Rauf Tamer 20 Ocak’a doğru
HABERİ PAYLAŞ

20 Ocak’a doğru

Devir - Teslim Töreni yaklaşırken, Amerika’ya dair birikmiş notlarım var. Bugün onları paylaşalım.

Trump’ın ayağı kaydı ya... En yakınındakiler dahil, herkes birer tekme atmaya başladı. Ah ah, Devr-i Sabık dersem, size bir şeyler çağrışım ettirmiş olur muyum acaba?

Siyasetin fıtratında olan bu linç heveskârlığı’nı anlıyorum ama ABD’li generallerin, Trump’ı teneke çalarak yolcu etmelerini hiç anlamıyorum. Yahu bu Trump, sizin eski Başkomutanınız değil mi? Ne biçim askersiniz siz?

Trump karşıtlarının içinde yine en sakin ve terbiyeli olanı Joe Biden galiba... Her şeye bir sünger çekip, devir teslim töreninde tam bir demokrat gibi davranacağa benziyor. Gelen haberler böyle.

Haberin Devamı

Onu heyecanla ilk tebrik eden demokrasi şampiyonu Türk, bilirim ki Amerikancı falan değil ama - anti Erdoğancı olacağını bilse - Kuzey Koreci bile kesilir... Hatta saçını bile öyle kestirir... Çok da yakışır ha...

Unutmadan... Şunu da kayda geçelim. Bayan Biden’ın çok şeker bir hanım olduğunu anlatıyorlar. Çok da sosyal ve faal bir insanmış... Eh, her başarılı erkeğin arkasında mutlaka böyle mühim bir kadın vardır. Bay Trump’a gelince... Herhalde hayatının bundan sonraki baharı’nda, inşallah artık “zarf’a değil mazruf’a” bakacaktır... Baksın vallaha.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder