Pink Freud Bir küçük YouTube meselesi
HABERİ PAYLAŞ

Bir küçük YouTube meselesi

Bi’ benim bi’ de bizim apartmanın görevlisinin YouTube kanalı yok sanırım. Herkes ama herkes bir kanal açıyor. Bu hafta en az üç tanıdığımın kanalı yayına girdi. Kim sizi "Senden çok iyi youtuber olur, bu işten alır yürürsün, bak herkes açıyor" diye gazlıyorsa lütfen gazına gelmeyin. İçerikler çöp. Herkes yapıyor ben de yaparım diye sürüye dahil olunduğu o kadar belli ki. Ben bezdim zorla "Destek ol" diye darlayanlardan. İsminizi yayınlayacağım haftaya haberiniz olsun!

Süreyya Yalçın'dan para harcama dersleri

Haberin Devamı

İhtişamlı hayatıyla sık sık gündeme gelen Süreyya Yalçın'ın artık Kardashian'lar tarzı bi’ TV programı yapmasını istiyorum.

Bir küçük YouTube meselesi

Nasıl bi para varsa gündem ol ol bitmiyor. Burning Man'e gitmesi, Escobar'ın evinde hasta arkadaşını ağırlaması, kocasına doğum günü hediyesi olarak minik ve gerçek aslanlar alması, Miami’deki evine Türkiye'den dansöz, Küba’dan puro dağıtıcıları getirtmesi falan hoşuma gitti.

Bizim memlekette parası olan, ev arsa yatırımı yapmaktan başka bi’ vizyona sahip olmadığı için bu aşırıya kaçan savurganlığı an be an izlemek istiyorum. Şeyma Subaşı’nın profesör olduğu ‘para harcama dersi’ konusunda Süreyya Yalçın’ın da doçentlik alması gerektiğini düşünüyorum.

İşte Halloween ruhu!

Ülkemiz ve Halloween konseptiyle ilgili fikirlerimi geçen hafta söylemiştim. Korkunç olmak yerine kendine güldüren tiplerle doluydu ortalık, ama bu işi kotaran tek isim Eda Taşpınar oldu.

Bir küçük YouTube meselesi

Halloween ruhuna uygun olarak hem korkunç, hem seksi! Stephen King'in romanı Pennywise'dan yola çıkıp giydiği kostümü çok beğendim. Katıldığım partinin yarısı hemşire, yarısı La Casa De Papel maskeli vizyonsuzlarla dolu olduğu için bu kostümüyle Eda Taşpınar'ı omuzlarda taşıyıp en şık seçiyorum!

Çok çok dar!

Edis'i, şarkılarını, tavrını beğeniyorum. Sahneye takım elbise giyip çıkan popçu tayfasından sonra ilaç geldi. Ama bu disko topu taytı da beni biraz bozdu.

Bir küçük YouTube meselesi

Pantolon aslında ama biraz dar olunca bakarken bile fenalık bastı. Sahnede onunla nasıl hoplayıp zıplayacak? Hadi biz kızlar tayta alışkınız da mazallah çocuğu olmaz bak bu kadar dar giyinmeye devam ederse.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder