Pink Freud Nispet evlilikler haftası
HABERİ PAYLAŞ

Nispet evlilikler haftası

Bu hafta gündemimizde iki ‘nispet evlilik’ vardı. Birinin bitişi, diğerinin başlangıcı. Acun ve Şeyma’nın şok boşanması bizi evliliğin taraflarından daha çok sersemletti. Onca tantana, kalp kırıklığı, nispet 14 ay içinmiş...

Karşı tarafı çatlatmak için yapılan diğer düğün ise Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze’den geldi. Yine Şeyma & Acun düğünündeki gibi damat sadece figüran, gelin eğlenmekten kopuyor. Başka bi’ kadını üzmek için yapılan düğün dernekten hayır gelmeyeceğini daha kaç kere söylemek lazım?

Haberin Devamı

RAHAT BIRAK RIRI'MIZI

Valla şu Chris Brown’a gıcık olduğum kadar kendi ex’lerime gıcık olmuyorum. Kraliçemiz Rihanna’yı dövdükten sonra kendisini asla affedemiyorum. Yüzsüz, bi’ de hala kızın fotoğraflarına yorum yazıyor.

Sana mı kaldı Riri’yi seksi bulup övmek? Bu yüzsüzlüğü anlamıyorum. Neyse ki tek değilim, Chris’in Instagram yorumundan sonra Rihanna fanları adamı topa tuttu. Dünya yansa iki elimiz yakanda Chris.

MAKYAJ BAHANE

Gonca Vuslateri’yi ‘Hedefim Sensin’ filminin galasında görünce nazardan ekranı kıracaktım. Makyajı o kadar güzel yapılmış ki, “Ne makyajmış beee” dedim. E tabii tuval de boya kadar güzel... 80 yaşında kadın ruhuna da girebiliyor, bi’ anda minik serçe de olabiliyor. Ben YouTube’dan ‘Nasıl kontür yapılır’ videolarını izleyip palyaçoya dönmeye devam...

ÇARPIŞMA ÇARPMADI

Büyük bir heyecanla falan beklemiyordum ama sırf meraktan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi ‘Çarpışma’yı izledim. Bitmiyor, bitmiyor, bitmiyor! 2.5 saat bir dizi bölümü için çoook uzun. O kadar uzun ki insanın seveceği varsa da bu uzatmalar yüzünden sevemiyor. İkonik Kıvanç dizileri arasına gireceğini düşünmüyorum, oturur ‘Aşk-ı Memnu’ tekrarı, hiç olmadı ‘Gümüş’ izlerim daha iyi.

FRANSIZ USULÜ

Dilan Deniz’in ünlülerin fotoğrafçısı Nicolas Gerardin’e verdiği pozlara ve bu çekimdeki kıyafetine bayıldım. Tam bi’ Fransız kızı cool’luğunda. Sezonun trendi kat kat giyinme, başındaki şapka, kareli pantolonu ve spor ayakkabıları harika bi’ bütün oluşturmuş. Bizim kız Paris sokaklarına ve Nicolas’ın kamerasına pek yakışmış!

Haberin Devamı

BU KADAR İDDİA FAZLA

Defne Samyeli’yi sürekli ama sürekli iddialı kıyafetler içinde görmekten yıldım! Yaşına göre aşırı iyi göründüğünü, harika bi’ vücudu olduğunu, fıstık gibi olduğunu zaten kabul ettik, bırak bizi artık.

Sürekli dekolte, abartılı makyaj, cesur seçimler. Sahneye çıkarken de böyle, yemekten çıkarken de. Kesinlikle kötü görünmüyor ama sürekli bu kadar iddialı seçimlerle kafamıza seksiliğini kakmaya çalışıyor gibi hissediyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder