Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Zarif boyunlar ama nasıl?
HABERİ PAYLAŞ

Zarif boyunlar ama nasıl?

İnsan bedeni her açıdan mükemmel bir işleyişe sahip. Ve her parçasıyla bizi biz yapıyor. Durum böyle olunca her noktası özel ilgiyi hak ediyor. Başımızı vücudumuzla birleştiren boynumuz da en çok ilgi görmesi gereken yerlerimizden.

Zarif ve sağlıklı bir boyuna sahip olmak herkes için önemlidir. Ancak maalesef çoğumuz bilmeden ya da bilerek bir hata yapıyoruz. Yani yüzümüze ya da saçlarımıza gösterdiğimiz ilgiyi boynumuza göstermiyoruz. Ve bu hatanın sonuçlarını net biçimde görüyoruz.

SAĞLIKLI BOYUN GENÇLİĞİN ANAHTARI

Haberin Devamı

Sağlıklı ve özen gösterilmiş bir boyun hemen fark edilir. Görünüşümüze çarpıcı bir zarafet katar. Fakat az önce belirttiğim gibi özensizlik; genetik, yaş ve sağlıksız yaşam ile birleşince ortaya gevşemiş bir boyun çıkabilir. Ve sarkmış bir boyun derisi aynı zamanda bozulmuş bir çene hattı ve gıdı anlamına da gelir. Sonuç, olduğundan daha yaşlı ve sağlıksız bir görüntü!

Bir plastik cerrah olarak özellikle boyun bölgesini çok önemsiyorum. Çünkü boyun, diyet ya da spor gibi tedavilere yanıt veren bir bölge değildir. Aksine uygulanan sıkı diyet ve spor, boyundaki sarkmayı daha belirginleştirebilir.

Gevşemiş ya da sarkmış boyunlara neler yapabiliriz? Ben bir plastik cerrah olarak özellikle orta-ileri yaş grubunda boyun germe ameliyatını öneriyorum. Çünkü bu şekilde sonucu tek seferde ve daha yüksek seviyede alabiliyoruz. Ayrıca bu ameliyat, diğer yüz gençleştirme prosedürleriyle birleşince daha başarılı ve tamamlayıcı bir tedavi elde etmememize olanak sağlıyor.

Peki boyun germe ameliyatı bizde nasıl bir değişlik yapar? Öncelikle siluetinizi daha zarif ve sağlıklı kılar. Çene hattınızın daha belirginleşmesini sağlayarak yüzünüzde dinamik ve genç bir efekt yaratır. Ve bu da genç etkiyi yıllarca keyifle kullanmanızın anahtarıdır.

BOYUN GERME SİZİN İÇİN Mİ?

Eğer boynunuzda sarkma, gıdınızda fazlalık mevcutsa ve üstüne üstlük kırışıklıklar yer alıyorsa siz iyi bir aday olabilirsiniz. Ancak buna karar vermeden önce bu konuda deneyimli bir plastik cerrahla görüşmelisiniz. Ve benim önerim, işlemi yaptırmadan önce gerçekçi beklentilerinizin olduğundan emin olun. Her estetik cerrahi tedavi, sonuçları itibarıyla olumlu değişikliklere yol açar. Sadece gerçekçi beklentiler sonucu daha başarılı kılacaktır.

Haberin Devamı

AMELİYATSIZ TEDAVİ LİMİTLİ AMA MÜMKÜN

Bu arada eğer boynunuzla ilgili sarkma ya da benzeri problemleriniz varsa ve cerrahi seçenekler için henüz kendinizi hazır hissetmiyorsanız ameliyat dışı seçenekler olduğunu da unutmayın. Sadece sonuçları daha limitli olan Profound RF gibi cihaz uygulamaları güncel etkileriyle sizi bir süreliğine mutlu edecektir.

Evet, boyun tedavileri; başarılı sonuçlarıyla güveninizi tazelemek ve yeni başlangıçlar için sizi bekliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder