Pink Freud İyi ki çalmışsın!
HABERİ PAYLAŞ

İyi ki çalmışsın!

Nilgün’ü seneler öncesinden tanırım. Gayet normal biriydi, sonra kurumsal hayattaki işini bıraktı, Instagram’da fotoğraflarının altında içini dökmeye başladı. Kahve telvelerinden maskeler derken bugün buradayız.

İyi ki çalmışsın

Eski arkadaşımın aforizmatik yazar oluşunu ve olayları uzaktan takip ediyorum. Kişisel gelişim ilgimi çekmediği için yazdıklarını okumayı bıraktım ama insanların deli gibi bunu talep ettiğini gördükçe o da bu talebi boş bırakmadı, daha da verdi! Özlü sözler, videolar, şiirler, bestseller olan bir kitap...Aldı başını gitti. Şimdi ilginç bir çalıntı vakası ile karşımızda.

Haberin Devamı

Bu tarz “Bir lafa bakarım laf mı diye, bir adama bakarım adam mı diye!” türevi sözler çok tutuyor memlekette. Bunlardan kitap yapmak son derece akıllıca bir iş. Lakin anonim sözleri değiştirip basılmasının gerçekliğini tartışmaktan ziyade okurlarının verdiği tepki daha da kafa açıcı. “Ne var çaldıysa, sayesinde sözü öğrenmiş olduk” gibi savunmalar gırla gidiyor. Bunlara ne diyeceğini bilemiyor insan.

Üzerine bir de Anne Frank’ın Hatıra Defteri’nin düzeltmeni Onur Caymaz, “Bu cümle Anne Frank’ın değil” dedi. İşte şimdi tam oldu!

BEYAZ GİYME SÖZ OLUR

İyi ki çalmışsın

Bensu Soral ve Hakan Baş’ın hafta boyu konuşulan düğününden biraz da ben bahsedeyim. Gelinlikten falan anlamadığım için oraları geçiyorum. Üç kardeşin de birbiriyle uyumlu giyinmesini çok sevdim. “Düğünde beyaz giyilmez” klişesini yıkmışlar. Biri bebe mavisi takım giyse, öbürü çiçekli bi elbise, yıllar sonra baktıklarında bence kötü bir görüntü olacaktı. Bu arada Bensu Soral’ın Bedirhan isminde bir ikizi olduğunu biliyor muydunuz? Genetik zengini ailede Hande de evlendi, Bensu da gitti, tek bekar Soral, Bedirhan kaldı. Genç kız takipçilerime duyurulur. Hokka burun, köfte dudak garantili bebeleriniz olur.

1 KADIN 1 SİYAH ELBİSE

İyi ki çalmışsın

Bensu Soral ve Hakan Baş’ın düğününde konuşulacak çok isim vardı ama sade şıklığıyla haftanın ve düğünün en güzeli olarak Ezgi Mola’yı seçiyorum. Allar, pullar, payetler, taşlar yerine dümdüz bir siyah elbise ile bir içim su olmuş.

SÖZLEŞMESİZ AŞIKLAR

Haberin Devamı

İyi ki çalmışsın

“Evlendiler, evleniyorlar” derken Justin Bieber ve Hailey Baldwin’in gizlice evlendiği neredeyse kesinleşti. Hem de evlilik sözleşmesi yapmadan! Sözleşmesiz evlenecek kadar gözü karartan aşkın tadı nasıldır kim bilir?

Etrafta kocalardan aldığı/alacağı nafakaya göre kendine kariyer belirleyen kadınlar olduğundan tam bir keriz hamlesi olmuş Justin’inki. Bizde olsa “Ay şekerim, bi de çocuk yaptın mı ömrü billah sırtın yere gelmez!” cümleleri havada uçuyordu bile.

GECE YARISI ALIŞVERİŞİ

İyi ki çalmışsın

Çok ünlü ve çok zengin olunca gecenin bir yarısı mağaza açtırıp bu şekilde alışverişe gidebiliyorsun sanırım. Cardi B, Barneys mağazasını gecenin bir yarısı açtırıp içeride ne var ne yoksa satın almış. Para ve görgüsüzlük aynı potada hızla eritilince böyle oluyor herhalde...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder