Osman Şenher Alkışlar Güneş'e
HABERİ PAYLAŞ

Alkışlar Güneş'e

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Hugo Broos’u kovup Şenol Güneş’i teknik direktörlüğe getirmekle doğru bir karar verdi. Belçikalı hoca döneminde lime lime olmuş, dağılmak üzere olan Trabzonspor’u, Güneş öyle bir yere getirdi ki Karadeniz fırtınası bugün yere sağlam basan, takım olma adına en güzel görüntüleri veren süper bir takım konumunda. Manisaspor, teknik direktör Reha Kapsal’ın ikinci maçı olmasına rağmen taş gibi.

Unutmayalım üç gün önce bu takım Denizlispor’a fark attı. Trabzonspor bu zinde, iyi mücadele eden Ege temsilcisini 3 gol atarak yendi. Güneş’in doğru kararlar vermesi bu skoru getirdi. Tecrübeli teknik adamın ilk mesajı “Arkadaşlar ben Song’u ilk 11’de her zaman oynatırım” olmuştu. Song, Giray ile birlikte süper bir maç çıkardı. Şenol hoca bu oyuncuların önüne Ceyhun Gülselam ve Sezer Batur’u koymuş. Bu futbolcular kadroda yer almayan Selçuk ve Alanzinho’dan kat be kat dirençli. Hele Ceyhun Gülselam...

Haberin Devamı

Trabzon’un orta sahasının kalbi olabilecek kapasitede. Gol attı, defansını rahatlattı, sahada ayak basmadık yer bırakmadı. Şenol hocanın tercihi yüzde 100 doğru. Yeni transfer Gutierrez, yetenekli bir futbolcu. Kondisyonu iyi. Umut Bulut yıldızlaşırken, Gutierrez’in bundaki payını unutmamak gerekir. Fenerbahçe’den gelen Serkan Balcı ikinci baharını yaşıyor. Bu Trabzon zirveyi zorlayacak. Yeter ki taraftarlar Güneş’in ve çocuklarının arkasında dursunlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder