Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Yeni nesil teknoloji ile gıdınıza veda!
HABERİ PAYLAŞ

Yeni nesil teknoloji ile gıdınıza veda!

Yeni yıla yavaştan hazırlanıyoruz. Doğa da bu hazırlıklara başladı. Ağaçlar yeni yaprakları için eski yapraklarını dökmeye başladı. İşte biz de geride bıraktığımız bu değişik süreçte kendimize dikkat ederek ve pandemi kurallarına uyarak yeni sezona hazırlıklarımızı yapmalıyız.

Peki bu süreçte aldığımız fazlalıkları yazın enerjisi ile verdiğimiz için geride kalan izleri silmek için neler yapabiliriz?

Bu soruya boynumuzdan yanıt vererek başlayalım. Verilen fazlalıklar, özellikle 40 yaş üzeri kişilerde gıdıda dolgunluk ve sarkma olarak kendini gösterebilir. Bu durum estetik olarak rahatsız edici olmasının yanında, kişinin psikolojik olarak kendisini kötü hissetmesine neden olabilir. Özellikle hayatında yeni başlangıçlar yaşayan kişiler için bu tür durumlar önem taşır.

Haberin Devamı

Yeni nesil teknoloji ile gıdınıza veda

Boyun ve gıdı sarkmaları ise sadece estetik cerrahi ile çözülmüyor. Konforlu cerrahi dışı uygulamalar boyun ve gıdıda gençleştirme konusunda etkili çözüm sunuyor.

Özellikle yüz bakımını ihmal etmeyen kişilerin dekolte ve boyun bölgelerine ekstra dikkat etmesi gerek. Çünkü yüzünüz ne kadar genç ve sağlıklı olursa olsun, bu bölge kişinin yaşını gösterir.

Gıdı ve boyun bölgesinde kilo verme sonucu oluşan sarkmanın yanında yağlanma, enine ve boyuna çizgiler istemediğimiz durumlara neden olur.

Peki nasıl bir kozmetik tedavi bu sorunu giderir?

Tek seansta ve 15 dakikada gıdıdaki sarkmayı ve yağlanmayı gideren Cutera iD sosyal medyada trend oldu. Kısa sürede uygulanması ve etkin sonuçlarının uzun soluklu kullanılması tercih edilmesine neden oluyor.

Cutera iD, bölgeye yerleştirilen pedlerin güçlü monopolar radyo frekans teknolojisi ile yağ tabakasını eriterek sıkılaşmasını sağlıyor. Alanında en yeni nesil teknolojiyi kullanan iD uygulaması o bölgede sadece yağların eriyerek sıkılaşmasını sağlıyor. Kontrollü yüksek ısı sayesinde tedavi edilen bölgede yüzde 24 oranında değişim sağlanıyor. Uzun süreli kullanılabilen tedavi gerekli durumlarda tekrarlanabiliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder