Pink Freud Tersine değişim
HABERİ PAYLAŞ

Tersine değişim

Fahriye Evcen evlenip hamile kalınca kilo alıp kendini bırakacak diye beklerken günden güne güzelleşiyor, durulaşıyor. Ama Burak Özçivit evlendikleri günden beri geriye gitmekte. Nerede six pack’ler, nerede bu göbek? Saçlar desen almış başını gitmiş. Kız “Ben bununla mı evlendim?” diye atar yapsa yeridir. Acilen spor, saç sakal traşı. Kendine gel Burak!

Tersine değişim

Demet Akalın'dır ne yapsa yeridir

Demet Akalın’ın Altın Kelebek’te giydiği parıltılı eşofman takımını direkt ‘rüküş’ olarak nitelendirmek çok yanlış. Artık hepimizin kabul ettiği bi’ ‘Demo Stili’ var. Yurt dışında da bi’ çok R&B yıldızı böyle giyiniyor bu tarz gecelerde. Ama hepsi sahnede amuda kalkıp dünyalarının şaştığı show’lar sırasında giyiyor. Bizimki ödül vermeye çıkarken böyle ama kabullendik artık.

Haberin Devamı

Tersine değişim

Sevgili aşkına

Sevgilisiyle bir örnek giyinen, her şeyi birlikte yapan, gitgide birbirine benzeyen çok çift gördüm ama ilk kez sevgilisi serum yiyor diye serum yiyenini görüyorum. Selin Ciğerci, sevgilisi hastalanınca onu yalnız bırakmamak için bi’ vitamin serumu da ben yiyeyim demiş. ‘İyi günde kötü günde birlikte’nin en uç hali bu herhalde. Aşkitomun kolu acıdı benim de acısın!

Tersine değişim

ONLAR EREMEDİ MURADINA

Ha bitti bitiyor derken Metin Hara ve Adriana Lima aşkı sona erdi. Gerçi Metin Hara “Bitmedi” diyor ama çiftin ayrıldığını Adriana’nın laf sokmalı story’sinden anladık. Tam Türk kızı olmuş ama iş işten geçti artık. Yazılı olmayan ‘Instagram ayrılık kuralları’nı sırayla uyguladı. Önce laf sokmalı paylaşım, sonra unfollow, daha sonra karşı taraftan bi’ unfollow, birlikte fotoğrafların silinmesi ve kapanış! Ne diyelim, belki fotoğraflar arşivlenmiştir ve herhangi bi’ barışma durumunda geri gelir, kim bilir?

Tersine değişim

KELEBEĞİN YILDIZI / ŞIK

Valla şimdi Sezar’ın hakkı Sezar’a! Demet Özdemir’in Altın Kelebek tuvaletini çoook beğendim. Tam bi’ Hollywood star’ı gibi olmuş. Derin dekolte, abartılı etek, belindeki kemer, her şey tam olması gerektiği gibi. Bi’ star ödül törenine nasıl katılmalıysa tam olarak öyle giyinmiş. 10 10 10!

Tersine değişim

Şık gezdim de ne oldu? / Rüküş

Haberin Devamı

Bu hafta bizim Altın Kelebek’imizin yanı sıra İngilizlerin de önemli bi’ ödül töreni vardı. Kate Moss’u görünce dedim, “Hey gidi koca Kate, bu hale düşecek kadın mıydın?” O kadar bezmiş, o kadar bıkmış görünüyor ki, senelerce şık gezdim de ne oldu sanki deyip üzerine korkunç bi’ şey geçirmiş de gelmiş. Toplu kumaş satan tekstilci vitrinlerinde bile daha güzel tuvaletler var Osmanbey’de. Kate’ciğime hiç ama hiç yakıştıramadım bu kıyafeti.

Tersine değişim

Sıradaki haber yükleniyor...
holder