Rauf Tamer "Arayan bulur"
HABERİ PAYLAŞ

"Arayan bulur"

Ne güzel bir diktatörlük bu. En küçük bir parti Başkanı'nın bile, yüzde 1 oy'la cumhurbaşkanı yardımcısı olup, ülkeye hükmetme ihtimali var. Rüyanızda görseniz inanır mıydınız? Hay Allah. Diktatör buna nasıl izin verir?

*

Verir. Zaten sabıkalı bir kadının dediğine göre, "o diktatörü demokrasi yoluyla göndereceklermiş." Şükürler olsun. Demokrasi yerine "ihtilal yoluyla göndereceğiz" de diyebilirdi. Demedi. Bu kadının istikbali parlak gözüküyor... Parti Genel Başkanlığı'na kadar yolu var. İyi bir imam.

Haberin Devamı

*

Sahiden içime dert oldu:

- Bu Erdoğan, nasıl diktatör? Hakkını hukukunu mahkemelerde arıyor... Uğradığı hakaretlerin ve iftiraların hesabını hep yargıda soruyor. Yoo, böyle olmaz. Bu gitsin, başka bir diktatör gelsin. Mesela Menderes gibi bir diktatör gelsin, kıyma makineleriyle beraber gelsin, tamam mı? Özal gibi bir hanedan gelsin... Gelsin ki, "Yunan Koskatos'tan daha büyük vurgunlar" yapsın. Nasıl? Hatırladınız mı bu yalanları?

*

Gelsin. Gelmekte olan zat, beklenen zat. Artık gelsin ki, daha geldiği gün gazeteleri kapatsın... Hah şöyle... Gazeteciler madem muhalif olurmuş, olmayan medyada gazeteciler bol bol muhalefet yapsın bakalım... Geliyorum demek yetmez... Gelsin. 72 yıldır bunu bekliyoruz. Yahu merhum İsmet Paşa ne kadar demokratmış meğer.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder