Rauf Tamer Bayram ve Lig
HABERİ PAYLAŞ

Bayram ve Lig

Haberin Devamı

Futbolu özlemişsinizdir. Haftaya lig başlıyor. Alâ... Bizi bekleyen tehlikenin şiddet olduğunu unutmayalım. Şike, tek tük görülür. Irkçılık tek tük görülür. Ama şiddet, her maça damgasını vuran bir belâ. Lütfen dikkat. Şehirlerarası kavgaya bile şahit olmuşuzdur. Kritik bir yerlerden geçiyoruz. Yeni problemler çıkarmayalım.

* [[HAFTAYA]]

Birkaç tavsiyem var. Kimse kimseyi dinlemez ama ben yine de yazayım. Önce futbolculara: Artistlik yapmayın. Seyirciyi tahrik etmeyin. Yere yapışıp kalmayın. Düşmesini de bilin. Öğrenin. Hakemlere: Cesur olun. Yaptığınız bir hatayı başka bir hatayla düzeltmeye kalkmayın. Medya’ya: Yangına körükle gitmeyin. Yöneticilere: Az konuşun. Federasyona: Dünya Federasyonlarına örnek olun. Sadece ceza değil ödül de dağıtın. Fair Play ruhunu, bir ulusal kampanya’ya dönüştürün. Yeni sezon, Türk Futbolu’na hayırlı olsun.

*

Ramazan ve Şeker Bayramıdır. Hepinizi kutluyorum. Güzel bir Bayram diliyorum. Yarın siyasi parti temsilcilerini görürsünüz yine... Bütün yıl birbirlerine hakaret eden onlar değilmiş gibi, karşılıklı Bayram Ziyaretleri’nde bulunacaklar. Yüzyüze bakacak halleri kaldıysa, buyursunlar, yalancıkdan birbirlerine sarılsınlar isterse. “Bayram, dargınları barıştırır” derler... Bayram ertesi tekrar kavga edeceklerse öyle barışmayı ne yapayım? Düzgün siyasetçileri tenzih ederek, yine de Bayramlarını kutluyorum. Yani ne mal olduklarını bile bile kutluyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder