Özden Bora Nazan Öncel dert ortakları için söyleyecek
HABERİ PAYLAŞ

Nazan Öncel dert ortakları için söyleyecek

Nazan Öncel dert ortakları için söyleyecekİstanbul’lu dinleyicileri olarak özlemle ve merakla beklediğimiz haber geldi. Türk pop müziğinin divası Nazan Öncel 24 Ekim'de Dorock Stage sahnesinde olacak İskender Paydaş’ın da sahnede yerini alacağı konser saat 22:00’de . Nazan Öncel “bu konserde dert ortaklarım için için söyleyeceğim” diyor. Etkisinden kurtulamadığımız sözleri ve acı tatlı hatıraları ruhlarımıza işleten melodilerle yazdığı şarkılarıyla muhteşem bir gece yaşamak isteyenler kaçırmasın.

Eurovision Türkiye Fan Grupları Platformu’ndan mektup var

Çoğunuz gibi benim de çocukluğumdan itibaren heyecanla izlediğim bir yarışma Eurovision yarışması. Hatta uzun yıllar boyunca yarışmayı yorumlayan Bülent Özveren’in eşsiz sunumu ve yorumları muhakkak bir şekilde her birimizin hafızasında yer alır. 1975 yılından itibaren katılmış olduğumuz bu uluslararası yarışmaya yaklaşık 3 yıldır katılmıyoruz. Ülkemizde yüzbinlerce izleyicisi olan bu yarışma TRT’de yayınlandığı dönemlerde reytinglerde de her zaman birinci çıkardı. Müzik severlerin, müzisyenlerin hatta müzikle ilgilenmeyenlerin bile (anneannem mesela) yarışma yayınlandığı gece ekran başına kilitlenip kendi yarışmacımızı büyük bir heyecan ve gururla izleyip geceyi “e tabii komşular hep birbirine oy veriyor” cümleleri ile noktaladığımız gecelerdi. Sonrasında hızla yükseldiğimiz ve ard arda ilk 10’unda yer aldığımız, birincilik kazandığımız, ikinci, dördüncü ya da yedinci olduğumuzda üzüldüğümüz dönemler geldi. TRT’nin aldığı bir kararla artık bu yarışmada yokuz. Eurovision Türkiye Fan Grupları Platformu seslerini duyurmak ve tekrar yarışmaya katılmak için TRT’ye bir mektup yazmışlar. Hem platformun hem de yüzbinlerin sesini buradan duyurmuş olalım. Sporda sayısız uluslararası yarışmada yer alıyoruz. Futbolda galip ya da mağlup olsak bile her dönem tekrar katılıyoruz, olimpiyatlar için sürekli hazırlanıyoruz, sinema filmlerimiz bir çok festival ve yarışmaya katılıyor. Bütün dünyanın takip ettiği Eurovision müzik yarışmasına sanatçılarımızın, müzisyenlerimizin, katılma, yarışma hakkını, biz müzik severlerin bu ana ülkemiz sanatçıları ile tanık olmak, heyecanını yaşamak hakkı fotbolseverlerinki kadar yok mu?

Plaklara yeniden merhaba!


Analog kültürü benimsemiş ve ilgi duyanlar için güzel bir haber.
Rainbow45 Records plak tutkusunun daha geniş çevrelerce kabul görmesi ve bu kültürün nesilden nesile aktarılmasına destek olma misyonuyla plak üretimleri ve yerli yabancı bir çok plağın satışını yapıyor. 33’lük (Long Play), 45’lik (Single), 78 Devir (Taş Plak) formatlarında yeri ve yabancı bir çok ürüne erişmek mümkün. Sıla, Göksel, Bülent Ortaçgil, Pinhani , Selda Bağcan gibi sanatçıların yeni basım plaklarının yanı sıra Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Neşet Ertaş, Cem Karaca gibi bir çok sanatçının da eski plakları kataloglarında yer alıyor. Duyduğuma göre Mabel Matiz’in “Gök Nerede” isimli albümü de plak olarak basıma hazır hale geliyor ve yılbaşı öncesi satışa çıkması planlanıyormuş.

Nazan Öncel dert ortakları için söyleyecekEce Seçkin’e sorduk

1 Formunuzu nasıl koruyorsunuz?

Formumu at binerek koruyorum, yürüyüş yapmayı pek sevmediğim için antreman günlerimde normal olan süre 45 dakikayı biraz daha uzatıyorum. Aynı zamanda sahnede hem şarkı söylediğim hem de dans ettiğim için bol kalori harcamış oluyorum. Şeker kullanmamayı prensip haline getirdim. Sabahları ise kahvaltıya oturmadan önce mutlaka bir bardak ılık su içerek güne başlıyorum.

2 Konser öncesi bir uğuru var mı?
Konsere çıkmadan önce aksaksız ve kazasız bir sahne olması için dua ederim. Sahnede rahatlık benim için çok önemli olduğundan, sahne kostümü ve ayakkabılarımı saçım ve makyajım yapılmadan önce giyiyorum ki rahatlığımla alakalı bir problem varsa hemen müdahale edebilelim. Anneannemin hediyesi kolyem uğurumdur ve hep boynumdadır .

3 Çantanızda olmazsa olmaz 3 şey nedir?

Çantamda olmazsa olmaz 3 şey dudak kalemim, şarj aletim ve çanta boy küçük parfümüm.

Haberin Devamı

Nazan Öncel dert ortakları için söyleyecek

Kime Soralım
Sizlerden gelen maillere göre belirlediğimiz isimlerle #kimesoralım a devam ediyoruz. Gelecek haftanın en çok merak edilen ismi “Sor” isimli şarkısı ile listebaşı olan ve Fox’ta yayınlanan “İnadına Aşk” dizisiyle oyunculukta da başarısını ortaya koyan Cem Belevi oldu. Sorularınızı #cembeleviyesorduk hashtag i ile twitter ya da instagramdan ya da mail ile bana yollayabilirsiniz.

Haberin Devamı

D&R TOP TEN LİSTESİ

Haberin Devamı

Nazan Öncel dert ortakları için söyleyecek

Sıradaki haber yükleniyor...
holder