Osman Şenher Sınavı geçtik
HABERİ PAYLAŞ

Sınavı geçtik

90 yıldır Ermenistan ile tarihten gelen küslüğümüzü iki Ermenistan- Türkiye maçıyla dostluğa çevirdik. Eskilerimiz derlerdi ya “Ev alma komşu al” diye. Bulgaristan, İran, Suriye şimdi de Ermenistan ile tekrar oluşan dostluğumuz için devlet büyüklerine hepimiz teşekkür etmeliyiz. Bursa halkını da kutlamak lazım.

En büyük sınavı onlar verdiler. Hiç kimsenin dolduruşuna gelmediler ve bütün dünyanın seyrettiği dün geceki güzel görüntüyü bozmadılar. Gelelim Milli Takımımız’a... Her zaman söylüyorum; bizim iyi bir kadromuz var. Emre Belözoğlu ve Arda Turan’ın oynadığı takımlar, rakiplerine karşı daima daha avantajlıdır. Emre bir futbol dahisi olduğunu dün gece oynadığı muhteşem futbolla hepimize gösterdi. Aynı şekilde Arda Turan. Emre abisi gibi futbol adına çok güzel görüntüler verdi.

Haberin Devamı

Ayhan, Servet, Gökhan Gönül stressiz, güzel futbol oynadılar. Fatih Terim’i galibiyetle uğurlamayı kafalarına koymuşlar. İddiası olmayan Ermenistan maçında bile futbolcuların kazanma hırsı en üst seviyedeydi. Goller atıldıktan sonra Fatih Terim’e sarılmaları güzel bir görüntüydü. Hocalarını çok sevdiklerini böylece herkese gösterdiler. Keşke bu hırslarını daha önceki maçlarda da ortaya koysalar hocaları istifa etme

Sıradaki haber yükleniyor...
holder