Pink Freud Britney atlattıysa Aleyna da atlatır
HABERİ PAYLAŞ

Britney atlattıysa Aleyna da atlatır

Çocuk denecek yaşta çok fazla başarıyla kazandıkları şöhret, bütün dünyanın üzerlerine gelmesi, altın sarısı saçları dolayısıyla Aleyna Tilki ve Britney Spears’ı pek bir benzetiyorum birbirine.

Britney atlattıysa Aleyna da atlatır

Tabii bizim kız biraz daha sıyrık. 2007’de Britney şöhretin doruklarındayken beş para etmez adamdan çocuk yapıp her şey ters gidince kameralar önünde sinir krizi geçirmiş, saçlarını kazıtmıştı.

O yılı Britney nasıl atlattıysa Aleyna da bu yılı atlatacak. Emrah Karaduman’la yaşadığı tartışma sonrası gözyaşlarına boğulup videolar çekmesi minik bir ‘2007 Britney’si anı’ yaşattı bana. Bu dönemeci o kadar zorlu atlatmaması dileğiyle

Haberin Devamı

Britney atlattıysa Aleyna da atlatır

TEK GERÇEK DOĞRU ACI

Hep derim Instagram’da her şey yalan, tek gerçek doğru açı. Binlerce fotoğraf içinden en güzel filtreyi koyup en güzel çıktığımız açıları paylaşıyoruz ama ünlülerin işi bizden daha zor. DJ Doğuş Çabakçor, dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa ile bir araya geldiği fotoğrafı kendi hesabından paylaşmış, Dua, Dua Lipa’dan çok herkese benziyor.

Üzerindeki vücut formuna asla uymayan kıyafete bakın! Belki sahnede dansla mansla kurtarıyordur da durup poz verince durum fecaat! O meşhur karın kaslarından eser yok. Suratı desen 18 saatlik uykudan yeni uyanmış gibi. Haftanın kaybedeni Dua Lipa.

Britney atlattıysa Aleyna da atlatır

VE KAZAN BENSU!

Dua Lipa’yı karanlıklara iten kıyafetin bir benzerini Bensu Soral giymiş. Yine iki parçadan oluşan Barrus London takımının vücuduna oturuşu hoşuma gitti. Bu tarz alt ve üst takımlar, giyeni ya vezir ya rezil ediyor. Bensu Soral ise bunları kendisine yakıştıranlardan.

Britney atlattıysa Aleyna da atlatır

BİR KÜÇÜK KARDASHIAN MESELESİ

Kardashian klanının birbiri ardına doğan 3. neslinin 3’ü bir arada fotoğrafı geçen haftayı salladı. Kim’in, Khloe’nin ve Kylie’nin birbiri ardına doğan bebelerinin fotoğrafını görünce Türk aklıyla hemen “Ay ne güzel birlikte büyüyecekler, akran oldular” dedim ama dünyanın çivisi çıkmış.

Britney atlattıysa Aleyna da atlatır

Ortadaki ‘True’ bebek, beş aylık haliyle aşırı derece ırkçılığa ve nefret söylemine maruz kalmış. Tamam, anaları iblis miblis, bunlar da büyüyünce canımıza okuyacak ama küçücük bebeğe de ten renginden dolayı laf sokmayalım.

Haberin Devamı

Britney atlattıysa Aleyna da atlatır

Sıradaki haber yükleniyor...
holder