Pink Freud Güzel ama aptal klişesinden sıkılmadınız mı?
HABERİ PAYLAŞ

Güzel ama aptal klişesinden sıkılmadınız mı?

Güzellik yarışmaları eskisi kadar ilgi çekmediğinden 15 yıl öncesinin ‘güzel ama aptal kadın’ klişesine başvurulmuş, Miss Turkey güzellerinden söz ettirebilmek için.

Güzel ama aptal klişesinden sıkılmadınız mı

Röportajları okudum da durum fecaat! Bu ‘ekmek fiyatını bile bilmeyen güzel ama aptal kadın’ klişesi yıllar öncesinde kalmadı mı? Tüm dünyanın kadın gücünü yücelttiği bir dönemde “bizim memlekette hâlâ güzel kadın dediğin aptal olur” vizyonundan çıkılamaması beni üzdü...

VEFALI RIHANNA

Rihanna’ya tapma sebeplerim çok ama bunların başında vefalı oluşu geliyor. Büyükannesi ve dedesi için kurduğu vakıfla her yıl milyonlarca bağış toplayıp fakir ülkelerde eğitim, sağlık alanında yardımlar yapıyor. Şimdi de resmi olarak Barbados Büyükelçisi olmuş.

Haberin Devamı

Güzel ama aptal klişesinden sıkılmadınız mı

Ülkesine yaptığı katkı ve tanıtımlara artık resmi olarak devam edecek. Makyaj imparatoru, moda ikonu, popstar ve şimdi de büyükelçi. Mükemmelsin Riri Reis!

240 LİRAYA MEGHAN MARKLE YÜZÜĞÜ

Bu ‘royal’ler boşuna royal olmuyor. Yeni gelin Meghan Markle’ın 350 bin dolarlık nişan yüzüğünün replikasını Buckingham Sarayı’nın resmi hediyelik dükkanında 240 liraya (30 sterlin) satmaya başlamışlar.

Güzel ama aptal klişesinden sıkılmadınız mı

Gerçek yüzük Prens Harry tarafından özel olarak tasarlanmıştı. İişkilerinin başında Botsvana’ya tatile gitmişlerdi, ortadaki pırlanta oradan. Parmağınıza ‘royal’ bir dokunuş isterseniz saray hediyelikçisi dünyanın her yerine kargoluyor. Aklınızda bulunsun.

ÇİÇEK KIZLAR

Bu hafta haftanın şıkı değil, şıkları var. Bitmek bilmeyen düğün sezonunda Buğra Gülsoy’un düğününe giden Selin Şekerci, Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci’yi çok beğendim.

Güzel ama aptal klişesinden sıkılmadınız mı

Bu yaz öyle gelinlikler, öyle sim ve payet bulutu olarak düğünlere gidenleri gördük ki, bu üç yakın arkadaşın birbiriyle uyum içindeki üç kıyafetini çok beğendim. Sade, uyumlu, ahenk içinde, biri “Otur” biri “Kalk gidelim” demiyor. Mis gibi uyum, çiçek gibi kızlar, mis gibi düğün!

EN İYİ BİZ AYRILIRIZ!

Bol özlü sözlü bol şiirli Gülben Ergen & Burak Törer aşkının bittiğini sosyal medyadan öğrendik. En özel olması gereken ayrılık mesajının ekran görüntüsünü alıp paylaşmak, ne bileyim bana garip geldi.

Haberin Devamı

Güzel ama aptal klişesinden sıkılmadınız mı

Ne medeni ne dost ayrıldıklarını kanıtlamak ve ‘düşman sevindirmemek’ için liseli gibi özel mesaj yayınlamak nedir ya? Bu herkese laf sokmalı, göndermeli, “Bütün dünya bize karşı” ilişkilerinden çok yoruldum. Koskoca insanların özel hayatlarının bu kadar detayını bilmemize hiç gerek yok. Valla benden söylemesi bütün dünya size karşı değil, herkes de sizi kıskanmıyor!

Güzel ama aptal klişesinden sıkılmadınız mı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder