Pink Freud Arkadaş gibi arkadaş!
HABERİ PAYLAŞ

Arkadaş gibi arkadaş!

Geçtiğimiz hafta doğum günü olan Danla Bilic’e aldığı 36 bin liralık bileklik ile Kerimcan Durmaz, arkadaşlık çıtasını bayaaa bi’ yükseltti. Bunları gördükçe arkadaşlarımın kafasına bana aldıkları kıytırık kolyeleri, kazakları fırlatmak istiyorum. Amma mesele oldu, kendileri kazanıyor, kendileri harcıyor arkadaş. Sanki bizim imkanımız olsa almayız. Alırım ama bi’ tane de kendime alırım. Aldığım hediyeyi bile kıskanacak bir yapım var. Eline para geçince biriktirmek, ev almak için yatırım yapan bir toplumuz. Maddi ya da manevi sevgiyi paylaşmak güzel şey.

Haberin Devamı

Arkadaş gibi arkadaş

Gönülçelemeyen

Teoman kendisine kitap imzalatmaya gelen hayranının kolundaki dövmeyi paylaşmış, ay tövbe yarabbim beni bir gülme tutu! “Haçen cönülçelen cönülçelen” diye okuyup horon tepmeye başlayacakmış gibi duruyor dövme. Sevgili için yaptırılan dövmeler pişmanlık listesinde ilk sıraları alsa da bu iyi niyetli ama kötü sonuçlanmış dövme, bir tık üzdü beni.

Arkadaş gibi arkadaş

Ne alaka?

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü ikilisini ne zaman bir arada görsem kafamda aynı cümle yankılanıyor: Ne alaka, ne alaka ne alaka? Birbirlerine bir şeyler kattıkları muhakkak, bize anca uzaktan cıkcıklamak kalıyor ama sevgili Hazar, giyimine kuşamına bir el atsın sevgilisinin. Hiç olmadı, yakasına paçasına el atsın. ‘Kebaba oturacak türkücü’ gibi bağrı açık geziyor kızın yanında.

Arkadaş gibi arkadaş

Ex'ten Next Olmaz

Ahmet Kural ve Sıla ayrılığına en çok “Ahmet Kural Sıla’ya bakıyor” kalıbını artık kullanamayacağımız için üzülmüştüm, duydum ki çiftimiz yeniden barışmış. Nilgün Bodur misali benim de çok sevdiğim bir sözüm vardır; Ex’ten next olmaz! Yeniden birleşince tanıdık ten, tanıdık insan, yepyeni bir tutku olur ama o sorunlar kaldığı yerden devam eder. Gönül ister ki daha da bombastik bir şekilde devam etsin bu aşk ama ikinci şanslar hep tükenmeye mahkumdur. Neyse, bize yepyeni Sıla şarkıları olarak geri döner bu aşk da ayrılık da... Kazanan yine biz oluyoruz.

Arkadaş gibi arkadaş

RÜKÜŞ

Fazla Şeker Kız Candy

Cannes’daki dizi fuarında Türk ünlüler fırtınası eserken henüz yayına girmemiş ‘This Is Us’ uyarlaması ile Songül Öden de oradaydı. Yine bir Raisa & Vanessa kurbanı görüyoruz. Gıda boyalı pasta süslemesi gibi duruyor elbisesi. Bu kadar tatlışlık, bu kadar şirinlik, lise mezuniyet balosu kızlarına bile fazla.

Haberin Devamı

Arkadaş gibi arkadaş

ŞIK

Güllerin içinden

Bir ilki gerçekleştirip haftanın şıkını da rüküşünü de aynı isim seçiyorum. Bak demek ki isteyince nasıl da oluyormuş. Aynı fuarda Songül Öden gül kurusu bir elbise ile nasıl güzel nasıl seksi olmuş. İçindeki potensiyeli dışarı yansıttığı bu tuvalete bayıldım.

Arkadaş gibi arkadaş

Sıradaki haber yükleniyor...
holder