Rauf Tamer Aynı yere dönüş
HABERİ PAYLAŞ

Aynı yere dönüş

Dün, 1 Kasım’ın resmi olan kesin sonuçları açıklandı. Üstüne şimdi 5 gün sayın... 5’inci gün meclis toplanacak. Ant içilecek... Gözünüz aydın. Salı günleri grup toplantıları başlayacak. Liderler yine esip gürleyecek.

Bir kere de değişiklik yapsalar... Bıraksalar da, liderler değil milletvekilleri konuşsalar... Biraz özeleştiride bulunsalar. Bıkmadılar mı 75 model politikadan? Aynı laflar, aynı atıp tutmalar, en hazini de, salonda aynı alkışlar.

Naklen yayın olmasa bu tenezzülcülükten vazgeçecekler ama “naklen yayını kaldırın” demek kimin haddine? - Haber alma özgürlüğüne darbe ha? - Nasıl yani, benim halkım, benim tebam, haberden mahrum mu kalsın? (Hangisinde haber özelliği varsa)

Haberin Devamı

Komisyon çalışmaları da ayrı bir âlem... Kızılay Meydanı’nda oturup çalışsalar, daha şeffaf olmaz mı? Demokrasi’nin en çok bu tarafını seviyorlar. Kavgaya dövüşe bayılıyorlar. Uzlaşmaktan ise nefret ediyorlar.

Altı aydır meclis yoktu. Hayatımız çok renksiz geçti... Şimdi eski mutlu günlerimize dönüyoruz. Onlarsız yaşayamayız. Çaylaklar, tecrübeli abilerine bakarak, meclise çabuk uyum sağlamalılar... Nesilden nesile ne güzel bir mira

Sıradaki haber yükleniyor...
holder