Osman Şenher Aslan sıkmadı
HABERİ PAYLAŞ

Aslan sıkmadı

Galatasaray, Levadia Tallinn’i İstanbul’daki maçta 5 golle nakavt edince dün geceki maç formalitenin ötesine geçemedi. Ne heyecan vardı ne de stres. Galatasaray’ın yedekleri iyi bir antrenman maçı yaptılar. Buna rağmen ilk yarı son vuruşlarda Serdar Eylik ve Nonda biraz dikkatli olsalardı ilk 45 dakikanın skoru 3-0 olurdu.

Biraz Elano’dan bahsedelim. Brezilyalı futbolcu fizik olarak şu an hazır değil. Buna rağmen öyle final pasları veriyor ki, hayran olmamak elde değil. Her iki ayağı da raket gibi. Arda ile beraber bu sezon Milan Baros’a mutlaka gol rekoru kırdırırlar. Serdar Eylik, teknik direktör Frank Rijkaard’ın kazanmak istediği genç bir futbolcu. Oyunun tamamında kendini gösteremiyor. Daha tecrübesiz. Ama zaman zaman da olsa öyle bir parlıyor ki, bana Ribery’yi hatırlatıyor. Biraz devamlılığı artarsa Aslan iyi bir kanat futbolcusu kazanacak.

Haberin Devamı

Mehmet Topal uzun zamandan beri sakattı. İlk defa 90 dakika oynadı. O da kondisyon olarak tam hazır olmasa da ayağına her topu aldığında Ayhan ve Mustafa Sarp’a ‘ben de geliyorum’ diye sanki mesaj gönderdi. Emre Güngör ve Emre Aşık, bu iki stoper de Servet Çetin ile Gökhan Zan’ın arkasında forma bekliyorlar. Geçen sezon olduğu gibi bu sene stoper sıkıntısı çekmeyecek Galatasaray. Aydın ise her an patlayacak. O da Galatasaray’ın çok yakında yeni bir Arda’sı olacak. Biraz sabır göstermek lazım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder