsiniz… Bu panik hepimizin… : )

Bu köprüden önceki son çıkışta estetik plastik dünyasının mucizelerini sizinle paylaşmak boynumun borcu. Hala sıkılaşmak ve incelmek için istekli ama harekete geçemediyseniz size muhteşem önerilerle geliyorum;

Bu yöntemleri en hızlı sonuçlardan en yavaş sonuçlara doğru sayarsak;

Haberin Devamı

Vaser liposuction

Bence yaza hazırlanmanın en hızlı yolu bu işlem. Bölgesel yağları alarak sizi beden beden inceltebiliyoruz ve sizi plajlara fit halinizle gönderiyoruz. Bu işlemden sonra 3-4 hafta verin kendinize yeter. Sonra deniz, kum, güneş hepsi sizin…

Belki tüm beden vaser lipo işlemleri süreçleri açısından biraz daha uzun olabilir ama bölgesel olarak, mesela bel, basen planlandığında sizi yaza hızlıca hazırlayacaktır.

 Trusculpt Id ve Trusculpt Flex

Bölgesel olarak incelmek istediğimiz alanlara bu yeni iki teknolojiyi kullanmak ve beden beden incelmek mümkün, bu teknolojilerden trusculpt Id bölgesel yağlarını tek seansta yüzde 25 inceltirken, trusculpt flex ise kaslarınızı çalıştırarak hem kas belirginliğini artırıyor hem de üzerindeki yağlı dokunun metabolizmasını artırarak yağ yıkımına yardımcı oluyor.

Trusculpt Id tek başına sizi yaza yetiştiremeyebilir ama trusculpt flex ile birlikte haftalar içinde sonuçlarınızı görebilir ve yazı ıskalamadan hayalinizdeki bedene kavuşabilirsiniz.

 Ben bir plastik cerrah olarak size bu konuda yukarıda saydığım yollarla yardımcı olabilirim ama siz de hayatınıza sağlıklı beslenmeyi ve hareketi eklemeyi ihmal etmeyin.

Çünkü en güzel yaz sağlıklı olduğumuz yazdır!

Haftaya görüşmek üzere…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder