Prof. Dr. Teoman Kadıoğlu Sabır en iyi ilaç
HABERİ PAYLAŞ

Cinsel organın eğrilmesi ve kısalmasıyla ortaya çıkan peyroninin çözümü için ilk şart doktor- hasta ilişkisi. Bu hastalıkta ilk 1 yıl önemli. En iyi ilacı da sabırlı olup her şeyi zamana bırakmak.

Sertleşmiyor

27 yaşındayım. Sertleşme sorunu yaşıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Bu sorunu gidermek için ne gibi yollara başvurmalıyım?

Sertleşme sorunu kişinin yaşına göre de değişen birçok değişik sebepten ortaya çıkabilir. Başarılı bir tedavi için önce bu durumun sebebinin anlaşılması gerekir. Günümüzde bu tip sorunların tamamı bir şekilde çözümlenebiliyor, bir üroloji uzmanına başvurun.

Haberin Devamı

Penisim kısalıyor

34 yaşındayım ve peyroniden şikayetçiyim. Cinsel organım 6 santim küçüldü. Nasıl tedavi edilir?

Peyroni hastalığı için herhangi bir ilaç önermiyorum. Durumu takip etmek, gerekirse ve zamanı geldiğinde ameliyat etmek lazım.

Zevk suyu etkili mi?

20 yaşındayım. Cinsel ilişki sırasında boşalma öncesinde erkekte meydana gelen kaygan sıvının hamile bırakma özelliği var mıdır? Varsa ihtimal yüksek midir?

Halk arasında zevk suyu adı verilen bu salgı idrar yolu etrafında bulunan salgı bezlerinin ve prostatın salgısının karışımından ibarettir. Normal meni kıvam ve yapısında değildir ama mikroskopik incelemede içinde tek tük de olsa sperm hücresine rastlanabilir. Bu neden ile hamilelik nedeni olma ihtimali çok az hatta teorik düzeyde dahi olsa vardır. Bu salgı erkekte spermin geçeceği yolu temizlemek, kayganlaştırmak ve cinsel ilişkiyi kolaylaştırmak için salgılanır.

Kaç saat sürer?

25 yaşındayım. 2 veya 3 yıl önce testislerimdeki damarlarda genişleme oldu. Doktora başvurdum, bana varikosel olduğunu söyledi. Ameliyat olmayı düşünüyorum. Hastanede ne kadar kalırım? Normal hayatıma kaç gün sonra dönebilirim?

Varikosel ameliyatı mikrocerrahi teknikle uygulandığında çift taraflı ise 1-1.5 saat kadar sürebilir. Hastanede 1 gün kalmanız yeterlidir. Ameliyat olduğunuz günün gecesi ayağa kalkıp yürümeniz mümkündür.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder