Osman Şenher İyi başladık
HABERİ PAYLAŞ

İyi başladık

2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nin ve Teknik direktör Guus Hiddink’in ilk resmi maçıydı. Böyle maçlarda galibiyet moral ve özgüven getirir. Fikstür avantajımız şansımızdı. İyi ki rakibimiz Kazakistan’dı. Farklı galip gelmemize rağmen şu an A Milli Takımımız hazır görünmüyor. Takımlarımız Avrupa Kupası’nda bu sıkıntıları yaşadı. Ay-Yıldızlı ekibimiz rahat değil.

Sezon başı sendromunu onlar da yaşıyor. Sorunlu ve sakat futbolcuların çokluğu da ayrı bir problem getirecek gibi görünüyor. Kazakistan karşısında bunu pek anlamadık. Yine de güçsüz rakibimize karşı 4 net gol pozisyonu verdik. Salı gecesi Belçika ile oynayacağız. Daha sonra Almanya ile. Herhalde Guus Hiddink böyle futbol oynatmayacak. Sahada dilerim, bilhassa Belçika sınavında ısıran, rakibi hataya zorlayan bir takım görürüz.

Haberin Devamı

Tuncay, Stoke City’de forma şansı bulamıyor. Nihat’ın Beşiktaş’ta yaşadıklarını biliyorsunuz. Kadroda pek yer bulamıyor. Mehmet Aurelio uzun zamandır oynamıyor. Hakan Balta formsuz. Sabri neredeyse 2 aydır sakat. Dün geceki tabloya baktığımız zaman Arda, Emre, biraz da Hamit’in gayreti, Milli Takımımız’a 3 gol getirdi. Bundan sonra oynayacağımız Belçika ve Almanya maçlarında Milliler dün geceki performanslarını sahaya koyarlarsa işimiz zor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder