Pink Freud Gidenin ardından
HABERİ PAYLAŞ

Gidenin ardından

Burç yorumcusu Egemen Töreli’nin trafik kazası sonucu ölümüyle tüm sevenleri şok olmuş olsa da beni şok eden daha başka bir durum var. Sosyal medya hesaplarından, onun ağzından cenazesini duyuran arkadaşları! Okuyunca kendime gelemedim. Belli ki şifre birilerinde var, o acı haliyle cenazeyi duyurmak istiyorlar ama gidenin ağzından yazmak nasıl bir mantık? Ne kadar ürkütücü, ne kadar garip görünüyor. Keşke bu dünyadan gittiğin an sosyal medya hesapların da anında kapansa! Hiç kimse karanlık dehlizlerime, DM kutularıma girsin istemem!

Haberin Devamı

ŞAŞIRDIK MI HAYIR?

İzdivaç programlarıyla ünlenen Hanife’nin bir benzicide çalışıyor olması öyle bir sunuldu ki, sanırsın 170 filmde oynamış Yeşilçam oyuncusuna vefasızlık ediliyor. Allah aşkına bu gibi tiplerin ekranda kavga etmek dışındaki vasfı ne ki şaşıralım? Normal hayatına geri dönmüş, çalışıyor işte kız. Instagram’dan hasta eden çay reklamı bile alamamış olacak ki, normal insanlar gibi emek harcayıp para kazanıyor, aman ne şaşırtıcı!

Gidenin ardından

DÜŞMEYE DOYAMADIĞIM DİPSİZ KUYU

TikTok Yeni popüler olan sosyal medya uygulaması TikTok batağına düştüm, bana yardım edin! Herkes o kadar mutlu, o kadar motive ki, kendi hayatını sorguluyor insan. Bir ülke bu kadar mı göbek atmaya meyilli olur, kadın erkek, genç yaşlı demeden herkes dans ediyor uygulamada! Şarkılar, klipler, danslar... O koskoca adamlar, bıyıklı bıyıklı abiler, amcalar şakır şakır göbek atıyor, aklın hayalin durur. Bu insanları bu kadar oynamaya motive eden şey nedir Allah aşkına bilen paylaşsın!

YORDUN BENİ

Neslişah Alkoçlar’ın kız kardeşi ile katıldığı davete giderken giydikleri yordu beni! Fendi markasının etkinliğine Fendi giyerek gitmesi hoş olsa da ceketten çıkan kollar, gündüz vakti yapılan ağır makyaj, pantolon paçasından görünmeye çalışan ayakkabılar insanı yoruyor. Gündüz gündüz daha ferah, daha Aslışah gibi fıkır fıkır olmasını beklerdim.

Gidenin ardından

KAPADOKYA FATİHİ

Bu hafta Şeyma Subaşı’nın Kapadokya gezisinde giydiği beyaz peluş haftanın en güzel şeyiydi sanırım. Yüzünde taşlar tuşlar olmadan, bembeyaz ve bulut gibi peluşla, Kapadokya’nın muhteşem doğasıyla çok iyi bütünleşmiş. Sabahın 6’sında balonun tepesinde bile dans edip eğlenebilen Şeyma Subaşı’yı haftanın şıkı seçiyorum.

Haberin Devamı

Gidenin ardından

Sıradaki haber yükleniyor...
holder