Osman Şenher İyiye gidiş...
HABERİ PAYLAŞ

İyiye gidiş...

Galatasaray çok kötü geçirdiği geçen sezondan sonra toparlanmaya başlamış. En büyük değişiklik ise takım içindeki ciddiyet. İnter hazırlık karşılaşması olmasına rağmen fuftbolcular oyununu ciddiye alıp resmi maç gibi çok iyi mücadele etti. Belli ki Fatih Terim iyi mücadele etmeyene, koşmayana, saha içinde laubalilik yapana forma vermeyecek. En büyük değişikliği Arda’da gördüm. Çocuk uzun zamandan beri sakatlıklarla boğuşuyor. Sakatlığı düzelmiş göründü. Çok hırslıydı, kondisyonu biraz daha artınca Arda eski günlerine dönecek.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Ama dün geceki mücadelesi bile seyredenlere keyif verdi. Yeni transfer Ujfalusi sağ bek oynadı. Senelerdir Sabri, Serkan Kurtuluş derken, biz onlar için yorum yaparken işin aslı Galatasaray sağ beksiz oynuyormuş. Ujfalusi Fenerbahçeli Gökhan Gönül gibi. Hem defansif hem de ofansif yönü mükemmel. Topu aldığı an o kanadı çok iyi kullanıyor. Belli ki Fatih hoca stoper yerine Ujfamlusi’yi sağ bekte oynatacak. Bu da takıma çok büyük artı getirecek. Ayhan-Selçuk ikilisi orta sahadaki sıkıntıyı bitirmiş.

Kondisyon eksikleri var. Ama top alış verişleri, teknikleri İnter karşısında bile üst seviyedeydi. Sabri ise biraz daha kendini geliştirmesi lazım. Bu kadar bana yeter dememeli, daha çok çalışmalı, verdiği paslarda, çektiği şutlarda dikkatli olmalı. Tek sorun forvette. Elmander iyi mücadele ediyor. Ama son vuruşları iyi görünmedi. Bu görüntü ile defans iyi, orta saha iyi ama son vuruşlarda sıkıntı devam ediyor.

Kaleci Aykut’u çok beğendim. Gerçekten Muslera’ya gerek var mıydı diyebileceğim kadar iyi oynadı. Tabi bu latife. Muslera çok iyi bir kaleci. Galatasaray’ın Muslera ve Aykut ile kalesi emin ellerde. Sonuçta taraftarlar bu sezon takımlarının oynadığı futboldan keyif alacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder