Osman Şenher Polat farkında değil
HABERİ PAYLAŞ

Polat farkında değil

Galatasaray’da kargaşa devam ediyor. Bu gidişle huzur sağlanmayacak. Başkan Adnan Polat bazı şeylerin farkında değil. Şöyle bir gözünüzün önünden geçirin; teknik direktör kıyımı Gerets’le başladı, Hagi ile devam edecek. Bunu anlıyorum. Başkan’a yakın olan kişilerin televizyonda yaptıkları yorumlar mesajı veriyor. Sırf Hagi gitse razıyım. Daha önce olduğu gibi en az 10 tane daha futbolcu gidecek. Yönetimden kimler gider bilmiyorum. Ama çok başarılı olan Haldun Üstünel, Adnan Sezgin için feda edildi.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Cemal Özgörkey bir yere kadar dayanabildi. Mehmet Helvacı, Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya “İmdat” diyerek pasif göreve geçtiler. Bütün teknik direktörler çok kötüydü. Futbolcular onlardan kötü. Kongre üyelerinin seçtiği yöneticilerden ise bahsetmek istemiyorum. (Mehmet Helvacı’nın şu anki konumunu da kabul etmiyorum) Şimdi ne olacak? Polat kesinlikle istifa etmez, çok başarılı (!), Adnan Sezgin de öyle (!) Başarısız olanlar zaten gitti. Kongre üyelerinin bazıları imza topluyor. Bu imzadan bir şey çıkmayacak.

Mali Kongre’de Adnan Polat yönetimi ibra edilecek. Ama kongre üyeleri ibra ederken, 2011 yılı harcamalarını da kabul etmeyecek. Yani Adnan Polat yine başkan olacak, ama Galatasaray’ın bir kuruşunu kullanamayacak. Ne koltukmuş görüyor musunuz? Federasyon Başkanı Mahmut Özgener “Futbolda demokrasi yoktur” derken, Galatasaray Başkanı’nı işaret ediyor.

Sen çok hata yaparsan, camiana sahip çıkamazsan bu yaşananlar da gayet normal. Burada üzülerek bir şey daha söylemek istiyorum. Kara tablo çizmek istemiyorum. Galatasaray çok büyük bir camia, bugüne kadar her başkan başarılı veya başarısız, ama iyi izler bıraktı. Bunun sonu nereye gidecek, bilemiyorum ama önümüzdeki sezon Galatasaray için parlak yıl olmayacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder