Osman Şenher Zor oldu
HABERİ PAYLAŞ

Galatasaray yönetimi transfer bombalarını bir bir patlattı. Futbol enteresan bir oyun. Dünyanın en büyük yıldızlarını da kadroya dahil etsen, alışma dönemi denen bir olay var. Bu futbolculara karşı sabır göstermek lazım. İlerleyen haftalarda kendilerinin ne kadar kaliteli futbolcu olduklarını mutlaka gösterecekler. Denizlispor maçını Galatasaray için çantada keklik görenler yanıldı. Cim Bom çok zorlandı. Denizlispor ilk yarıya 3 farklı önde girebilirdi. Angelov öyle goller kaçırdı ki evlere şenlik. Orta sahada Mustafa Sarp müthiş mücadele ediyor. Ama tek başına bir yere kadar dayanabiliyor.

Haberin Devamı

Elano, Mustafa’ya ayak uyduramadı. Bunun için de uzun bir süre oyunun hakimi, daha çok gol pozisyonlarına giren takım Ege ekibi oldu. Caner 5-6 haftalık müthiş yükselişini hücuma dönük oynadığı zaman yaptı. Hakan Balta’nın sakatlığında mecburiyetten teknik direktör Rijkaard bu futbolcuya sol bekte görev verdi. Caner’in sevmediği bir mevki. Sol bekte başarılı olamıyor. Hollandalı hocanın mutlaka Caner’i hücumda kullanması lazım. Sabri ile Keita takıma dahil olunca büyük güç katacaklar. Ama sakatlıklar bitene kadar da Galatasaraylılar bu sıkıntıyı çekecek.

Jo müthiş bir golcü. Yürür gibi adam geçiyor. Mutlaka yanında bir partnerinin olması lazım. Bu Arda mı olur, yoksa Dos Santos mu, onu bilemem. Son sözüm de Leo Franco’ya. Gerçekten çok kötü bir kaleci. Bu takıma yakışmıyor. Hele Ufuk ve Aykut gibi iki Türk kaleci yedek beklerken o tutabileceği topu kalenin içine tokatlıyor. İnsaf demek lazım. Keşke Nonda yerine Leo Franco gönderilseydi. Denizlispor müthiş mücadele ediyor, böyle devam ederlerse kurtulma ümitleri artar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder