Osman Şenher Daha iyi olacak
HABERİ PAYLAŞ

Daha iyi olacak

Haberin Devamı

Şenol Güneş kafasında düşündüğü Trabzonspor’u yavaş yavaş oluşturmaya başladı. Takım olarak bütün futbolcuların öz güveni en üst seviyede. Oyun anlayışları tamamen değişmiş. Büyük takım görüntüsü veriyorlar. Bol pas yapıp rakibin oyununu bozuyorlar. Gol pozisyonuna girmekte de zorlanmıyorlar.
Fakat son vuruşlarda sıkıntı var. Umut Bulut rakip defansı dağıtıyor, hata yaptırıyor, ama son vuruşlardaki becerisi sıfır. Gökhan Ünal, Fenerbahçe’ye verildi. Yeni transfer Kolombiyalı Gutierrez forma şansı bulamıyor. Demek ki hazır değil. Bu şartlar altında Trabzon gol yollarında zorlanacak.
Dün gece olduğu gibi orta saha oyuncuları gol atarsa, maçı kazanacak. Engin Baytar müthiş yetenekli futbolcu. Diyarbakırspor’a da iki gol atarak takımını galip getirdi. Yalnız unutulmaması gereken bir şey var; Engin iyi bir futbolcu olmasına rağmen saatli bomba gibi. Kendini kontrol altında tutamıyor. Rakibe attığı o kafanın hakkı kırmızı karttı.
Hakem onu oyundan atmayıp, kıyak yaptı. Defansta sorun yok. Sağda Ömer Aysan, solda Ferhat. Bilhassa Ferhat mükemmel oynuyor. Bu Trabzon zirveyi zorlayacak. Diyarbakır’da ise Dijte ve Tazemeta iyi hücumcular. Ama orta saha ve defanslarında sorun var. Teknik direktör Ziya Doğan’ın işi çok zor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder